MarteMarte va tranzita semnul Racului în intervalul 25 martie-20 mai, iar în această perioadă ne vom urmări obiectivele și interesele cu ardoare, dar fără vioiciunea conferită în ultimele luni de întreprinzătorul Gemeni.

Pluto in VarsatorPluto, planeta distrugerii, morții și renașterii, părăsește semnul Capricornului, pentru a intra în inteligentul semn de aer al Vărsătorului, pentru următorii aproximativ 20 de ani.

Ceres2Ceres, asteroidul care arată cum avem grijă de noi înșine și de cei din jurul nostru, aflat în retrogradare, revine pe 21 martie în semnul Fecioarei, pe care îl va tranzita până pe 20 iunie.

Luna NouLuna Nouă în Berbec din 21 martie marchează începutul unui nou ciclu. Ciclul de Lună Nouă în Pești se încheie și începe ciclul de Lună Nouă în Berbec.

Berbec4Soarele intră în îndrăznețul Berbec pe 20 martie, marcând echinocțiul de primăvară, un moment al renașterii, al trezirii la viață a naturii și începutul unui nou an astrologic.

Mercur2Mercur intră în Berbec pe 19 martie, semn pe care îl va tranzita până pe 3 aprilie, perioadă în care vom trece direct la subiect, nu vom sta prea mult pe gânduri!

Venus in Taur2Venus, planeta frumuseții, a senzualității, dar și a banilor,  intră în Taur, domiciliul său, pe 16 martie, semn pe care îl va tranzita până pe 11 aprilie, iar în în acest interval vom deveni mai senzuali, mai dornici să ne satisfacem plăcerile și mai posesivi.

jupiter kironPrima conjuncție dintre Jupiter și Kiron din ultimii 12 ani, din semnul Berbecului, se va face simțită în perioadă 9-15 martie și va deveni perfectă pe data de 12, efectul ei fiind o nevoie mărită de a înțelege, de a deveni mai înțelepți și mai conștienți de ceea ce ni se întâmplă, mai ales din punct de vedere spiritual.

Junona in TaurAsteroidul Junona, care reprezintă angajamentul pe termen lung și căsătoria, va petrece o lună și jumătate în semnul zodiacal al Taurului. Ce ar putea însemna asta pentru relațiile noastre, atât personale, cât și sociale?

Luna Plin 3Luna Plină care se formează pe 7 martie, în Fecioară, este o lunație aproape magică, ultima lună plină înainte de venirea primăverii și o culminație a ultimelor 6 luni, începute cu Luna Nouă în Fecioară din august anul trecut.

Saturn in PestiMare, mare eveniment astrologic pe 7 martie, când Saturn, planeta supranumită pe bună dreptate Lordul Karmei, va părăsi semnul Vărsătorului pentru a intra în Pești, semn pe care îl va traversa până pe 13 februarie 2026.