Mercur1Mercur va tranzita Taurul între 3 aprilie și 11 iunie, o perioadă mult mai lungă de timp comparativ cu cele trei săptămâni cât durează de obicei tranzitul într-un semn zodiacal din cauza retrogradării, perioadă în care gândirea noastră va deveni sau vom fi încurajați să devină mai practică și mai stabilă.

Astrologia lunii aprilie 2023

Bunul simț va avea întâietate față de atitudinile exagerate, iar modul noastru de comunicare va fi dictat de rațiune.

Ne vom limita la medodele cunoscute, testate, în loc să căutăm unele noi. Pe parcursul acestui ciclu, concentrarea pe câte un singur lucru ne va simplifica viața, dar trebuie să avem grijă să  nu devenim prea conservatori sau rigizi în gândurile și atitudinea noastră.

Retrogradarea va Avea loc între 21 aprilie și 14 mai.

Marte tranzitează Racul între 25 martie și 20 mai

Influența tranzitului lui Mercur în Taur pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Gândurile voastre se vor îndrepta cu preponderență asupra problemelor financiare. Veți face planuri, veți gândi și veți socoti rapid, veți putea prinde ocaziile din zbor și veți avea spirit comercial.

Taur

O perioadă foarte bună pentru Tauri, care vor avea o gândire echilibrată și pragmatică. Veți evita riscurile și  veți urma cel mai probabil calea cunoscută.

Gemeni

Intrați într-o perioadă de introvertire, în care veți prefera să vă păstrați gândurile și ideile pentru voi. Având în vedere că și Venus se află tot în Taur, această tendința va fi de două ori mai mare.

Rac

Interacțiunile voastre cu prietenii și cu oamenii în general vor fi pe teme pragmatice, contrete. Vă veți folosi de relațiile sociale pentru a obține poziție socială sau avantaje materiale.

Leu

În domeniul social sau al carierei veți adopta o atitudine serioasă, competentă și echilibrată. Veți munci constant, dar în ritmul propriu, iar ideile voastre vor fi destul de conservatoare.

Fecioară

Atitudinea voastră va fi cea a unui profesor experimentat care dorește să își împărtășească din experiența și înțelepciunea sa de viață. Problemele legate de religie și viața spirituală le veți interpreta din punct de vedere pragmantic.

Balanță

Veți avea nevoie de o comunicare cinstită, reală, cu partenerul de viață, iar aceasta va implica toate simțurile voastre. În administrarea fondurilor comune veți da dovadă de înțelepciune și idei profitabile.

Scorpion

Prezența lui Mercur în Taur va fi benefică relațiilor de lungă durată, căsătoriilor și parteneriatelor profesionale. Chiar dacă veți avea abordări conservatoare și veți fi posesivi, partenerul de viață se va baza pe dragostea voastră, iar partenerul pe puterea voastră de muncă.

Săgetător

La serviciu veți munci în ritmul vostru. Poate că îi veți exaspera pe unii colegi din acest motiv, sau din cauza încăpățânării, dar la sfârșitul zilei veți termina cu succes tot ceea ce aveți de făcut.

Capricorn

În relațiile de dragoste vă veți dovedi iubirea prin fapte și mai puțin prin vorbe. Cu copiii veți avea relații bune și le veți asigura tot confortul. Gândirea voastră va fi creativă, dar veți analiza bine lucrurile înainte de a lua decizii.

Vărsător

Va veni momentul să faceți planuri legate de familie și de locuință. Poate vă gândiți la o redecorare a locuinței sau chiar la o renovare. Oricum, interesele voastre vor fi legate mai mult de familie.

Pești

Urmează o perioadă în care veți fi avizi să acumulați informații care să vă ajute să vă îmbunătățiți bugetul. Acesta va fi principalul vostru gând atunci când veți naviga pe internet sau când veți face un drum.

Google ads