Scorpion5Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și al doilea dintre cele trei semne de Apă. Acest semn puternic, guvernat de dorințe, dar ascuns, este guvernat de Marte, reprezentanta acțiunii, și de Pluton, care guvernează obstrucțiile, transformările și regenerările.

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Scorpion2Cariera

Puterea Scorpionilor constă în perfecționismul lor, se dedică cu pasiune proiectelor, chiar dacă uneori le ia ceva mai mult timp să se hotărască ce vor să facă.

Scorpionii se simt mult mai fericiți atunci când sunt la conducere sau independenți, decât atunci când trebuie să urmeze un alt lider, dar atunci când se implică, o fac din tot sufletul.

Cum sunt Scorpionii

Scorpion1Caracteristici

Zodie fixă, de apă
Trei calități: hotărâți, fideli, intuitivi
Trei defecte: secretoși, răzbunători, manipulatori

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului, iar cei născuți în acest semn își iau în serios misiunea de a învăța despre ceilalți.

Cariera și banii Scorpionilor

Balanta5Balanța este guvernată de Venus, zeița frumuseții. În consecință, femeile Balanță sunt în general o prezență fermecătoare, cu trăsături regulate, gropițe în obraji, un zâmbet plăcut, păr bogat și înălțime medie. Au tendința spre îngrășare la maturitate, așa că trebuie să aibă grijă la dietă. Bărbații Balanță au trăsături echilibrate, bărbie în V, ochi migdalați și tind să fie înalți și bine proporționați.

Cum sunt Balanțele?

BalantaCariera

Pentru că Balanțele se simt bine între oameni, pot avea succes în relații publice, publicitate, imobiliare sau vânzări în general. Balanțele au un interes real față de clienți, iar oamenilor le place să facă afaceri cu ele, pentru vor simți că sunt tratați așa cum trebuie și vor fi mulțumiți.

Cum sunt Balanțele?

Balanta2Caracteristici

Zodie cardinală, de aer

Trei calități: diplomate, romantice, simț estetic

Trei defecte: indulgență, indecizie, comoditate

Cariera și banii Balanțelor

Fecioara 5Cariera

Fecioarelor le place să muncească, să se dedice unui proiect. O Fecioară poate fi un lider tăcut, motivând o echipă fără să țină discursuri, prin puterea exemplului. Acest semn cere la fel de multă implicare din partea sa cât din partea oamenilor cu care lucrează.

Cum sunt Fecioarele?

Fecioara 4Caracteristici

Zodie de Pământ, mutabilă
Trei calități: loialitate, spirit analitic, hărnicie
Trei defecte: tipicară, prea critică, conservatoare

Cariera și banii Fecioarelor

Leu3Cariera

Leii sunt actori înnăscuți și trebuie să își folosească această calitate la locul de muncă pentru a se simți împliniți. Ei sunt și lideri extraordinari, indiferent dacă este vorba despre o echipă mică sau o înreagă companie. În orice situție, Leii trebuie să se facă văzuți și auziți la locul de muncă.

Cum sunt Leii

Leu

 

 

Caracteristici

Zodie fixă, de Foc

Trei calități: loialitate, generozitate, bunătate

Trei defecte: aroganță, posesivitate, egoism