astro9 320x200Astrele prezic că toate semnele zodiacale vor beneficia în 2018 de o perioadă stabilă în privința relațiilor și finanțelor. Mercur va retrograda de trei ori în cursul anului 2018, și anume din 22 martie până în 15 aprilie, din 25 iulie până în 18 august și din 16 noiembrie până în 6 decembrie, astfel că răbdarea va fi o virtute și nu este nevoie de o predicție pentru a învăța asta. Se pare că oamenii uită cum să trăiască în perioadele favorabile, care nu sunt umbrite de pesimism. Există numeroase indicii care arată că 2018 va fi un an prosper.

O schimbare majoră care se va face remarcată în 2018 va fi optimismul legat de creșterea economică, care va fi stabilă și nu doar pentru o perioadă scurtă de timp. În aceste condiții, trebuie să nu uitați să aveți răbdare, pentru că de schimbările care vor avea loc în acest an veți putea beneficia ani de zile de acum în colo.

 

                Horoscopul pentru 2018 sugerează că taurii, fecioarele și capricornii, ca semne de Pământ, vor profita de admirație și gratitudine pe tot parcursul anului. Asta pentru că sunt cei mai stabili membri ai zodiacului și nu se lasă până nu își duc treburile la bun sfârșit. Nu sunt prea spontani sau flexibili, dar sunt conștienți de nevoile celorlalți și sunt gata să îi servească.

Semnele de Foc, berbecii, leii și săgetătorii, vor avea o mulțime de activități în acest an și circumstanțe în care se vor mișca rapid. Una dintre trăsăturile lor fundamentele este că nu se opresc până nu obțin ceea ce își doresc, majoritatea liderilor mondiali posedând o mare parte din elementul foc.

                Horoscopul 2018 arată că gemenii, balanțele și vărsătorii sunt principalii comunicatori ai zodiacului. Semnele elementului Aer sunt mereu în mișcare și schimbare, sunt flexibile prin natura lor și socializează cu celelalte semne. Acești nativi ar putea constata că realizarea unor legături puternice duce la stabilitate și siguranță.

Elementele de Apă, cum sunt racii, scorpionii și peștii, sunt ca apa într-un pahar. Sunt secretoși și au capacități psihice prin natura lor. Predicțiile pentru acest an arată că semnele de Apă trebuie să se adapteze la situații diverse, la incidente și relații.