Numere maestreNumerele maestre sunt unele dintre cele mai interesante dar puțin înțelese aspecte ale numerologiei. Doar trei numere sunt considerate maestre, respectiv 11, 22 și 33, cu toate că există teorii conform cărora ar fi maestre și numerele de tipul 44, 55, 66.

 Compatibilitatea relațiilor în numerologie

Numerologie dragosteÎn Numerologie, cel mai important număr care trebuie luat în considerare atunci când vine vorba despre relaţii, mai ales cele romantice, este numărul vieţii. Cu toate acestea, având în vedere vasta colecţie de numere din diagrama numerologică a fiecărui individ, acest număr nu este în nici un caz singurul care trebuie să fie luat în considerare.

 Numărul 1 

Dacă numărul vieţii este 1, partenerii cei mai compatibili sunt 3 și 5, ambele numere având dispoziţia necesară să se înţeleagă cu autoritarul și încăpăţânatul 1. În special fericitul 3 se înţelege cu seriosul şi importantul 1 pur şi simplu prin ignorarea uneori a acestuia.

Află aici cum calculezi numărul vieții

numere celebreNumerele ajunse celebre sunt acele numere care au intrat în istorie. Prin folosirea diferitelor cifre, evreii au căutat să descifreze voința zeilor. Sunt cunoscute ca semne cabalistice, considerând că numerele posedă atribuții mistice (teorie pseudoștiințifică).

Semnificația numerelor maestre în numerologie