Fecioara 5Cariera

Fecioarelor le place să muncească, să se dedice unui proiect. O Fecioară poate fi un lider tăcut, motivând o echipă fără să țină discursuri, prin puterea exemplului. Acest semn cere la fel de multă implicare din partea sa cât din partea oamenilor cu care lucrează.

Cum sunt Fecioarele?

Fecioara 4Caracteristici

Zodie de Pământ, mutabilă
Trei calități: loialitate, spirit analitic, hărnicie
Trei defecte: tipicară, prea critică, conservatoare

Cariera și banii Fecioarelor

Leu3Cariera

Leii sunt actori înnăscuți și trebuie să își folosească această calitate la locul de muncă pentru a se simți împliniți. Ei sunt și lideri extraordinari, indiferent dacă este vorba despre o echipă mică sau o înreagă companie. În orice situție, Leii trebuie să se facă văzuți și auziți la locul de muncă.

Cum sunt Leii

Leu

 

 

Caracteristici

Zodie fixă, de Foc

Trei calități: loialitate, generozitate, bunătate

Trei defecte: aroganță, posesivitate, egoism

Rac1Cariera

Empatia, intuiția și sensibilitatea joacă un rol major în activitatea Racilor, care simt nevoia să faciliteze și să întrețină înțelegerea și exprimarea personală.

Fiind o zodie cardinală, care le conferă calități de lideri, Racii se vor simți împliniți profesional dacă vor avea roluri de conducere, ca șefi ai familiei, ai gospodăriei sau ai comunității, fiind deseori implicați în susținerea bunăstării emoționale la locul de muncă.

Cum sunt Racii?

RacCaracteristici

Zodie cardinală, de apă
Trei calități: altruism, sensibilitate, tenacitate
Trei defecte: pesimism, nesiguranță, suspiciune

Racul, sl patrulea semn al zodiacului, este dedicat în primul și în primul rând căminului său. Cei născuți în acest semn sunt oameni ”cu rădăcini” și cea mai mare satisfacție le este oferită de confortul casei și al familiei lor.

Gemeni2Curiozitatea, inventivitatea și dorința de a ști a Gemenilor se reunesc în deviza lor de a fi, care este verbul ”A gândi”. Această deviză, care poate fi exprimată și prin ”Gândesc, deci exist”, scoate în evidență nevoia acestui semn de a descoperi și a-și extinde orizonturile.

Cum sunt Gemenii

Relațiile de dragoste ale Gemenilor cu celelalte semne zodiacale

GemeniCaracteristici

Zodie mutabilă, de aer
Trei calități: afectuoși, sociabili, adaptabili
Trei defecte: agitați, inconstanți, indeciși

Taur4Cariera

Taurii sunt coloana vertebrală a unui loc de muncă, au foarte multă energie și disciplină. Sunt hotărâți, perseverenți și competenți.

Își fac treaba bine, indiferent cât de neînsemnată poate fi la un moment dat, ceea ce îi face neprețuiți pentru o companie care caută dedicare, competență și resposabilitate.

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

Cum sunt Taurii

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale

Taur1Caracteristici

Zodie fixă, de Pământ

Trei calități: simț practic, ambiție, senzualitate

Trei defecte: încăpățânare. egocentrism, lene

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale