MarteMarte, planeta motivației și a acțiunii, tranzitează semnul Leului între 20 mai și 10 iulie, perioadă în care personalitatea noastră va ieși în evidență și vom căuta plăcere în tot ceea ce vom face.

Venus tranzitează Racul între 7 mai și 7 iunie

Leul este un semn cu spirit de inițiativă, care își urmează inima și are un rol activ în tot ceea ce face. Pe parcursul tranzitului planetei Marte prin Leu, vom dori să jucăm un rol, să fim activi, să ne dovedim sentimentele într-un mod mai expresiv.

Semnul Leului știe că viața fără distracție nu este viață. Munca fără un pic de joacă este plictisitoare. Așa că, odată cu intrarea lui Marte în Leu, vom fi încurajați să ne bucurăm de viață, să ne facem timp să fim fericiți.

Mercur tranzitează Taurul între 3 aprilie și 11 iunie

Influența tranzitului planetei Marte în Leu pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Marte activează sectorul dragostei romantice, relațiile cu copiii, gândirea și creativitatea. În dragoste veți fi mai activi, mai îndrăzneți, mai pasionali și mai posesivi. Relațiile cu copiii vor fi mai amuzante, iar creativitatea mai mare.

Taur

Vă concentrați mai mult asupra familiei și a proprietăților. Aveți grijă ca familiei să nu îi lipsească nimic, veți fi tentați să faceți gesturi grandioase, cheltuieli extravagante. Posibile vacanțe, veți dori să vă simțiți bine, să vă bucurați de lux.

Gemeni

Veți observa o intentificare a relațiilor sociale, veți dori să fiți în centrul atenției și probabil veți reuși acest lucru. Vă veți exprima verbal sau în scris în mod creativ, iar astfel veți atrage atenția asupra voastră.

Rac

 Proiectele voastre financiare, contractele încheiate, precum și cheltuielile vor avea ca obiectiv final imaginea voastră în lume. Este posibil să faceți niște achiziții costisitoare, bijuterii, de exemplu, care vă vor crește stima de sine.

Leu

Orice veți face va fi pentru a fi în centrul atenției. Veți avea nevoie să simțiți admirația oamenilor, orgoliul va fi mare, dar și talentul vostru oratoric, capacitatea de a juca teatru. Oamenii vor fi atrași în jurul vostru în mod natural.

Fecioară

Mulțimile mari de oameni nu vor fi pe gustul vostru. De fapt, cel mai bine vă veți simți în cercuri mai restrânse, în care veți fi în largul vostru și vă veți putea exprima cel mai bine ideile.

Balanță

O perioadă excelentă pentru a vă lărgi cercul de cunoștințe și de prieteni. Veți atrage interesul oamenilor prin farmecul și creativitatea voastră. Nu va lipsi orgoliul și nici lăudăroșenia, dar cei din jur vor trece cu vederea acest lucru, datorită personalității voastre magnetice.

Scorpion

Veți avea șansa să vă afirmați la nivel social și în domeniul carierei, datorită ambiției, gândirii rapide și a capacității de a vă expune ideile cu claritate. Va fi o perioadă în care vă veți asuma rolul de lider.

Săgetător

Perioada următoare va fi una dominată de spiritul dreptății, veți fi animați de idealuri înalte. Planurile vor fi grandioase, pe termen lung, veți avra încrederea că puteți realiza tot ceea ce vă propuneți.

Capricorn

În relațiile intime veți aduce mai multă căldură, pasiune, dar și posibile reacții impulsive, sau de gelozie. În domeniul financiar aveți șanse de reușite, dar și tentația de a cheltui.

Vărsător

Multă căldură, angajament cinstit și inițiative în relația de cuplu și în parteneriatele profesionale. Veți avea tendința să vă impuneți punctele de vedere, considerînd că știți mai bine ce este de făcut.

Pești

Urmează câteva săptămâni de activități intense la serviciu, ambiție, curaj, inițiative, multe idei creative. Proiectele vor fi pe termen lung, veți avea optimism și viziune de ansamblu.