Mercur1Mercur va intra pe 11 februarie în semnul Vărsătorului, pe care îl va tranzita până pe 2 martie.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 6-12 februarie

În următoarele săptămâni, vom fi dornici de cunoaștere și deschiși la ideile noi și interesante. Gândirea ne va fi progresistă și obiectivă, iar comunicarea spontană și liberală. Va fi o perioadă favorabilă ideilor originale, inovatoare.

În Vărsător, Mercur ne va stimula să învățăm lucruri noi, să ne extindem orizonturile, să avem o viziune de ansamblu asupra evenimentelor și proiectelor noastre și să fim mai optimiști în privința viitorului.

Ideile noastre vor deveni mai inventive și mai progresiste și ne vom gândi mai mult la ceea ce ar putea fi decât la ceea ce este. Nu trebuie să ne mire dacă în următoarele săptămâni vom avea niște idei ieșite din comun.

Vărsătorul este cunoscut ca un semn detașat emoțional și, în timpul tranzitului lui Mercur în acest semn, vom avea oportunitatea de a vedea lucrurile în care am investit sentimente dintr-perspectivă mai rațională.

Feng Shui: Culorile norocoase ale anului 2023

Efectul tranzitului lui Mercur în Vărsător pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Acest tranzit va aduce mult optimism, planuri cu viziune pe termen lung. Viața socială va fi bogată, uneori efervescentă, vor fi favorizate activitățile de grup sau în organizații, cu tentă socială.

Taur

Mercur în Vărsător susține cariera și poziția voastră socială, ajutându-vă să vă afirmați datorită capacității de a vă transmite mesajele în mod rațional, logic. Veți avea în vedere binele general, nu doar cel personal. Evitați atitudinile prea reci.

Gemeni

În următoarele săptămâni nevoia de a învăța, de a vă extinde orizonturile, va fi în creștere. Veți dori să vă dezvoltați din punct de vedere spiritual, pentru a dobândi o imagine de ansamblu asupra vieții. Vor fi susținute călătoriile la distanță și comunicarea cu străinătatea.

Rac

Intuiția va fi în creștere și va susține comunicarea, care va fi însă cam lipsită de empatie. Veți fi deranjați de obiceiurile conservatoare, veți dori să aduceți ceva nou în relațiile intime, precum și în modul în care vă investiți banii.

Leu

Veți dori să vă afirmați mai mult independența în relația de cuplu sau în parteneriatele profesionale. Individualitatea voastră va deveni mai importantă, comunicarea emoțională va face loc celei raționale.

Fecioară

O perioadă foarte bună pentru activitățile voastre curente și cele de la serviciu. Veți avea idei interesante, gândirea va fi rapidă, logică, pe termen lung, și nu vă veți lăsa influențați de emoții.

Balanță

Acest tranzit este favorabil activităților intelectuale și de învățare. Veți dori să absorbiți informații diverse, în special științifice și legate de tehnologie. Veți avea idei originale, interesante, cu care s-ar putea să îi luați prin surprindere pe cei din jurul vostru. În dragoste veți avea nevoie de libertate, veți evita relațiile restrictive.

Scorpion

Nevoia de libertate în familie va fi mai mare ca de obicei. Discuțiile vor avea o tentă intelectuală, vor fi mai degrabă raționale și mai puțin emoționale. Veți avea nevoie de un spațiu mai larg de desfășurare, pereții casei vor părea cam strâmți.

Săgetător

Comunicarea va fi intensă, atît directă cât și prin toate mijloacele tehnologice. Ideile vor fi interesante, surprinzătoare și vor rezista probei timpului. Veți putea lucra bine cu concepte abstracte. Drumurile, de regulă pe distanțe scurte, vor fi și ele numeroase.

Capricorn

Veți avea idei noi, neașteptate, legate de modul în care vă câștigați banii prin muncă. Planurile financiare concepute acum vor avea șanse să se desfășoare pe termen lung. Acestea ar putea avea loc prin intermediul colaborărilor.

Vărsător

Mercur va susține idelile și planurile inteligente, cu viziune pe termen lung. Gândirea va fi rapidă, dar și logică, nu vă veți lăsa influențați de sentimentalisme. În schimb, ideile voastre vor avea în vedere nu doar binele personal ci și cel de grup, social.

Pești

În această periodă veți avea sentimentul că nu aveți suficientă libertate, iar din acest motiv s-ar putea să apară stări de anxietate. Veți dori să vă eliberați, să deveniți parte a comunității. Cu toate acestea, vă va fi greu să vă atașați emoțional, iar oamenii vor simți acest lucru.

Google ads