Luna plina1Luna Plină de pe 28 iunie are loc în semnul Capricornului. Realism, stabilitate și muncă sunt cuvintele cheie ale acestei Luni Pline și asta este ceea ce trebuie să facem în această perioadă.

Unde ne aflam la începutul anului din punct de vedere energetic, profesional, al relațiilor și al vieții de familie? Energia Lunii Pline din această săptămână va fi punctul culminant al energiilor de la începutul anului. Tot ce am învățat și am muncit de la începutul acestui an se clarifică și se transformă acum, pentru a putea progresa în continuare.

Simbolul Capricornului este capra de munte, care are capacitatea de a urca, de a se cățăra oricât de sus și periculos ar fi, totul într-un echilibru perfect. Este o reprezentare bună pentru energia Capricornului, care este stabilă și orientată către rezultate.

Această Lună Plină ne va inunda cu energia puternică a Capricornului, care ne va da capacitatea și hotărârea de a merge mai departe, oricât de greu de va fi.

La fel ca o capră de munte, trebuie să avem încrederea că indiferent unde ne aflăm este exact unde locul unde trebuie să fim.

Indiferent ce lecții am avut de învățat în ultimele luni, acum le vom rezolva o dată pentru totdeauna, nu va exista scăpare de această Lună Plină. Trebuie să ne confruntăm problemele, să dorim să le facem față, indiferent de lecțiile care ne sunt date. Desigur că acest lucru poate să ne sperie, uneori ne este teamă, dar mergem totuși mai departe.

Uneori trebuie să renunțăm la trecut dacă ne ține în loc. Totul are o soluție și totul are un sfârșit, tot ce trebuie să facem este să avem încredere și să știm că soluțiile perfecte au apărut deja și ne îndreptăm către ele.

Indiferent ce se întâmplă de această Lună Plină nu trebuie să ne descurajăm, munca grea va avea rezultate pe termen lung.

Pe măsură ce energia acestei Luni Pline se va tempera și ne vom îndrepta spre eclipsa solară din iulie, ne vom simți mult mai liniștiți în  legătură cu direcția spre care ne îndreptăm. Deocamdată, trebuie să avem încredere că totul va fi bine.

Luna Plină va avea loc la două două zile după intrarea lui Marte în retrogradare. Marte retrograd va încetini energia cosmosului, va amplifica efectele Lunii Pline și vom fi forțați să analizăm bine lucrurile, în cel mai mic detaliu.

Citește și:

Aspectele astrologice ale săptămânii 25 iunie-1 iulie

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25 iunie-1 iulie?

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențați Capricornii?