feng shui aurAtrageți  energia prosperității cu Feng Shui

Feng Shui este o filozofie metafizică chinezească care aduce armonie într-un anumit mediu. Un Feng Shui bun nu aduce prosperitatea dacă nu munciți pentru ea, dar vă oferă sprijinul necesar pentru a căuta bunăstarea și bogăția. Feng Shui vă mai ajută să folosiți diferite metode pentru a crea acasă și la serviciu o atmosferă care vă va întări și va atrage energiile necesare pentru prosperitate.

Feng Shui în dormitor

feng shui lucky objectsV-ați simțit vreodată blocați financiar și, indiferent cât de mult ați munci, banii nu par să vină în calea voastră? Dacă da, nu sunteți singurii.

pietre verziPotrivit experților în feng shui, coloarea norocoasă a anului 2023, care potrivit astrologiei chineze este anul Iepurelui de Apă, este verde pădure, dar nu este singura, acesteia i se pot alătura, ca având o energie pozitivă, roșu, roz și albastru.

rae mandarineRațele mandarine, simbolul dragostei și al devotamentului

Rațele mandarine sunt unele dintre cele mai renumite păsări de apă din lume, sunt originare din Asia și sunt supranumite Curcubeul Orientului Îndepărtat. Asiaticii le mai numesc rațele Yin-Yang și simbolizează dragostea, romantismul, devotamentul și fidelitatea față de partener, fiind folosite deseori pentru a-i ajuta pe cei singuri să își găsească perechea.

Compatibilitatea relațiilor în numerologie

feng shui bedroomDormitorul vostru este un refugiu pașnic pentru odihnă și romantism, de unde plecați proaspeți, ca și renăscuți? Dacă nu, un pic de Feng Shui ar putea fi ceea ce aveți nevoie. Feng Shui, care în mod literal se traduce ca ”vânt și apă”, este vechea artă chineză a designului interior. Scopul este circulația chi (forța vitală sau energia spirituală) și crearea unui mediu armonios care să susțină sănătatea, bunăstarea și fericirea. La nivelul său fundamental, este o artă a designului bazată pe credința că ceea ce ne înconjoară ne afectează.

Echilibrarea elementelor în Feng Shui

Culorile în Feng Shui

gradinaIată cum echilibrul între elementele lemn, foc, pământ, metal și apă poate aduce echilibru în spațiul și viața voastră. Feng Shui împarte lumea în cinci elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă.

Culorile în Feng Shui

CuloriÎn Fengh Shui, termenul de ”Cinci elemente” descrie culorile, formele și texturile din jurul nostru. Fiecare element este reprezentat de o culoare sau mai multe culori, iar atunci când sunt folosite corect în locuință și birou activează atributele elementului pe care îl reprezintă și îi aduc la suprafață calitățile.

Culori 2020Sunteți curioși care sunt culorile norocoase în anul 2020, pentru îmbrăcăminte, bijuterii și orice alte accesorii care pot contribui la armonizarea energiilor în 2020? Feng Shui ne poate ajuta în acest sens!

Anul 2020 este anul Șobolanului de Metal, care a început pe 25 ianuarie 2020, iar energia specifică acestui semn este exprimată de calitățile elementului Metal, cum ar fi claritatea, concentrarea, precizia, loialitatea, stabilitatea și progresul.

trandafiri1Colorile pe care ar trebui să le preferăm pentru a realiza un echilibru al fluxurilor de energie în Anul Mistrețului de Pământ sunt roșu și alb, fie că este vorba despre tendințele de modă, nunți, cadouri sau decorațiuni interioare.

În cosmologia chineză, roșu simbolizează elementul Foc. În general, în tradiția chineză culoarea roșie este sinonimă cu norocul, perioadele festive și căsătoria. Albul, dar și griul, argintiul și auriul sunt asociate elementului Metal.

Purtarea unor haine care conțin roșu și alb, dar și bijuterii, poate contribui la armonizarea energiilor în acest an. Aceste culori pot fi prezente în viața de zi cu zi și prin mici accente. Aveți grijă, însă, evitați să aveți un portofel roșu, pentru banii vă vor ”arde” degetele!

Cum va fi Anul Mistrețului de Pământ pentru fiecare semn zodiacal?

2019: Anul Mistrețului de Pământ

gradina 2Limbajul universal al florilor depășește orice fel de barieră culturală, interpretări sau semnificații. Folosirea simbolică a florilor în Feng Shui se bazează pe sentimentul universal că florile evocă tuturor oamenilor un sentiment al frumuseții, grației și o senzualitate delicată.

Florile naturale sunt întotdeauna prima opțiune pentru o locuință, pentru că aduc o energie vindecătoare puternică, dar imaginile florale satinate, de calitate, sunt și ele folosite deseori în Feng Shui.

Pe lângă energia frumuseții și a grației, florile aduc noroc, numeroase binecuvântări și o energie (Chi) de calitate. În Feng Shui este acordată o mare atenție culorilor, numărului și  simbolisticii anumitor flori.

Iată câteva descrieri ale celor mai populare simboluri de flori utilizate în aplicații Feng Shui:

Feng Shui ElementsDacă vreți să creați un Feng Shui bun în locuința voastră sau dacă vreți să cumpărați o locuință nouă care are un Feng Shui bun, iată câteva sfaturi care vă pot fi de ajutor.

 O casă cu o energie Feng Shui bună nu are în jurul ei o energie care să o atace (Sha Chi) sau o energie prea scăzută (Si Chi). Dacă locuiți la casă cu curte, echilibrarea energiei va fi mai dificilă dacă accesul se face de pe o stradă care se înfundă, dacă în apropiere se află o șină de cale ferată sau dacă imobilul este situat la baza unei pante. Crearea unei grădini frumoase vă ajută însă la atragerea unei energii benefice către casa voastră.