Luna Plina8Luna Plină în Vărsător, care are loc pe 22 august, se aliniază cu Jupiter, astfel că semnificația sa spirituală va avea legătură cu dezvoltarea personală, materială și spirituală, dar și cu norocul.

Uranus retrogradează între 19 august 2021 și 18 ianuarie 2022, în semnul Taurului

Această lunație va avea o influență bună în special în privința relațiilor intimem pentru că o combinație între aspecte sensibile și energice fac ca acest moment să fie unul foarte potrivit pentru a găsi un partener pe termen lung sau pentru o aventură.

În cazul cuplurilor, acestea se vor putea dedica mai mult relației, dar și să se bucure mai mult de activități noi, interesante și chiar aventuroase.

Luna Plină este o culminare, promisiunea concretizării proiectelor începute de Lună Nouă, este un moment emoționant, al romantismului, fertilității și al relațiilor.

Astfel, emoțiile și intuiția pot fi folosite pentru a depăși problemele din relații, pentru că vom vedea mai clar sentimentele negative care provoacă dezechilibre.

Conjuncția ditnre Lună și Jupiter va aduce optimism, generozitate, noroc și succes. Pot apărea opotunități pentru evoluția personală, materialp li spirituală, Poate fi vorba despre călătorii, educație, acumularea de bani sau o relație intimă.

Un trigon între Venus și Saturn poate semnala că este un moment ideal pentru a găsi dragostea sau un angajament pe termen lung. Poate apărea o nouă relație romantică, cu o persoană de vârstă diferită, iar aceasta ar putea fi ceva de durată.

Marte în trigon cu Uranus va aduce inițiativă, entuziasm și aventură. Vom avea libertatea, dorința și oportunitatea de a încerca activități, sentimente și relații noi.

Influența Lunii Pline în Vărsător pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Optimismul va fi în creștere, perspectivele largi. Veți simți că puteți realiza tot ceea ce vă propuneți. De asemenea, această lunație susține activitățile de grup, sociale, și prieteniile.

Taur

Luna Plină în Vărsător susține dezvoltarea carierei, încrederea în forțele proprii, exprimarea în public și prestigiul social. Influența voastră socială poate avea de câștigat de pe urma energiei din această perioadă.

Gemeni

Această lunație susține activitățile educaționale, dezvoltarea personală. Poate avea loc o schimbare de mentalitate care să vă deschisă persectivele. De asemenea, sunt posibile călătorii în străinătate sau relațiile la distanță.

Rac

Pot avea transformări destul de profunde în domeniul relațiilor intime. Pot avea loc conștientizări sau pot ieși la iveală lucruri care să vă modifice atitudinea față de partenerul de viață. În problemele financiare veți avea încrederea necesară să duceți planurile la un nou nivel.

Leu

Relațiile de cuplu, mai ales cele de lungă durată, sunt susținute de Luna Plină în Vărsător. Fie veți elimina unele probleme care nu erau conștientizate suficient, veți veți aduce un pus de prospețime, ceva nou care să vă scoată din rutină.

Fecioară

Veți avea încrederea necesară să vă expuneți ideile la serviciu. Optimismul și ambiția voastră vor fi molipsitoare și îi veți mobiliza pe ceilalți în jurul vostru cu ajutorul unor idei surprinzătoare.

Balanță

Sunt favorizate în special relații romantice, este posibil să întâlniți o nouă dragoste, un flirt, sau o persoană cu care să simțiți că puteți avea un viitor. Relațiile cu copiii vor avea de câștigat. Gândirea voastră va fi creativă, inovatoare, ideile interesante, capacitate de învățare mare.

Scorpion

Luna Plină în Vărsător va contribui la îmbunătățirea relațiilor între membrii familiei. În plus, veți pune la cale planuri legate de locuință, renovarea, extinderea celei existente sau cumpărarea unei locuințe mai mari.

Săgetător

În următoarea perioadă veți observa probabil o intensificare a relațiilor publice. Comunicarea, transmiterea ideilor vor decurge foarte bine. Tot ceea ce va avea legătură cu gândirea, transmite ideilor, precum și cu drumurile scurte va fi intensificat.

Capricorn

Pentru voi va fi vorba despre proiectele legate de bani, modul în care îi puteți câștiga, prin muncă, sau investi pentru a vă aduce beneficii pe termen lung. Trebuie însă să aveți grijă să nu vă întindeți prea mult.

Vărsător

Energia voastră va fi optimă, veți avea idei interesante, care vor apărea spontan. În relațiile intime veți prefera să vă păstrați opțiunile deschise, astfel că veți evita angajamentele ferme.

Pești

Posibile aventuri, relații intime secrete. Sau poate doar veți păstra unele secrete, lucruri nespuse față de partenerul vostru. Atenție, însă, pentru că toate acestea pot ieși la iveală. În schimb, este posibil să vă implicați mai mult în acțiuni sociale sau să faceți acte caritabile.

Cum sunt Fecioarele?

Cariera și banii Fecioarelor

Sănătatea Fecioarelor

Uranus retrogradează între 19 august 2021 și 18 ianuarie 2022, în semnul Taurului

Google ads