Mercur mareMercur va tranzita semnul conservator al Capricornului între 6 decembrie și 11 februarie 2023, perioadă în care gândirea noastră va deveni metodică, practică, poate chiar austeră.

Neptun revine în mers direct pe 3 decembrie

 

NeptunNeptun, planeta aflată în semnul Peștilor, pe care îl și guvernează, revine pe 3 decembrie în mers direct, ieșind din retrogradarea în care se afla din 28 iunie.

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

 

Astro13Luna decembrie vine pe de o parte cu agitația caracteristică sfârșitului de an, mulți dintre noi grăbindu-ne să respectăm termenele limită, să finalizăm proiectele începute pentru a ne pregăti pentru noul an, dar și cu magia sărbătorilor și nerăbdarea de a fi împreună cu familia și prietenii cei mai dragi.

Marte retrogradează în Gemeni între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023

PallasPallas, asteroidul care reprezintă în astrologie, înțelepciunea, dreptatea, dar și intuiția și artele, intră pe 30 noiembrie în retrogradare, mișcare în care se va afla până pe 15 februarie, fiind posibil să provoace complicații și neclarități în gândire și comunicare.

Jupiter revine în mers direct pe 23 noiembrie, în Pești

Jupiter2Jupiter, planeta norocului și a expansiunii, revine pe 23 noiembrie în mers direct, în semnul Peștilor, deschizând o perioadă favorabilă pentru a ne transpune visele în realitate.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 22 noiembrie și 21 decembrie

Luna Nou

Luna Nouă în Săgetător, din noaptea de 23 spre 24 noiembrie, marchează începutul unui nou ciclu, beneficiind de energia expansionistă a lui Jupiter, planeta norocului și a expansiunii.

Vesta intră în Pești pe 20 noiembrie

astro9Asteroidul Vesta, care simbolizează concentrarea și devotamentul, va intra pe 20 noiembrie în semnul sensibil al Peștilor, pe care îl va traversa până pe 6 februarie 2023, fiind un tranzit excelent pentru activitățile creative și cele care au legătură cu spiritualitatea.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 21-27 noiembrie

Sgettor8Când Soarele tranzitează semnul de Foc al Săgetătorul, este timpul să ne deschidem către toate oportunitățile pe care le are lumea de oferit.

Cum sunt Săgetătorii

Mercur1Mercur intră pe 17 noiembrie în semnul de foc al Săgetătorului, pe care îl va tranzita până pe 6 decembrie, perioadă în care gândirea noastră va trece de la analizarea profundă a oricărei situații la dorința de a învăța o gamă cât mai largă de subiecte.

Venus tranzitează Săgetătorul între 16 noiembrie și 9 decembrie

VenusVenus va tranzita semnul Săgetătorului între 16 noiembrie și 9 decembrie, iar trecerea de la Scorpion la Săgetător va transforma tipul de energie care va marca această perioadă de la intensă la exuberantă.

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

Google ads