Gemeni2Gemenii se nasc cu o anumită frumusețe interioară și exterioară și arată întotdeauna mai tineri decât sunt.  La trup sunt bine proporționați, supli și agili, cu membre lungi și înălțime medie.

Cariera și banii Gemenilor

Gemeni1Curiozitatea, inventivitatea și dorința de a ști a Gemenilor se reunesc în deviza de a fi a Gemenilor, care este gândirea. Această deviză, care poate fi exprimată și prin ”Gândesc, deci exist”, scoate în evidență nevoia acestui semn de a descoperi și de a-și extinde orizonturile.

Cum sunt Gemenii

GemeniCaracteristici

Zodie mutabilă, de aer
Trei calități: afectuoși, sociabili, adaptabili
Trei defecte: agitați, inconstanți, indeciși

Astro22Semnul zodiacal în care se află Luna în harta natală este de cea mai mare importanță, alături de poziția Soarelui și a ascendentului, pentru că arată ce ne oferă mulțumire sufletească și o stare de confort.

Arhanghelii protectori ai zodiilor

Ingeri pazitoriȘtiați că fiecărui semn zodiacal îi corespunde un arhanghel protector? Arhanghelii sunt ființe spirituale care transmit o energie vibrantă și luminoasă, puternică și multidimensională. Arhanghelii transmit mesajele creatorului către creațiile sale, respectiv oamenii.

Taur3Taurii au una dintre cele mai atractive personalități. Femeile au o privire, caldă, senină, o ținută grațioasă, dar indolentă, care sugerează sănătate. Bărbații au o constituție fizică robustă, cu umeri largi și spate solid și o înîlțime medie.

Cum sunt Taurii

Cariera și banii Taurilor

Taur4Cariera

Taurii sunt coloana vertebrală a unui loc de muncă, au foarte multă energie și disciplină. Sunt hotărâți, perseverenți și competenți.

Își fac treaba bine, indiferent cât de neînsemnată poate fi la un moment dat, ceea ce îi face neprețuiți pentru o companie care caută dedicare, competență și resposabilitate.

Cum sunt Taurii

Taur1Caracteristici

Zodie fixă, de Pământ

Trei calități: simț practic, ambiție, senzualitate

Trei defecte: încăpățânare. egocentrism, lene

Berbec5Berbecii au trăsături puternice, cu bărbie, nas și gură bine conturate. Privirea lor este pătrunzătoare, iar sprâncenele bine marcate. Tonul vocii lor exprimă încredere în forțele proprii, umerii sunt largi, iar corpul este aplecat ușor înainte atunci când se deplasează. Nu se mișcă cu prea multă grație, din cauza rapidității cu care o fac.

Cum sunt Berbecii

Cariera și banii Berbecilor

Berbec2Cariera

Cea mai mare calitate a Berbecilor atunci când vine vorba despre carieră este capacitatea de a conduce. Oamenii au tendința să urmeze în mod natural un Berbec! În schimb, cea mai mare problemă a Berbecilor este să delege responsabilitățile și să învețe să aibă încredere în colegii săi.

Cum sunt Berbecii