Anul Tigrului 2Schimbarea unui an creează de fiecare dată condițiile pentru a începe ceva nou, să o luăm de la început, iar pentru aceasta ne dorim să avem parte de noroc și de o energie pozitivă, care să ne ajute să reușim.

Cum va fi anul Tigrului de Apă pentru toate semnele zodiacale

Anul Tigrului 3Șobolan

Un an al transformărilor pentru Șobolani. Ar putea avea loc unele turbulențe pe plan profesional. Eventualele călătorii în interes profesional ar putea să aducă profituri bune. Ar trebui să  evitați cheltuielile exagerate, să vă țineți finanțele sub control. Acest an va fi favorabil cuplurilor căsătorite și îndrăgostiților.

2022: Anul Tigrului de Apă

Anul TigruluiAnul Nou Chinezesc are loc marți, 1 februarie, și va marca intrarea în Anul Tigrului de Apă. Cunoscut și sub denumirea de Anul Nou Lunar sau Festivalul Primăverii, Anul Nou Chinezesc este sărbătorit la a doua lună nouă după solstițiul de iarnă. Acest festival marchează sfârșitul iernii și începutul unei primăveri mult așteptate!

Astrologia anului 2022

Anul Bivolului 3Anul Bivolului Alb de Metal, al doilea semn din zodiacul chinezesc după Șobolan, debutează pe 12 februarie și se încheie pe 31 ianuarie 2022.

2021: Anul Bivolului de Metal

Bivolul de Metal 4Culorile norocoase ale anului Bivolului Alb de Metal, care debutează pe 12 februarie, sunt considerate, în Feng Shui, griul metalizat și acvamarinul.

2021: Anul Bivolului de Metal

Anul BivoluluiAnul Bivolului de Metal, care va debuta pe 12 februarie 2021 și se va încheia pe 31 ianuarie 2022, va pune capăt tumultosului an al Șobolanului, marcat de pandemia de coronavirus, aducând cu sine mai multă ordine și structură, dar și mai multă muncă.

Astrologia generală a anului 2021

RatȘobolan

Nativii Șobolan au mari șanse în acest an să obțină recunoaștere profesională sau să câștige bani. Sunt inteligenți, energici și se pot adapta oricărei situații, să rezolve orice problemă cu ușurință.

În acest an, Șobolanii trebuie să facă planuri de viitor, să fie perseverenți, atenți și, mai mult decât orice, trebuie să se bucure de orice este în jurul lor. La serviciu, pot apărea oportunități și creșteri ale veniturilor.

Metal RatAnul Șobolanului de Metal va debuta sâmbătă, 25 ianuarie, și se va încheia pe 11 februarie 2021, fiind un an al noilor începuturi. Acest an va veni după anul Porcului de Pământ și va precede anul Boului de Metal.

Șobolanul ocupă prima poziție în horoscopul chinezesc și începe ciclul zodiacal, fiind considerat un an al înnoirilor și al noilor începuturi.

 

mistret2Șobolan

Un an plin de oportunități. Trebuie să compensați toate greșelile făcute în 2018. S-ar putea să fiți un pic mai lenți, dar va fi acceptabil, pentru că mintea voastră va fi activă. 2019 este un an în care se vor forma și se vor rupe prietenii. Dacă vă va plăcea cineva, va trebui să îi spuneți. Nu este cazul să fiți tăcuți. Munca și afacerile vor fi ceva mai dificile pentru cei născuți în anul Șobolanului.

2019: Anul Mistrețului de Pământ

Cum sunt Mistreții

mistret1Anul Mistrețului de Pământ va începe marți, 5 februarie 2019, și se va încheia pe 25 ianuarie 2020. Acest an va veni după anul Câinelui de Pământ și va precede mult-așteptatul an al Șobolanului de Metal.

Mistrețul ocupă poziția a 12-a în horoscopul chinezesc și încheie astfel ciclul zodiacal. Sunteți în semnul Mistrețului în zodiacul chinezesc dacă sunteți născuți în anii 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 sau 2019, între data de 4 februarie a anului respectiv și 3 februarie a anului următor.

Cum sunt Mistreții

Google ads