Taur3Taurii au una dintre cele mai atractive personalități. Femeile au o privire, caldă, senină, o ținută grațioasă, dar indolentă, care sugerează sănătate. Bărbații au o constituție fizică robustă, cu umeri largi și spate solid și o înîlțime medie.

Cum sunt Taurii

Cariera și banii Taurilor

Berbec5Berbecii au trăsături puternice, cu bărbie, nas și gură bine conturate. Privirea lor este pătrunzătoare, iar sprâncenele bine marcate. Tonul vocii lor exprimă încredere în forțele proprii, umerii sunt largi, iar corpul este aplecat ușor înainte atunci când se deplasează. Nu se mișcă cu prea multă grație, din cauza rapidității cu care o fac.

Cum sunt Berbecii

Cariera și banii Berbecilor

Berbec2Cariera

Cea mai mare calitate a Berbecilor atunci când vine vorba despre carieră este capacitatea de a conduce. Oamenii au tendința să urmeze în mod natural un Berbec! În schimb, cea mai mare problemă a Berbecilor este să delege responsabilitățile și să învețe să aibă încredere în colegii săi.

Cum sunt Berbecii

astro18O persoană spirituală are ca principal obiectiv al vieții sale să fie bună și iubitoare, nu doar cu propria persoană dar și cu alte persoane. Îi pasă ce se întâmplă cu Pământul și cu toate viețuitoarele acestuia. O persoană spirituală recunoaște faptul că toți suntem unul și respectă această unitate.

Cum sunt Berbecii

Berbec1Caracteristici

Zodie cardinală, de Foc.

Trei calități: energie,optimism, spontaneitate

Trei defecte: egoism, vanitate, nerăbdare

astro17

Toate semnele zodiacale au calități și defecte. Dar care pot fi cele mai evidente defecte ale acestora?

Tarotul săptămânii 8-14 martie

Pesti4Majoritatea Peștilor au o contituție medie, uneori devin ușor supraponderali. Au ochi mari, rotunzi, care privesc în zare, deseori fermecători. Acest semn este singurul din zodiac care poate avea un aspect diferit în funcție de situație, dând impresia de mister, generozitate și calm.

Cum sunt Peștii

PestiCariera

Cel mai mare atuu al Peștilor în privința carierei este detașarea. Ei pot să pună multă pasiune în ceea ce fac, dar mai știu și că succesul și eșecul sunt temporare. Capacitatea lor de a renunța, de a se lăsa duși de curent, atunci când este nevoie, le permite să se adapteze și să schimbe oricând direcția și să încerce noi proiecte aducătoare de succes.

Cum sunt Peștii

Pesti2Caracteristici

Zodie mutabilă, de apă
Trei calități: înțelepciune, intuiție, compasiune
Trei defecte: teamă, credulitate, victimizare

Varsator 5Vărsătorii sunt de regulă înalți și au o siluetă suplă, un nas subțire, atractiv, și părul mai degrabă închis. Privirea vie le dă un aer de vioiciune a minții, dar fața lor poate avea și o expresie serioasă, atunci când este nevoie.

Cum sunt Vărsătorii

Cariera și banii Vărsătorilor