CT38Împăratul este un semn al autorității, puterii materiale și al protecției, iar apariția sa poate anunța  asumarea responsabilității, poate o promovare într-o poziție de conducere, sau un nou șef, care va avea o influență pozitivă sau negativă.

Marte tranzitează Berbecul între 30 aprilie și 9 iunie

Luna încă în Capricorn formează un sextil cu Saturn, aducând stabilitate și securitate în viața personală. Maturitatea emoțională și autodisciplina fac din acest tranzit un moment excelent pentru a gestiona probleme complexe sau importante. Vom fi responsabili, de încredere, răbdători, atenți și respectuoși.

Într-o astfel de zi, există o probabilitate mai mare să ne respectăm responsabilitățile.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 29 aprilie-5 mai

Socializarea va părea mai puțin importantă acum, din cauza unei stări emoționale mai rezervate. Dar acesta este un moment bun pentru a transmite emoții mai profunde și mai serioase celor dragi. Subiectele de interes vor fi  angajamentul, loialitatea față de anumiți oameni din viața noastră, precum și față de familie în general.

Venus intră luni în semnul Taurului, astfel că în următoarele săptămâni vom fi mai dedicați plăcerilor fizice, dragoastei, frumuseții, dar și confortului material. Predicțiile complete în articolul dedicat.

Venus tranzitează Taurul între 29 aprilie și 23 mai

Săptămâna este guvernată de Marte, care ne va conferi un plus de energie, ziua de Lună, iar vibrația 11 va veni cu intuiție crescută.

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: responsabilitate

Taur: principii conservatoare

Gemeni: resursele comune

Rac: parteneriate solide

Leu: muncă fizică

Fecioară: puterea creației

Balanță: armonie în familie

Scorpion: informații valoroase

Săgetător: cumpărături pentru cadouri

Capricorn: putere

Vărsător: revizuiri

Pești: așteptări pragmatice

 

 

Google ads