Varsator 5Vărsătorii sunt de regulă înalți și au o siluetă suplă, un nas subțire, atractiv, și părul mai degrabă închis. Privirea vie le dă un aer de vioiciune a minții, dar fața lor poate avea și o expresie serioasă, atunci când este nevoie.

Cum sunt Vărsătorii

Cariera și banii Vărsătorilor

varsator 1Cariera

Cea mai mare calitate a Vărsătorilor este că pot jongla cu mai multe activități în același timp fără să se simtă stresați. Ei pot, în același timp, să se concentreze pe ceea ce fac în prezent, să ignore îndoielile și să își ducă muncă la bun sfârșit.

Cum sunt Vărsătorii

Caracteristici

Zodie fixă, de aer
Trei calități: progresiv, original, independent
Trei defecte: răceală, sarcasm, spirit rebel

Uranus revine în mers direct pe 14 ianuarie, în semnul Taurului

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

capricorn5Capricornii au o rezistență bună la bolile majore sau minore și se pot bucura de o sănătate relativ bună până o vârstă înaintată. De fapt, pe măsură ce îmbătrânesc, cu atât mai sănătoși par să fie, ei făcând parte din categoria oamenilor longevivi.

Cum sunt Capricornii

capricorn4Cariera

Cel mai important lucru pentru Capricorni atunci când vine vorba despre carieră este dacă pot să realizeze tot ceea ce și-au propus, cea mai importantă calitate a lor fiind ambiția de a duce lucrurile la bun sfârșit.

Cum sunt Capricornii

Capricorn1Caracteristici

Zodie cardinală, de Pământ
Trei calități: ambiție, determinare, simț practic
Trei defecte: pesimism, răceală, încăpățânare

Cariera și banii Capricornilor

Sgettor2Persoanele născute în semnul Săgetătorului sunt de obicei înalte și au un păr des. Au o dispoziție plăcută, jovială, iar ochii lor strălucitori le fac foarte atractive. Au o voce plăcută, iar nasul este bine conturat, ca și dinții maxilarului superior.

Cum sunt Săgetătorii

Cariera și banii Săgetătorilor

Sgettor4Cariera

Cel mai important lucru pentru Săgetători atunci când este vorba despre carieră este echilibrul între muncă și viața privată. Un Săgetător poate munci din greu, la turație maximă, cu condiția să îi placă ceea ce face. Un Săgetător știe din instinct că munca îl poate ajuta să aibă o viață foarte bună, așa că muncește din greu pentru a se putea distra la fel de mult.

Cum sunt Săgetătorii

Sgettor9Caracteristici

Zodie mutabilă, de Foc
Trei calități: generozitate, idealism, simțul umorului
Trei defecte: nerăbdare, lipsă de tact, promisiuni neacoperite

Cariera și banii Săgetătorilor

Sănătatea Săgetătorilor

Scorpion5Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și al doilea dintre cele trei semne de Apă. Acest semn puternic, guvernat de dorințe, dar ascuns, este guvernat de Marte, reprezentanta acțiunii, și de Pluton, care guvernează obstrucțiile, transformările și regenerările.

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor