Eclipsa Lună SăgetătorEclipsa de Lună care are loc pe 5 iunie, în Săgetător, ne va impulsiona să luăm atitudine, să ne afirmăm puterea și să ne ascultăm vocea interioară atunci când ne expunem punctele de vedere.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 1-7 iunie

astro17Luna iunie marchează începutul unui nou sezon al eclipselor, o nouă conjuncție majoră între Jupiter și Pluton, dintr-un total de trei care vor avea loc în acest an, și intrarea lui Mercur în retrogradare.

Mercur tranzitează semnul Racului între 28 mai și 4 august

Mercur mareMercur intră pe 28 mai în semnul sensibil al Racului, pe care îl va tranzita o lungă perioadă de timp, până pe 4 august, pentru că în iunie va intra în retrogradare pentru trei săptămâni, aducând la suprafață probleme de familie mai vechi, lăsate nerezolvate.

Jupiter în retrogradare între 14 mai și 12 septembrie, în Capricon, aduce șanse, noroc și energia de a reuși

Venus retrogradează în Gemeni, între 13 mai și 25 iunie

Luna Noua3Luna Nouă care are loc pe 22 mai, în semnul Gemenilor, formează trigoane cu Saturn, Jupiter și Pluton. Va începe o perioadă de refacere și de reconstrucție, de reluare a activităților și de urmărire a proiectelor pe termen lung. Fiind implicată Saturn, acest proces va fi unul lent, dar vom avea și răbdare și perseverență.

Cariera și banii Gemenilor

JupiterJupiter va fi în mișcare retrogradă între 14 mai și 12 septembrie, în semnul Capricornului, și, după trei retrogradări dificile care au început în ultimele săptămâni, acest eveniment poate aduce șanse, noroc și energia de a reuși, datorită aspectelor favorabile formate cu Soarele și Pluton. În următoarele luni, Jupiter ne va ajuta să suportăm mai ușor influența apăsătoare adusă de retrogradarea lui Saturn, dar și a lui Venus.

Saturn retrogradează până pe 29 septembrie, aducând șansa rezolvării pe termen lung a unor probleme sociale

Venus retrogradează în Gemeni, între 13 mai și 25 iunie

Venus1Venus se va afla în retrogradare între 13 mai și 25 iunie, perioadă în care ne va fi mai dificil să ne arătăm sentimentele. În schimb, este o perioadă în care pot reveni în viața noastră prieteni sau iubiți din trecut, sau vom retrăi anumite experiențe din trecut, pentru a rezolva probleme karmice.

MarteMarte va tranzita Peștii în perioada 13 mai – 27 iunie, timp în care vom fi mai puțin interesați de obiectivele concrete și mai degrabă de nevoile spirituale sau sufletești.

Mercur mareMercur intră pe 11 mai în curiosul și comunicativul Gemeni, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 28 mai, aducând una dintre cele mai favorabile perioade în ceea ce privește claritatea mintală.

Saturn retrogradează până pe 29 septembrie, aducând șansa rezolvării pe termen lung a unor probleme sociale

SaturnSaturn va fi în mișcare retrogradă începând din 11 mai și până pe 29 septembrie, iar pe 1 iulie va reveni din Vărsător în Capricorn. Planeta se va întoarce în Vărsător pe 17 decembrie, semn pe care îl va tranzita în următorii doi ani și jumătate.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 11-17 mai

Astrologia lunii mai: Retrogradări de planete și Super Lună Plină în Scorpion

Luna Plina8Luna Plină care are loc pe 7 mai, în semnul Scorpionului, aduce prima energie lunară pozitivă din ultimele șase săptămâni, cu o influență spirituală, vindecătoare și plină de compasiune, datorită unui sextil format între Mercur și Neptun.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 4 - 10 mai

Astrologia lunii mai: Retrogradări de planete și Super Lună Plină în Scorpion