pietre verziPotrivit experților în feng shui, coloarea norocoasă a anului 2023, care potrivit astrologiei chineze este anul Iepurelui de Apă, este verde pădure, dar nu este singura, acesteia i se pot alătura, ca având o energie pozitivă, roșu, roz și albastru.

Cele mai norocoase semne zodicale în Anul Iepurelui de Apă

Putem folosi aceste culori în viața de zi cu zi, singure sau în combinație, desigur, fără să facem excese.

Potrivit filozofiei feng shui, unele culori pot fi considerate norocoase într-un anumit an și pot fi folosite pentru a atrage energia pozitivă și norocul.

Pentru a folosi astfel de culori, le putem include acasă sau la birou, sub diverse forme. De exemplu, putem vopsi un perete într-una dintre aceste culori, sau le putem utiliza drept culori accent, prin intermediul unor accesorii, cum ar fi perne decorative, o cuvertură, un obiect decorativ sau o lucrare de artă.

Culorile norocoase, verde, roșu, roz sau albastru, pot fi folosite și în obiectele vestimentare, chiar și ca o simplă eșarfă. La fel, putem folosi bijuterii cu pietre semiprețioase și cristale naturale, cum ar fi cuarțul roz, agate rubinii sau malachit.

Ceres retrogradează între 3 februarie și 5 mai

Semnificația culorilor norocoase ale anului 2023

Verde pădure

În feng shui, verdele reprezintă natura, creșterea, renașterea și vitalitatea, are un efect calmant, armonizând mintea și trupul. Se crede că această culoare poate aduce noroc, prosperitate, abundență, fiind deseori folosită în feng shui pentru a atrace aceste beneficii într-un anumit spațiu.

Chiar și prin simpla aducere într-o încăpere a unei plante verzi îi putem schimba energia!

Roz

Rozul reprezintă în feng shui dragostea, compasiunea și bunătatea. Rozul este o culoare suavă și dulce, care ne calmează sufletul și ne liniște fizic. Prin folosirea acestei culori putem atrage dragoste, armonie și o energie pozitivă în relații.

Roșu

Roșul este asociat energiei vitale, pasiunii și norocului. Roșul este o culoare vibrantă, care are un efect energizant și stimulator asupra minții și corpului. Se crede că atrage norocul și prosperitatea, fiind folosită deseori în feng shui pentru a atrage bunăstarea și abundența.

Cum va fi anul Iepurelui de Apă pentru toate semnele zodiacale

Albastru

Albastrul este asociat calmului, înțelepciunii și autoexprimării. Este cuplat deseori elementului apă, care are legătură cu direcțiile nord și vest. Se consideră că albastrul are un efect relaxant asupra psihicului și corpului. Susține gândirea clară și comunicarea, încrederea și loialitatea.

Cei care vor să atragă mai multă prosperitate în acest an, ar putea să opteze pentru portofele