astro9Marte, planeta acțiunii și energiei, intră marți în zodia Berbecului, unde va tranzita până pe 9 iunie. Va urma o perioadă cu energie dinamică, cu planuri și inițiative concrete, deoarece Marte se simte excepțional de confortabil în Berbec, un semn pe care îl guvernează.

Marte tranzitează Berbecul între 30 aprilie și 9 iunie

Venus interacționează marți cu Saturn și se îndreaptă spre o cuadratură cu Pluto. Saturn și Pluto vor forma la rândul lor o cuadratură exactă pe 6 mai.

Cu Venus conectată la această energie, pot exista lupte pentru putere, manipulare și frustrare din cauza blocajelor. Toate acestea vor avea loc în timp ce ne luptăm cu fricile. Aceste tranzite ne pot accentua nesiguranța, scoțând la suprafață suspiciunile și geloziile.

Venus tranzitează Taurul între 29 aprilie și 23 mai

Sentimentele posesive vor fi direct proporționale cu teama de a pierde ceva sau pe cineva. Ne-am putea îngrijora să nu fim trădați sau să nu cunoaștem o problemă. Interacțiunile sociale ar putea fi intense sau ar putea provoca sentimente intense.

Luna își continuă drumul prin Capricorn, dar spre seară va intra în semnul mult mai social al Vărsătorului. Ziua este guvernată de puternica Marte, iar vibrația 3 va atenua tensiunile, încurajînd interacțiunile dintre oameni.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 29 aprilie-5 mai

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: prestigiu

Taur: studii, cercetări

Gemeni: pragmatism

Rac: echilibrul puterii

Leu: ambiție

Fecioară: dezvoltare

Balanță: blocaje

Scorpion: manipulare

Săgetător: planuri concrete

Capricorn: responsabilități

Vărsător: autorități

Pești: interacțiuni sociale

 

Google ads