astro20Noiembrie aduce cu sine începutul sezonului eclipselor, fiind probabil ca pentru mulți dintre noi să reprezinte o perioadă de cotitură, de accelerare a evoluției spirituale și a conștientizărilor.

Marte tranzitează Scorpionul din 30 octombrie până pe 13 decembrie

MarteMarte intră pe 30 octombrie în Scorpion, semn pe care îl va tranzita până pe 13 decembrie. În Scorpion, Marte este hotărât și obține ceea ce dorește.

Relațiile de dragoste ale Scorpionului cu celelalte semne zodiacale

Scorpion4Odată cu intrarea Soarelui în puternicul și pasionalul semn al Scorpionului, misterele vieții ajung în centrul atenției, pentru că acest semn de Apă este detectivul zodiacului. Va fi o perioadă în care vom dori să facem lumină în aspectele ascunse ale vieții, pentru a ne transforma pe noi înșine și unii pe alții odată cu aflarea adevărului.

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Luna Plina8Luna Plină care are loc pe 20 octombrie în semnul Berbecului va fi activată de Marte și Pluto, fiind încărcată cu atât de multă energie încât ne-am putea simți depășiți de situația.

Jupiter a revenit în mers direct pe 18 octombrie

JupiterJupiter, planeta expansiunii și a norocului, dar și a exceselor, revine în mers direct pe 28 octombrie, după ce s-a aflat în retrogradare din 20 iunie, mai întâi în semnul Peștilor iar apoi în cel al Vărsătorului.

Mercur iese din retrogradare pe 18 octombrie

Mercur2Mercur, aflat în semnul Balanței, iese pe 18 octombrie din retrogradarea în care s-a aflat din 27 septembrie.

Saturn a revenit în mers direct în Vărsător pe 10 octombrie

SaturnSaturn revine pe 10 octombrie în mers direct în Vărsător, ieșind din retrogradarea în care s-a aflat din 23 mai.

Pluto iese din retrogradare pe 6 octombrie, în Capricorn

CeresCeres, asteroidul care arată cum avem grijă de noi înșine și de cei din jurul nostru, va retrograda în perioada 8 octombrie și 14 ianuarie 2022, iar pe 21 decembrie va ieși din Gemeni revenind în Taur.

Pluto iese din retrogradare pe 6 octombrie, în Capricorn

Pluton1Pluto, guvernatoarea modernă a Scorpionului, revine pe 6 octombrie în mers direct în Capricorn, ieșind din retrogradarea în care s-a aflat din 27 aprilie.

Astrologia lunii octombrie

VenusVenus va tranzita semnul Săgetătorului între 7 octombrie și 5 noiembrie, iar trecerea de la Scorpion la Săgetător va transforma tipul de energie care va marca această perioadă de la intensă la exuberantă.

Marte tranzitează Balanța între 14 septembrie și 30 octombrie