eclips solara inelaraEclipsa de Soare care are loc pe 21 iunie este cea mai puternică eclipsă din acest an pentru că se produce imediat după solstițiul de vară, la 0,21 grade în semnul Racului. Primul grad este puternic în sine, pentru toate semnele zodiacale, pentru că reprezintă posibilitățile infinite.

O eclipsă solară este o Lună Nouă, dar mult mai puternică, pentru că Luna întunecă Soarele. De această dată eclipsa este una inelară, astfel încât Luna nu va acoperi complet Soarele, ci va lăsa vizibil un inel luminos.

Eclipsă de Lună pe 5 iunie, în Săgetător: Tensiuni în dragoste, conflicte, noi începuturi!

 

Cel mai important și puternic aspect al astrologiei este conjuncția dintre Soare și Luna, care înseamnă că toate posibilitățile sunt deschise și că putem face planuri de viitor. Este momentul ideal pentru un nou început și pentru a pune sub semnul întrebării obiceiurile și comportamentele vechi, în timp ce căutăm noi modalități de progres.

Eclipsa de Soare inelară va elibera o energie puternică, care nu va dispărea odată cu eclipsa ci are capacitatea de a dura chiar și ani de zile.

Inelul de foc al eclipsei poate simboliza focul creației dar și al distrugerii. Umbra întunecată a Lunii poate fi potențialul uriaș care așteaptă să fie energizat, pentru a da naștere unei noi creații.

Cel mai important aspect al acestei eclipse este inconjuncția formată cu Saturn, care poate pune în oglindă nevoia de liberate și de exprimare personală cu nevoia de respectare a responsabilităților. Este o eclipsă care ne va cere răbdare, precauție și responsabilitate. Va fi însă nevoie și de flexibilitate, de capacitate de adaptare, de o viziune deschisă, pentru a face față schimbărilor care vor avea loc în următoarele luni.

În următoarele două săptămâni, temele Eclipei de Soare vor veni în completarea temelor Eclipsei de Lună din 5 iunie, din Săgetător, care au adus nerăbdare și lipsă de autocontrol.

Ulterior, acestea vor completa temele aduse în atenție de Eclipsa de Lună din 5 iulie, care va avea loc în Capricorn. Toate aceste efecte se vor face simțite până la Eclipsa de Lună din 20 noiembrie, din semnul Gemenilor.

Ce influență va avea Eclipsa de Soare în Rac pentru fiecare semn zodiacal?

Berbec

Evenimente sau schimbări legate de casă și familie: mutare într-o locuință nouă, o renovare majoră, vești sau schimbări importante în familie

Taur

Eclipsa influențează relațiile cu frații sau alte rude și persoane apropiate, precum și comunicarea sub toate formele ei și poate susține proiecte în acest domeniu la care unii dintre voi vă gândiți încă din 2018.

Gemeni

Mintea voastră se îndreaptă spre problemele legate de bani și puteți primi vești sau informații importante legate de sectorul financiar. Poate fi o perioadă în care obțineți locul de muncă pe care vi-l doriți, să primiți o mărire de salariu sau un client important.

Rac

Puteți folosi energia eclipsei pentru a face ceea ce este important pentru suflectul vostru, ceea ce este cu adevărat important pentru voi și care poate aduce schimbări esențiale, majore, în existența voastră.

Leu

Eclipsa vă îndeamnă să vă odihniți și să vă refaceți. Este o oportunitate extraordinară să renunțați la ceea ce vă ține în loc, să vă gândiți cum să lăsați în urmă la ceea ce vă împiedică să vă dezvoltați la potențialul vostru real.

Fecioară

Atenția voastră se îndreaptă spre viața socială și prieteni. Este posibil ca un prieten vechi să iasă din viața voastră, iar un altul nou să vină, iar în acest caz vă veți da seama că viața merge înainte și evoluați împreună cu ea.

Balanță

Eclipsa Solară are loc în casa carierei voastre, așa că puteți folosi următoarea perioadă pentru a vă căuta un nou loc de muncă sau să încercați să obțineți o promovare. Veți avea energia necesară pentru a demonstra ce sunteți capabili.

Scorpion

Atenția voastră se va îndrepta către orizonturi noi. Unii dintre voi veți realiza că este timpul să vă întoarceți la învățătură, alții veți fi interesați de practici spirituale. Unii veți primi vești despre o plecare în străinătate.

Săgetător

Fie veți decide să mergeți mai departe alături de partenerul vostru, fie că este cazul să o porniți pe drumuri diferite. Eclipsa amplifică pasiunea, gelozia, dependențele, sau dorința de control. Posibile vești despre credite, banii partenerilor sau moșteniri.

Capricorn

Veți avea șansa de a dezvolta, de a aprofunda o relație personală sau de afaceri, de lungă durată. Pot vea loc discuții despre o logodnă, căsătorie, sau un angajament important.

Vărsător

Eclipsa semnalează oportunități legate de serviciu. Fie veți prelua un proiect important, fie veți găsi un nou loc de muncă. Dacă aveți o problemă de sănătate, profitați de această perioadă pentru a vă ocupa de ea.

Pești

Pentru voi, eclipsa sporește pasiunea în dragoste. Cei singuri pot avea șansa să își întâlnească perechea mult visată, iar cei care sunt deja într-o relație pot să o aprofundeze, să devină mai apropiați cu partenerul. Eclipsa poate aduce vești despre o sarcină sau nașterea unui copil și susține proiectele artistice, creative.

Eclipsă de Lună pe 5 iunie, în Săgetător: Tensiuni în dragoste, conflicte, noi începuturi!