Anul Iepurelui 3Potrivit predicțiilor astrologice pentru Anul Iepurelui de Apă, Capra, Mistrețul și Câinele ar trebui să fie cele mai norocoase semne zodiacale ale acestui an.

Anul Iepurelui 2Anul Iepurelui de Apă, care debutează pe 22 ianuarei, aduce schimbări importante pentru toate semnele zodiacale. Unii dintre noi vom beneficia de o creștere a norocului și a averii, alții de noroc în dragoste, în timp ce alții se vor confrunta cu niște dificultăți. Cel mai important este să fim pregătiți pentru orice și să acționăm în consecință.

Anul IepureluiCe putem face pentru a profita cât mai mult de energia Iepurelui de Apă, care începe pe 22 ianuarie?

În primul rând ar trebui să ne concetrăm pe construirea unor relații cât mai bune cu cei dragi și cu alte persoane importante din viața noastră. La urma urmei, Iepurele este cunoscut pentru capacitatea de a construi și de a menține armonia relațiilor.

Anul Iepurelui 3Sunteți gata să intrați în Anul Nou Chinezesc cu puțin mai mult noroc de partea voastră ? Acest lucru poate fi posibil de pe 22 ianuarie 2023, când, potrivit tradiției chineze, vom intra în Anul Iepurelui de apă.

Anul Tigrului 2Schimbarea unui an creează de fiecare dată condițiile pentru a începe ceva nou, să o luăm de la început, iar pentru aceasta ne dorim să avem parte de noroc și de o energie pozitivă, care să ne ajute să reușim.

Cum va fi anul Tigrului de Apă pentru toate semnele zodiacale

Anul Tigrului 3Șobolan

Un an al transformărilor pentru Șobolani. Ar putea avea loc unele turbulențe pe plan profesional. Eventualele călătorii în interes profesional ar putea să aducă profituri bune. Ar trebui să  evitați cheltuielile exagerate, să vă țineți finanțele sub control. Acest an va fi favorabil cuplurilor căsătorite și îndrăgostiților.

2022: Anul Tigrului de Apă

Anul TigruluiAnul Nou Chinezesc are loc marți, 1 februarie, și va marca intrarea în Anul Tigrului de Apă. Cunoscut și sub denumirea de Anul Nou Lunar sau Festivalul Primăverii, Anul Nou Chinezesc este sărbătorit la a doua lună nouă după solstițiul de iarnă. Acest festival marchează sfârșitul iernii și începutul unei primăveri mult așteptate!

Astrologia anului 2022

Anul Bivolului 3Anul Bivolului Alb de Metal, al doilea semn din zodiacul chinezesc după Șobolan, debutează pe 12 februarie și se încheie pe 31 ianuarie 2022.

2021: Anul Bivolului de Metal

Bivolul de Metal 4Culorile norocoase ale anului Bivolului Alb de Metal, care debutează pe 12 februarie, sunt considerate, în Feng Shui, griul metalizat și acvamarinul.

2021: Anul Bivolului de Metal

Anul BivoluluiAnul Bivolului de Metal, care va debuta pe 12 februarie 2021 și se va încheia pe 31 ianuarie 2022, va pune capăt tumultosului an al Șobolanului, marcat de pandemia de coronavirus, aducând cu sine mai multă ordine și structură, dar și mai multă muncă.

Astrologia generală a anului 2021

RatȘobolan

Nativii Șobolan au mari șanse în acest an să obțină recunoaștere profesională sau să câștige bani. Sunt inteligenți, energici și se pot adapta oricărei situații, să rezolve orice problemă cu ușurință.

În acest an, Șobolanii trebuie să facă planuri de viitor, să fie perseverenți, atenți și, mai mult decât orice, trebuie să se bucure de orice este în jurul lor. La serviciu, pot apărea oportunități și creșteri ale veniturilor.