Luna Plina8Luna plină în Gemeni de pe 27 noiembrie se opune Soarelui în Săgetător, formând o axă a intelectului care pe de o parte ne încurajează să gândim logic, iar pe de alta să avem o perspectivă largă asupra vieții.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 22 noiembrie și 21 decembrie

Gemenii se simt destul de confortabil în mediul lor imediat, în timp ce Săgetătorul ne stimulează să ne aventurăm, să ne depășim condiția și limitele pentru a ne continua aventura pe drumul vieții.

Neglijarea oricărui capăt al acestei axe se va întoarce cu siguranță împotriva noastră. În mod ideal, ar trebui găsit un echilibru între cele două energii și asta ne invită Luna plină să facem.

Această Lună Plină se referă la comunicare, atitudine și simțul aventurii. Ceva a crescut în interiorul nostru și acum este momentul să-l eliberăm. În următoarele două săptămâni, vom descoperi ce înseamnă asta pentru noi. Deocamdată, nu vom putea să ne reprimăm sentimentele, va trebui să le exprimăm.

Marte tranzitează Săgetătorul între 24 noiembrie și 3 ianuarie

Luna plină este un moment de culminare și promisiunea împlinirii a ceea ce a început la Luna Nouă. Este o perioadă emoțională, de dragoste, fertilizare și relații.

Această Lună Plină este influențată de conjuncția dintre Marte și Soare și de cuadratura formată de Lună cu Saturn. Va exista o dorință reală de a stăpâni o situație, dar va trebui să depășim unele blocaje sau piedici.

Finalizarea planurilor va trebui probabil să aibă loc la o dată ulterioară, ar trebui să nu luăm decizii și acțiuni prea rapide, dar să acordăm o atenție deosebită la ceea ce luminează Luna plină.

Prin evenimentele sau tensiunile din această perioadă, putem ajunge în cele din urmă la o mai bună înțelegere a persoanei proprii, în special a dorințelor noastre.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie

Această lunație are loc la 4 grade și 51 de minute în Gemeni, în opoziție cu Soarele aflat la 4 grade 51 de minute de Săgetător, afectând cel mai mult persoanele născute cu planete personale și puncte la aproximativ 1 până la 9 grade în semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești).

Influența Lunii pline în Gemeni pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Luna Plină va influența puternic comunicarea, relațiile publice, relațiile cu persoane din anturajul apropiat, sau cu rude precum verii și frații. Există oportunitatea să puneți capăt unor certuri între rude, sau să finalizați proiecte legate de comunitate. Va fi destul de multă agitație, așa că încercați să vă concentrați pe lucrurile importante.

Taur

Evenimente neașteptate, pozitive sau negative, legate de bani, bunuri de valoare și contracte de muncă. Vor exista posibile oportunități financiare, legate de domeniul online, de exemplu, dar și tendințe de asumare a unor riscuri financiare.

Gemeni

Ies la iveală contradicții între modul în care vă simțiți și modul în care vă priviți în mod rațional. Pot exista diferențe și între cum vă simțiți pe plan interior și imaginea pe care o proiectați. Luna Plină poate aduce conștientizări și rezolvări pe termen lung.

Rac

Tensiunile interioare pot ajunge la un punct maxim, veți avea tendința să vă izolați, pentru a analiza problemele existente în subconștient. Vei fi înclinați să vă izolați în colțul vostru, să vă suprimați emoțiile, dar acest lucru nu va face decât să amplifice problemele. Cel mai bine va fi să vă odihniți mai mult, să reflectați, să evitați agitația.

Leu

Luna Plină va influența relațiile cu prietenii. Pot apărea rezolvări ale unor situații sau probleme, dar și sfârșituri, dacă veți considera că aceasta este soluția cea mai bună. În schimb, relațiile cu prietenii buni vor fi favorizate, fiind o perioadă favorabilă să vă simțiți bine împreună.

Fecioară

Aveți oportunități să vă faceți remarcați, să ieșiți în evidență în carieră. Este bine să vă promovați, să vă prezentați competențele. De asemenea, este posibil să decideți să urmați un nou drum profesional sau să vi se ofere o ocazie neașteptată, care vă va da de gândit.

Balanță

Veți simți o legătură mai puternică pe plan spiritual, veți înțelege modul în care sistemul vostru credințe vă influențează viața. Dacă veți ajunge la o concluzie pozitivă veți continua, în caz contrar veți căuta o cale nouă.

Scorpion

Există o probabilitate ridicată pentru a transforma ceva în viața voastră, de obicei la un nivel profund. Dacă veți renunța, elimina ceva ce nu vă mai reprezintă, veți avea șansa unui nou început. Aceste transformări pot avea loc la nivel interior sau material, concret, cum ar fi renovarea locuinței sau renunțarea la piese vechi de mobilier sau alte bunuri comune.

Săgetător

Va fi momentul să faceți reevaluări în relațiile parteneriale, personale sau profesionale. Dacă ceva nu mai funcționează, va fi momentul să puneți punct și să porniți pe drumul vostru, sau, dimpotrivă, să aduceți relația la un nivel mai profund. Sentimentele vor fi puternice, reale, iar comunicarea cu partenerul va fi benefică.

Capricorn

Luna Plină poate aduce încheierea unei probleme medicale sau a unui obicei prost. Ați putea decide că faceți o schimbare legată de sănătate, mai ales dacă este provocată de stres, iar cei care se gândesc de mai mult timp la acest lucru vor avea cele mai mari șanse de reușită. În domeniul profesional, veți avea oportunitatea să finalizați un proiect. Veți dori schimbări care să vă scoată din rutină.

Vărsător

Puteți finaliza un proiect creativ la care lucrați de ceva timp, veți avea idei neașteptate, interesante. În dragostea romantică, cei singuri pot întâlni pe cineva, cei care au o relație fericită pot găsi noi modalități de a petrece clipe plăcute. Relațiile cu probleme s-ar putea încheia brusc.

Pești

Este o perioadă a finalizărilor legate de familie și cămin. Puteți încheia un proiect legat de locuință sau să rezolvați o problemă legată de familie. Dacă în ultimul timp ați petrecut prea mult timp acasă sau la serviciu, veți dori să echilibrați situația. De asemenea, veți avea sentimentul că ceea ce vi se întâmplă are legătură cu destinul sau cu karma.

Google ads