Sgettor2Persoanele născute în semnul Săgetătorului sunt de obicei înalte și au un păr des. Au o dispoziție plăcută, jovială, iar ochii lor strălucitori le fac foarte atractive. Au o voce plăcută, iar nasul este bine conturat, ca și dinții maxilarului superior.

Cum sunt Săgetătorii

Cariera și banii Săgetătorilor

Sgettor4Cariera

Cel mai important lucru pentru Săgetători atunci când este vorba despre carieră este echilibrul între muncă și viața privată. Un Săgetător poate munci din greu, la turație maximă, cu condiția să îi placă ceea ce face. Un Săgetător știe din instinct că munca îl poate ajuta să aibă o viață foarte bună, așa că muncește din greu pentru a se putea distra la fel de mult.

Cum sunt Săgetătorii

Sgettor9Caracteristici

Zodie mutabilă, de Foc
Trei calități: generozitate, idealism, simțul umorului
Trei defecte: nerăbdare, lipsă de tact, promisiuni neacoperite

Cariera și banii Săgetătorilor

Sănătatea Săgetătorilor

Scorpion5Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și al doilea dintre cele trei semne de Apă. Acest semn puternic, guvernat de dorințe, dar ascuns, este guvernat de Marte, reprezentanta acțiunii, și de Pluton, care guvernează obstrucțiile, transformările și regenerările.

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Scorpion2Cariera

Puterea Scorpionilor constă în perfecționismul lor, se dedică cu pasiune proiectelor, chiar dacă uneori le ia ceva mai mult timp să se hotărască ce vor să facă.

Scorpionii se simt mult mai fericiți atunci când sunt la conducere sau independenți, decât atunci când trebuie să urmeze un alt lider, dar atunci când se implică, o fac din tot sufletul.

Cum sunt Scorpionii

Scorpion1Caracteristici

Zodie fixă, de apă
Trei calități: hotărâți, fideli, intuitivi
Trei defecte: secretoși, răzbunători, manipulatori

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului, iar cei născuți în acest semn își iau în serios misiunea de a învăța despre ceilalți.

Astro22Fiecare zi a săptămânii este guvernată de una dintre cele șapte planete tradiționale. Duminica fiind prima zi a săptămânii, este guvernată de Soare, ziua de luni de Lună, cea de marți de Marte și așa mai departe.

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Balanta5Balanța este guvernată de Venus, zeița frumuseții. În consecință, femeile Balanță sunt în general o prezență fermecătoare, cu trăsături regulate, gropițe în obraji, un zâmbet plăcut, păr bogat și înălțime medie. Au tendința spre îngrășare la maturitate, așa că trebuie să aibă grijă la dietă. Bărbații Balanță au trăsături echilibrate, bărbie în V, ochi migdalați și tind să fie înalți și bine proporționați.

Cum sunt Balanțele?

BalantaCariera

Pentru că Balanțele se simt bine între oameni, pot avea succes în relații publice, publicitate, imobiliare sau vânzări în general. Balanțele au un interes real față de clienți, iar oamenilor le place să facă afaceri cu ele, pentru vor simți că sunt tratați așa cum trebuie și vor fi mulțumiți.

Cum sunt Balanțele?

Balanta2Caracteristici

Zodie cardinală, de aer

Trei calități: diplomate, romantice, simț estetic

Trei defecte: indulgență, indecizie, comoditate

Google ads