MarteMarte, planeta acțiunii, va tranzita semnul Berbecului o lungă perioadă de timp, între 27 iunie și 6 ianuarie 2021, asta pentru că în toamnă va intra în retrogradare.

Efectele benefice ale retrogradării lui Neptun în Pești

Marte  se simte ca acasă în Berbec, semn pe care îl guvernează, așa că puterea sa va fi amplificată. Energia noastră va fi spontană, vom căuta acțiunea și ne vom simți neînfricați.

Spiritul competitiv va fi la un nivel crescut, iar obiectivul nostru va fi victoria. Vom fi încrezători în forțele proprii, activi și concentrați pe obiectiv.

Modul nostru de acțiune va fi direct și vom găsi în mod instinctiv cea mai rapidă cale de a ajunge acolo ne-am propus.

Partea negativă a tranzitului lui Mare prin semnul Berbecului este tendința spre nerăbdare, aroganța, impulsivitatea și egoismul. Sunt posibile conflicte la nivel personal sau colectiv, pentru că nu va fi loc de compromisuri.

Marte va intra în retrogradare pe 11 septembrie, până pe 15 noiembrie. Deși lumea are tendința să vorbească mai mult despre retrogradarea lui Mercur și a lui Venus, retrogradarea lui Marte este resimțită cel mai mult la nivel personal, pentru că este planeta care ne dă energia de a acționa. Astfel, mișcarea retrogradă a lui Marte ne va influența pe fiecare în funcție de semnul zodiacal în care ne-am născut și de locul ocupat de Marte în harta noastră natală.

Au trecut 32 de ani de când Marte a retrogradat ultima oară în Berbec, iar următoarea retrogradare a planetei în acest semn se va produce peste 47 de ani! Din acest motiv, va trebui să profităm de energia acestei perioade și să învățăm toate lecțiile pe care ni le va propune.

Efectele benefice ale retrogradării lui Neptun în Pești

Mercur retrogradează în Rac între 18 iunie și 12 iulie

Jupiter în retrogradare între 14 mai și 12 septembrie, în Capricon, aduce șanse, noroc și energia de a reuși

Saturn retrogradează până pe 29 septembrie, aducând șansa rezolvării pe termen lung a unor probleme sociale

Pluton retrogradează în Capricorn: Este timpul distrugerii și al renașterii

Google ads