CT13Apariția Magului arată că avem tot ceea ce ne trebuie, din punct de vedere spiritual (foc), fizic (pământ), mental (aer) și emoțional (apă) pentru a ne manifesta practic dorințele.

Începutul de săptămână coincide cu Luna Plină în semnul Gemenilor, care are șanse mari să scoată informații la iveală. Poate fi un moment al dezvăluirilor, anunțurilor, mai ales în domeniul educției și al comunicării. Nu este însă momentul potrivit să dezvăluim ceva ce dorim să treacă mai mult neobservat, pentru că s-ar putea stârni multă agitație în jurul subiectului respectiv.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie

Cum Luna Plină interacționează cu Marte și cu Saturn, este posibil ca impulsivitatea să ne dea de furcă.

Pe ansamblu, vom fi curioși și dornici de informații și idei noi, dar cuadratura dintre Mercur și Neptun sugerează că probabil va trebui să mai așteptăm puțin. Percepțiile ar putea fi puțin deformate sau nerealiste și ne va fi dificil să discernem ce este adevărat și ce nu. Pe larg despre efecgtul Lunii pline în Gemeni citiți în articolul dedicat.

Lună plină în Gemeni pe 27 noiembrie

Săptămâna este guvernată de Soare, ziua de Lună, iar vibrația 9 ne va spune să finalizăm lucrurile neterminate înainte de a ne apuca de ceva nou.

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: schimburi de informații

Taur: despre bani

Gemeni: curiozitate

Rac: secrete

Leu: așteptări nerealiste

Fecioară: în centrul atenției

Balanță: educație/cursuri

Scorpion: iluzii

Săgetător: acte

Capricorn: ambiție profesională

Vărsător: revelații

Pești: informații în familie

 

Google ads