NeptunNeptun în retrogradare în Pești are darul să amplifice visele premonitorii, intuiția și sensibilitatea emoțională în general.

Venus tranzitează Gemenii între 22 iunie-16 iulie

În următoarele șase luni, chiar dacă intuiția va fi mai puternică decât oricând, am putea începe să ne îndoim de noi înșine. Cel mai important este să ne păstrăm sentimentele curate și să fim cinstiți cu noi înșine, pentru a nu lua decizii pe care să le regretăm mai târziu.

Chiar dacă va fi mai dificil, va trebui să ne urmăm instinctele, pentru că ele ne vor arăta adevărul.

Această retrogradare va fi resimțită cel mai puternic de semnele mutabile, respectiv de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, pentru care pot apărea crize existențiale în legătură cu direcția spre care vor dori să se îndrepte.

Semenele fixe, și anume Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, vor fi influențate mai puțin, dar își vor evalua situația financiară și direcția creativă.

În cazul semnelor cardinale, respectiv Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, nativii vor beneficia de inspirație pentru a-și urma visele.

Domeniile influențate de retragradarea lui Neptun pentru toate semnele zodiacale

Berbec: perioadele de solitudine trebuie privite ca o adevărată binecuvântare. Intuiția va fi amplificată, dați atenție viselor pentru că pot conține informații importante.

Taur: Prieteniile vor deveni mai complicate, veți avea impresia că nu sunteți ascultați sau că sunteți prost înțeleși. Așteptările de viitor pot fi mari, uneori nerealiste.

Gemeni: Direcția carierei voastre poate deveni neclară, nu veți mai ști încotro să vă îndreptați pentru a vă îndeplini visele. Cel mai bun lucru ar fi să luați o pauză, sau mai multe, pentru a vă elibera de stres. Totuși, următoarea perioadă va fi benefică pentru carierele în domeniul artelor.

Rac: Reveniți la credințe mai vechi, la învățăturile din tinerețe. Ar fi ideal dacă le veți putea combina cu experiența prezentului. Sunt posibile neclarități juridice, sau decizii neconcludente în acest domeniu.

Leu: Limitele se vor estompa și vor apărea tot felul de tentații. Va fi dificil să spuneți un da sau un nu hotărât, mai ales în ceea ce privește relațiile intime și problemele legate de banii comuni și actele de moștenire.

Fecioară: este posibil ca în viața voastră să revină un fost partener sau un fost prieten și veți fi tentați să reluați relația cu aceștia. Important este să priviți spre viitor, nu spre trecut. Atenție și la neclaritățile care pot apărea în contracte.

Balanță: Cei care au muncit mult în ultima perioadă trebuie să ia o pauză de refacere, pentru ca sănătatea să nu aibă de suferit. Trebuie să vă gândiți la metode de odihnă și relaxare, la liniște trupească și sufletească.

Scorpion: Cei singuri se vor gândi mai mult la dragoste, vor fi romantici, dar vor vedea că fie va fi dificil să se fixeze la un singur partener, fie că acesta nu are în gând o relație stabilă. Dacă nu este vorba despre dragoste, creativitatea va fi în creștere.

Săgetător: Schimbarea anturajului sau a locuinței poate aduce o direcție total nouă în viața voastră. Dacă nu este cazul de așa ceva, introducerea unor elemente de spiritualitate în viața voastră poate face minuni.

Capricorn: Problemele pot apărea dacă nu îi veți asculta cu adevărat pe cei din jurul vostru. Trebuie să învățați să ascultați și abia apoi să luați decizii. Dacă opiniile celorlalți nu vă vor oferi răspunsurile necesare, va trebuie să aflați răspunsurile prin cercetări proprii.

Vărsător: Chiar dacă deciziile financiare vor părea mai dificile decât în mod normal, tot va trebui să respectați un buget realist, să încercați să puneți ceva bani de o parte pentru zile negre. Dificultatea va fi să vă păstrați realismul.

Pești: Dacă veți afișa o atitudine pozitivă, o veți transmite și celor din jurul vostru. Ceilalți vor vedea în voi ceea ce veți dori să vadă. Este frumos să trăiți într-o lume a fanteziei, dar la un moment dat va trebui să reveniți cu picioarele pe pământ!

Distribuiți acest articol pe

Facebook: @sitedetarotsiastrologie

Instagram: @tarotexpert

Venus tranzitează Gemenii între 22 iunie-16 iulie

Soarele tranzitează semnul Racului între 21 iunie și 21 iulie

Relațiile de dragoste ale Racilor cu celelalte semne zodiacale