Nr 9Trăsături: răbdare, bunătate, compasiune

Zodiac: Fecioară

Planete: Soare

Tarot: Eremitul

Cristale vindecătoare: agată de foc, aragonit, malachit

Află aici cum se calculează numărul vieții

Aveți numărul vieții 9? Atunci sunteți personae care știți să îi ascultați cu bunăvoință pe cei din jurul vostru și acționați numai atunci când aveți informații de încredere. Una dintre cele mai plăcute calități ale nativilor 9 este aceea că iau lua lucrurile așa cum sunt. Asta nu înseamnă că nu vor să facă diferența dintre bine și rău, ci doar că au capacitatea să accepte oamenii așa cum sunt.

Apropiații unui nativ 9 știu că acesta este cinstit, uneori exagerat de cinstit. Cu toate că preferă diplomația, aceștia nu vor ezita să ofere o opinie onestă, iar acest lucru poate fi uneori dificil de acceptat.

Viața unei persoane cu numărul vieții 9 gravitează în jurul noțiunilor de culpabilitate, iertare și acordarea de ajutor și, oriunde merg, lasă în urma lor o influență pozitivă, ceea ce îi va face pe unii să se întrebe ce motivație stă de fapt în spatele unor astfel de fapte bune.

La fel ca Eremitul din cărțile de Tarot, nativii 9 au o dorință de necontrolat de a înțelege marile mistere și au tendința naturală să caute răspunsuri în interiorul și deasupra lor. Astfel de persoane ar putea merge în locuri izolate pentru a cerceta răspunsuri în sufletul lor. În consecință, 9 simbolizează sanctuarul, contemplația și cunoașterea de sine, iar acești nativi vor fi reareori preocupați de probleme lumești. Ei preferă compania unui copac, decât a unui om, pentru că pot cunoaște poziția lui!

Oamenii vor dori în mod natural să pună nativi 9 în poziții de autoritate, pe care aceștia nu și le doresc întotdeauna, pentru că pe cât le este de ușor să ofere ajutor pe atât le vine de greu să îl ceară.

În credințe și mituri, 9 reprezintă în China magia și puterea dragonului (care are nouă copii). În legendele grecești,  există 9 muze care reprezintă artele. Iar în hinduism 9 reprezintă perfecțiunea.

În privința carierei, cei care au numărul vieții 9 au un talent de lider înnăscut, chiar dacă s-ar putea feri de acest rol. Aptitudinile lor de vizionari, capacitatea de a lua decizii și înțelepciunea lor îi face potriviți pentru activități care le permit și perioade de pauze. Au succes în orice domeniu care are legătură cu serviciile sociale, cum ar fi asistența socială, îngrijirea copiilor și educația.

Citește și:

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Află aici cum se calculează numărul vieții