Luna Plina8Luna Plină care va avea loc pe 16 mai, în semnul Scorpionului, va fi  și Eclipsă de Lună și va reprezenta o ocazie importantă pentru transformări personale, procese de renaștere, conectare intimă, dar și pentru rezolvarea unor probleme legate de resursele comune, taxe sau moșteniri.

Ceres tranzitează Racul între 15 mai și 23 iulie

CeresCeres, asteroidul care arată cum avem grijă de noi înșine și de cei din jurul nostru, intră pe 15 mai în Rac, semn în care se simte ca acasă și pe care îl va traversa până pe 23 iulie.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 8-14 mai

JupiterJupiter intră pe 10 mai în semnul îndrăzneț al Berbecului, pentru prima oară în ultimii 12 ani, aducând spirit de inițiativă, proiecte și inițiative de afaceri.

Mercur retrogradează între 10 mai și 3 iunie, în Gemeni și Taur

Mercur mareMercur va fi în retrogradare între 10 mai și 3 iunie, în Gemeni și din 22 mai în Taur, perioadă în care comunicarea și puterea noastră de concentrare vor fi mai scăzute. În această perioadă vom deveni mai interiorizați și vom simți nevoia să analizăm și să reanalizăm lucruri, situații sau oameni din viața noastră.

Ce spune Tarotul despre luna mai

Venus 3Venus tranzitează Berbecul în perioada 2-28 mai, făcând relațiile de dragoste mai directe și mai spontane. Vânătoarea în dragoste va deveni mai incitantă și mai curajoasă sub această influență. Vom fi îndrăzneți și mai nerăbdători în problemele legate de inimă și nu vom privi înapoi.

Luna mai are energia numărului maestru 11

astro17Energia lunii mai va fi resimțită puternic, fiind dominată de două evenimente importante, Luna Plină, care va fi și Eclipsă Totală de Lună însângerată în semnul complex al Scorpionului, și intrarea lui Jupiter în Berbec, pentru prima oară în ultimii 12 ani.

Pallas tranzitează Taurul între 30 aprilie și 3 iulie

PallasPallas, asteoridul numit după zeița Pallas Atena, înțeleapta fiică a lui Jupiter, va tranzita semnul Taurului între 30 aprilie și 3 iulie, perioadă în care ne va încuraja să căutăm înțelepciunea  prin conectarea cu natura și să învățăm cum să ne bucurăm mai mult de viață.

Lună Nouă în Taur pe 30 aprilie, care este și Eclipsă parțială de Soare

Luna NouLuna Nouă care se formează pe 30 aprilie, în Taur, este și Eclipsă parțială de Soare, iar aspectele pozitive cu Marte și Uranus sugerează că va favoriza schimbările pozitive și urmărirea cu pasiune a obiectivelor și dorințelor.

Mercur tranzitează Gemenii între 29 aprilie și 22 mai, aducând claritate mintală

astro16Echilibrul între stările noastre emoționale și mintale, asigurat de armonia dintre Luna în Pești și Uranus în Taur, ne ajută să avem o perspectivă echilibrată asupra situațiilor.

Mercur tranzitează Gemenii între 29 aprilie și 22 mai, aducând claritate mintală

Mercur1Mercur intră pe 29 aprilie în curiosul și comunicativul Gemeni, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 22 mai, aducând una dintre cele mai favorabile perioade în ceea ce privește claritatea mintală.

Pluto în retrogradare între 29 aprilie și 8 octombrie, în Capricorn