Berbec5Berbecii au trăsături puternice, cu bărbie, nas și gură bine conturate. Privirea lor este pătrunzătoare, iar sprâncenele bine marcate. Tonul vocii lor exprimă încredere în forțele proprii, umerii sunt largi, iar corpul este aplecat ușor înainte atunci când se deplasează. Nu se mișcă cu prea multă grație, din cauza rapidității cu care o fac.

Berbec2Cariera

Cea mai mare calitate a Berbecilor atunci când vine vorba despre carieră este capacitatea de a conduce. Oamenii au tendința să urmeze în mod natural un Berbec! În schimb, cea mai mare problemă a Berbecilor este să delege responsabilitățile și să învețe să aibă încredere în colegii săi.

Cum sunt Berbecii

Berbec1Caracteristici

Zodie cardinală, de Foc.

Trei calități: energie,optimism, spontaneitate

Trei defecte: egoism, vanitate, nerăbdare

Pesti4Majoritatea Peștilor au o contituție medie, uneori devin ușor supraponderali. Au ochi mari, rotunzi, care privesc în zare, deseori fermecători. Acest semn este singurul din zodiac care poate avea un aspect diferit în funcție de situație, dând impresia de mister, generozitate și calm.

PestiCariera

Cel mai mare atuu al Peștilor în privința carierei este detașarea. Ei pot să pună multă pasiune în ceea ce fac, dar mai știu și că succesul și eșecul sunt temporare. Capacitatea lor de a renunța, de a se lăsa duși de curent, atunci când este nevoie, le permite să se adapteze și să schimbe oricând direcția și să încerce noi proiecte aducătoare de succes.

Cum sunt Peștii

Pesti2Caracteristici

Zodie mutabilă, de apă
Trei calități: înțelepciune, intuiție, compasiune
Trei defecte: teamă, credulitate, victimizare

Varsator 5Vărsătorii sunt de regulă înalți și au o siluetă suplă, un nas subțire, atractiv, și părul mai degrabă închis. Privirea vie le dă un aer de vioiciune a minții, dar fața lor poate avea și o expresie serioasă, atunci când este nevoie.

varsator 1Cariera

Cea mai mare calitate a Vărsătorilor este că pot jongla cu mai multe activități în același timp fără să se simtă stresați. Ei pot, în același timp, să se concentreze pe ceea ce fac în prezent, să ignore îndoielile și să își ducă muncă la bun sfârșit.

Caracteristici

Zodie fixă, de aer
Trei calități: progresiv, original, independent
Trei defecte: răceală, sarcasm, spirit rebel

capricorn5Capricornii au o rezistență bună la bolile majore sau minore și se pot bucura de o sănătate relativ bună până o vârstă înaintată. De fapt, pe măsură ce îmbătrânesc, cu atât mai sănătoși par să fie, ei făcând parte din categoria oamenilor longevivi.

capricorn4Cariera

Cel mai important lucru pentru Capricorni atunci când vine vorba despre carieră este dacă pot să realizeze tot ceea ce și-au propus, cea mai importantă calitate a lor fiind ambiția de a duce lucrurile la bun sfârșit.