Mercur2Mercur intră în mișcare retrogradă în Vărsător, pe 30 ianuarie, și, până pe 20 februarie, ne-am putea confrunta nu doar cu probleme în comunicații și călătorii, ci și cu tot felul de blocaje în domeniul tehnologiei.

Mercur tranzitează Vărsătorul între 8 ianuarie și 15 martie

Luna Plina8Luna Plină în Leu, care are loc pe 28 ianuarie, în semnul Leului, este în cuadratură cu Marte și în opoziție cu Jupiter, semnificația sa spirituală fiind controlul mâniei și folosirea autocontrolului pentru canalizarea corectă a spiritului de inițiativă.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25-31 ianuarie

Varsator 6Soarele tranzitează Vărsătorul între 19 ianuarie și 18 februarie, perioadă în care motivația noastră va fi dată de nevoia de a acumula cunoștințe, experiențe și de a ieși în evidență prin ceva original, autentic.

Cum sunt Vărsătorii

VestaVesta, asteroidul care ne vorbește despre puritate, integritate și forța spirituală, individuală, din interiorul nostru, va fi în retrogradare între 19 ianuarie și 20 aprilie, în Fecioară, iar cea mai importantă lecție pe care va trebui să o învățăm de la această vestală este valoarea  și echilibrul dedicării noastre față de ceilalți.

Junona tranzitează Săgetătorul din 18 decembrie până pe 14 noiembrie 2021

Jupiter Square UranusUranus a revenit pe  14 ianuarie în mers direct, în Taur, după retrogradarea în care s-a aflat din 15 august, aducându-ne un plus de energie, iar pe 17 ianuarie va forma o cuadratură cu Jupiter care va crește probabilitatea unor schimbări neașteptate de direcție a vieții sau a norocului.

Uranus revine în mers direct pe 14 ianuarie, în semnul Taurului

Uranus revine în mers direct pe 14 ianuarie, în semnul Taurului și, după luni de zile de retrogradare a planetei, ar trebui să avem o idee mai clară despre ce corecții trebuie să facem în viața noastră pentru a ne continua dezvoltarea.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 11-17 ianuarie

Luna Noua3Prima Lună Nouă din acest an are loc pe 13 iunie, în Capricorn, marcând un nou ciclu în care misiunea noastră va fi să adoptăm calitățile acestui semn, și anume tenacitatea, ambiția, dar și disciplina și prudența.

Venus tranzitează semnul Capricornului între 8 ianuarie și 1 februarie

Venus 3Venus intră vineri, 8 ianuarie, în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 1 februarie, perioadă în care vor fi favorizate relațiile care ne susțin ambițiile.

Mercur tranzitează Vărsătorul între 8 ianuarie și 15 martie

Mercur1Mercur va intra în semnul Vărsătorului pe 8 ianuarie, pe care îl va tranzita până pe 15 martie, o perioadă mai lungă decât în mod normal, pentru că pe 30 ianuarie va intra în retrogradare.

Marte tranzitează Taurul între 6 ianuarie și 3 martie

MarteMarte, planeta care ne dă energie și motivație, va părăsi în sfârșit semnul neînfricat al Berbecului și va intra în Taur, pe care îl va tranzita între 6 ianuarie și 3 martie.

Astrologia lunii ianuarie