CT28Schimbarea este inevitabilă, iar Șase de Spade poate anunța o schimbare iminentă. Deși tranziția este rareori ușoară, este necesară pentru dezvoltarea personală și pentru a ajuta la formarea de noi conexiuni cu oamenii din jurul nostru.

Conjuncție rară între Jupiter și Uranus în Taur, pe 20 aprilie, cu efecte pe termen lung

Luna își continuă tranzitul prin Fecioară fidela și muncitoarea Fecioară, în timp ce Jupiter se aliniază cu Uranus în semnul Taurului. Cu această influență puternică, cu efecte pe termen lung, suntem pregătiți să descoperim, să explorăm și să inovăm și ne putem concentra în mod special pe cum să ne îmbunătățim atitudinea față de bani, lucruri și confort. Creșterea libertății financiare poate fi unul dintre obiective.

Venus tranzitează Berbecul în perioada 4 și 29 aprilie

Acest tranzit este incitant, futurist și original. Necesitatea unei schimbări progresive devine evident! Este un moment în care dorim să ne reinventăm, să ne reîmprospătăm și să ne reînnoim prin mentalitate, proiecte, circumstanțe și conexiuni. Ne-am putea asuma riscuri de dragul libertatii in timpul acestui tranzit. Despre acest eveniment astrologic important aflați pe larg în articolul dedicat.

Conjuncție rară între Jupiter și Uranus în Taur, pe 20 aprilie, cu efecte pe termen lung

Ziua este guvernată de Saturn, în timp ce vibrația 2 ne îndreaptă atenția către parteneriate și importanța înțelegerii.

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Sănătate

Taur: Eficiență

Gemeni: Analiză

Rac: Îngrijire

Leu: Disciplină

Fecioară: Perfecționare

Balanță: Echilibru

Scorpion: Profunzime

Săgetător: Învățare

Capricorn: Responsabilitate

Vărsător: Inovație

Pești: Compasiune