MercurMercur, mesagerul zeilor, a intrat în retrogradare din 26 iulie până în 19 august, în semnul Leului. Ori de câte ori retrogradează, Mercur intră în lumea subpământeană, în profunzimea sufletelor noastre, pentru a revizita vechi secrete, indicii și informații pe care trebuie să le reanalizăm.

În timpul călătoriilor sale, Mercur are sarcina să colecteze mesajele vechi, care fie s-au pierdut fie nu au fost auzite prima oară.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 30 iulie-5 august

Aspectele astrologice ale lunii august: Șase planete în retrogradare și o eclipsă parțială de Soare!

 Majoritatea dintre noi trecem grăbiți prin viață și nu avem timp să auzim mesajele transmise de Univers. În timpul retrogradării lui Mercur, activitățile încetinesc și avem ocazia să ne întoarcem la lucrurile pe care le-am ratat. Situații din trecut revin acum și am putea primi mai multe informații care să ne ajute să punem cap la cap evenimentele din  viața noastră.

În această perioadă, este important să avem răbdare și să așteptăm să vedem ce mesaje ne poate dezvălui Mercur.

Sub influența lui Mercur retrograd mintea noastră va fimai activă și vom deveni conștienți de blocajele pe care nu le-am observat până acum. Va fi o perioadă perfectă pentru a medita și a ne analiza sufletele.

Pentru că în această perioadă vor fi atât de multe planete în retrogradare, inclusiv Marte, ar putea fi dificil să definim cu exactitate mesajele lui Mercur. De fapt, s-ar putea să nu reușim să le înțelegem până când ambele planete nu vor reveni în mers direct, spre sfârșitul lunii august.

Mercur va intra în retrogradare înainte de eclipsa lunară totală de pe 27 iulie, așa că în aceste zile ne-am putea simți cam împrăștiați.

Ar putea ieși la suprafață adevăruri dureroase și am putea avea nevoie să ne gândim o perioadă, înainte de a ști cum să tratăm lucrurile.

Cum Mercur retrogradează în semnul Leului, orice s-ar întâmpla va trebui să luăm poziție. Energia Leului ne va îndemna să ne găsim independența și puterea. Cu toate acestea, în loc să folosim această energie pentru a fi combativi și competitivi, va trebui să învățam puterea răbdării.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 30 iulie-5 august

Aspectele astrologice ale lunii august: Șase planete în retrogradare și o eclipsă parțială de Soare!