Nr 5Numărul universal al lunii octombrie,  a zecea lună din an, este 5 (1+0+2+0+2+0= 5), iar energia acestui număr recunoscut pentru dragostea de libertate ne va îndemna să reducem ritmul, să luăm o pauză și să ne bucurăm mai mult de viață.

Ce spune Tarotul despre luna octombrie

Astrologia lunii octombrie

Nr 9Septembrie este considerată în numerologie o lună puternică deoarece beneficiază de vibrația numărului 9, care reprezintă creația, întregul, finalizarea și sfârșitul.

Previziuni numerologice: Anul personal în 2020

numereAnul 2020 este dominat de numărul 4, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați ziua și luna nașterii cu numărul 4. Toate numerele se reduc apoi la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

Previziuni numerologice: 2020 este anul universal 4

nr 4Anul 2020 este un an deosebit în privința oportunităților de realizare și a viziunii noastre de viitor, în care vom putea să obținem siguranță și rezultate concrete.

2020 este an universal 4 pentru că 2+0+2+0=4

numereAnul 2019 este dominat de numărul 3, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați ziua și luna nașterii cu numărul 3. Toate numerele se reduc apoi la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

Anul personal 1

În ultima perioadă v-ați gândit la viitorul vostru, iar acum este momentul să treceți la acțiune și să faceți schimbările pe care vi le doriți. Stabilirea priorităților și a obiectivelor va fi o preocupare majoră în acest an și vă va ajuta să progresați.

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3

nr3Anul 2019 este un an 3, ceea ce înseamnă că se vor întâmpla multe lucruri bune, având un potențial favorabil pentru toate numerele vieții. Anul 3 promite să aducă momente de reflecție, dar și oportunități interesante de progres, pentru a urca la un nou nivel de dezvoltare sau a face schimbări majore în viața noastră.

Astfel, anul 3 ne va ajuta să ne îmbunătățim calitățile de comunicatori și ne va provoca să ne exprimăm ideile.

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

nr 4Anul 2018 este dominat de numărul 2, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați data și luna nașterii cu numărul 2. Toate numerele se reduc apoi la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7.

Anul personal 1

                Este momentul să vă clarificați obiectivele și să acționați. Ați putea începe o nouă afacere, care să va aducă beneficii mari în viitor. Cei care sunt angajați vor fi promovați, vor fi onorați și recompensați pentru munca lor. Nu ezitați să solicitați ajutorul superiorilor, atunci când veți avea nevoie. Norocul ar putea să vă facă mai vanitoși și din acest motiv nepopulari în rândul prietenilor și asociaților.

num 2Anul 2018 marchează începutul unei noi direcții, fiind influențat de numerele 11 și 2. Numărul 11 are o încărcătură spirituală deosebită și a influențat multe evenimente care au avut loc la nivel mondial. Acest an 11 va aduce un nou sentiment de toleranță, în condițiile în care schimbarea și inovația vor deveni imposibil de oprit sau de ignorat. Așa că acționați și visați, nu există un moment mai bun ca acesta!

Anul 2 este un an mai lent, o călătorie a relațiilor, parteneriatelor, răbdării, atenției pentru detalii, a cooperării, a sensibilității și a progresului treptat. Pe parcursul călătoriei care va avea în următoarele 12 luni veți simți legătura dintre trecut, prezent și viitor, iar ulterior veți fi capabili să folosiți informațiile primite pentru a vă pune planurile în mișcare.

nr1       Anul 2017 este dominat de numărul 1, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați data și luna nașterii cu numărul 1.

           Toate numerele se reduc apoi la un numar format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

               nr1Numărul 1 este numărul începuturilor. 2017 ne obligă pe toți să începem ceva complet nou, ceva care ne exprimă unicitatea, care ne folosește capacitățile de lideri, care ne deschide unor perspective noi. 2017, ca an 1, este un moment al gândirii și acțiunii independente. Este și un an în care trebuie să ne folosim capacitățile de lideri și talentele unice, să colaborăm fără să ne pierdem individualitatea.

                 Numărul 1 este maestru, directorul activităților și evenimentelor. În cel mai bun caz simbolizeză leadershipul și îndeplinirea lucrurilor. În cel mai rău, energia numărului 1 poate fi agresivă, crudă și chiar violentă, așa cum sugerează forma sa ascuțită. Înțelegerea acestei vibrații de bază poate ajuta la manifestarea atribuțiilor pozitive al numărului 1 și depășirea trăsăturilor sale negative.