Leu2Leii au de regulă trăsături de pisică și sunt aproape întotdeauna arătoși. Părul bogat are un aspect de coamă dată pe spate și este de multe ori ondulat, iar privirea lor poate da impresia eronată de lene.

Cum sunt Leii

Leu3Cariera

Leii sunt actori înnăscuți și trebuie să își folosească această calitate la locul de muncă pentru a se simți împliniți. Ei sunt și lideri extraordinari, indiferent dacă este vorba despre o echipă mică sau o înreagă companie. În orice situție, Leii trebuie să se facă văzuți și auziți la locul de muncă.

Cum sunt Leii

Leu

 

 

Caracteristici

Zodie fixă, de Foc

Trei calități: loialitate, generozitate, bunătate

Trei defecte: aroganță, posesivitate, egoism

Rac3Racii au de regulă o față rotundă, pielea fină, mai degrabă palidă, și o frunte rotundă. Nasul este scurt, orientat în sus, iar gura largă, cu buze pline. Părul este de obicei castaniu, ochii rotunzi, deseori de culoare albastră sau verzi. Înălțimea este medie, iar constituția plinuță, Racii având tendința să rețină apa și să se îngrașe în a doua parte a vieții.

Cum sunt Racii?

Cariera și banii Racilor

Rac1Cariera

Empatia, intuiția și sensibilitatea joacă un rol major în activitatea Racilor, care simt nevoia să faciliteze și să întrețină înțelegerea și exprimarea personală.

Fiind o zodie cardinală, care le conferă calități de lideri, Racii se vor simți împliniți profesional dacă vor avea roluri de conducere, ca șefi ai familiei, ai gospodăriei sau ai comunității, fiind deseori implicați în susținerea bunăstării emoționale la locul de muncă.

Cum sunt Racii?

RacCaracteristici

Zodie cardinală, de apă
Trei calități: altruism, sensibilitate, tenacitate
Trei defecte: pesimism, nesiguranță, suspiciune

Racul, sl patrulea semn al zodiacului, este dedicat în primul și în primul rând căminului său. Cei născuți în acest semn sunt oameni ”cu rădăcini” și cea mai mare satisfacție le este oferită de confortul casei și al familiei lor.

Gemeni2Gemenii se nasc cu o anumită frumusețe interioară și exterioară și arată întotdeauna mai tineri decât sunt.  La trup sunt bine proporționați, supli și agili, cu membre lungi și înălțime medie.

Cariera și banii Gemenilor

Gemeni1Curiozitatea, inventivitatea și dorința de a ști a Gemenilor se reunesc în deviza de a fi a Gemenilor, care este gândirea. Această deviză, care poate fi exprimată și prin ”Gândesc, deci exist”, scoate în evidență nevoia acestui semn de a descoperi și de a-și extinde orizonturile.

Cum sunt Gemenii

GemeniCaracteristici

Zodie mutabilă, de aer
Trei calități: afectuoși, sociabili, adaptabili
Trei defecte: agitați, inconstanți, indeciși

Taur3Taurii au una dintre cele mai atractive personalități. Femeile au o privire, caldă, senină, o ținută grațioasă, dar indolentă, care sugerează sănătate. Bărbații au o constituție fizică robustă, cu umeri largi și spate solid și o înîlțime medie.

Cum sunt Taurii

Cariera și banii Taurilor

Google ads