Venus 3Venus tranzitează Berbecul în perioada 4-29 aprilie, făcând relațiile de dragoste mai directe și mai spontane. Vânătoarea în dragoste va deveni mai incitantă și mai curajoasă sub această influență. Vom fi îndrăzneți și mai nerăbdători în problemele sufletești și nu vom privi înapoi.

Mercur retrogradează în Berbec între 1-25 aprilie

Nu vom fi interesați să răscolim trecutul, dar nici să ne cerem scuze. Pentru noi va fi un nou început și vom dori ca lucrurile să evolueze bine de această dată.

Probleme ne va face Mercur care este în retrogradare tot în Berbec, până pe 25 aprilie, și care ne va îndrepta atenția spre probleme rămase neterminate sau care trebuie remediate.

Se știe că Berbecului îi place să cucerească, dar relațiile sale de dragoste pot fi de lungă durată, cu condiția ca acestea să rămână incitante și proaspete.

Cu Venus în Berbec vom fi direcți în dragoste, atât în vorbe cât și în fapte. Dorințele vor fi puternice și exprimate în mod spontan, cu multă energie și pasiune.

Venus guvernează ceea ce apreciem, ceea ce este valoros pentru noi, iar asta se referă și la obiecte, bunurile de valoare și banii. În Berbec, ca și în dragoste, cumpărăturile noastre vor deveni impulsive, când ne vom dori ceva o vom face din tot sufletul și imediat. De aceea, este recomandat să ne înfrânăm impulsurile și să ne gândim câteva zile, atunci când este vorba despre achiziții importante.

Influența tranzitului lui Venus în Berbec pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Toate trăsăturile Berbecului vor fi amplificate de prezența lui Venus în semnul vostru. Poate fi o perioadă incitantă, pasională, interesantă, atât în relațiile personale cât și în domeniul financiar.

Taur

Viața sentimentală va deveni mai intensă, mai pasională, sentimentele mai puternice și mai ascunse. Posibile secrete, relații ascunse, ale voastre sau ale unor persoane din anturaj. Atenție, nu permiteți ca alții să se folosească de sentimentele și bunătatea voastră!

Gemeni

O perioadă foarte bună, veselă, incitantă. Viața socială va fi vie, amuzantă, veți avea mai mult farmec, magnetism personal.

Rac

Farmecul conferit de Venus vă va susține să aveți succes social și să avansați în carieră. Meritele voastre vor fi recunoscute și apreciate.

Leu

Veți fi atrași sau veți atrage persoane din diverse medii culturale sau un partener care are simțul aventurii. Veți dori  ca partenerul vostru să aprecieze libertatea de mișcare și de expresie.

Fecioară

Veți dori mai multă intensitate în relațiile intime. Veți dori mai multă pasiune, iar unii dintre voi s-ar putea implica în  relații pasagere. Veți avea fler în problemele financiare și în administrarea banilor familiei.

Balanța

Venus va aduce mai multă viață în relația cu partenerul de viață, mai multă dragoste, dar și posibile conflicte spontane, cu ieșiri dramatice. Din fericire, pe cât de repede vor izbucni, pe atât de repede vă veți împăca.

Scorpion

Vă veți exprima dragostea prin activități practice, prin fapte concrete, va fi important pentru voi să faceți lucruri prin care să arătați că vă pasă. La serviciu, vă veți remarca prin magnetism personal și prin creativitate.

Săgetător

Dragostea va pluti în aer. Pentru cei aflați într-o relație, următoarea perioadă va fi jucăușă, mai senzuală. Cei singuri vor fi mai deschiși unei relații curete, romantice. Relațiile cu copiii vor fi afectuoase.

Capricorn

Venus în Berbec va aduce pentru voi o nevoie mai puternică de a acționa pentru a îmbunătăți condițiile din locuința voastră. Este posibil să faceți niște cheltuieli neprevăzute pentru a cumpăra obiecte destinate gospodăriei.

Vărsător

Veți fi expresivi în exprimare, mai vorbăreți, mai dispuși să spuneți în mod deschis ce gândiți și ce simțiți. Cu toate acestea, tactul nu va fi punctul vostru forte.

Pești

Gusturile voastre vor deveni cam extravagante și nu veți da înapoi de la cheltuieli pentru a cumpăra obiecte frumoase, de valoare, care vă pot satisface orgoliul și îmbunătăți imaginea socială.

Google ads