CT25Șase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității. Dorim să revenim la amintiri fericite, fie ele din copilărie, adolescență sau din viața adultă.

Astrologia săptămânii 15-21 aprilie

Luna își încheie tranzitul prin Leu în timpul dimineții, și intră ulterior în analitica Fecioară. În timp ce Luna în Leu este expresivă și înflăcărată, în Fecioară este modestă și practică.

Pe parcursul zilei, ne apropiem de o aliniere a lui Venus și Mercur retrograd, care ar putea aduce gânduri sau discuții despre relațiile trecute. Aceasta poate fi o perioadă de noi dezvăluiri despre probleme mai vechi. Vom fi înclinați să analizăm sentimentele sau relațiile, în special pe cele trecute, și să ne intelectualizăm sentimentele.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 15-21 aprilie

Avem tendința de a discuta, de a socializa și de a flata, atunci când Mercur și Venus se întâlnesc, iar cu Mercur retrograd, este posibil să privim în urmă și să clarificăm sentimentele sau conexiunile. Aceasta este o influență cooperantă, care ne stârnește dorința de armonie și echilibru.

Din punct de vedere mental, nu suntem la fel de disciplinați, preferând să discutăm și să ne gândim la lucruri plăcute. Este o perioadă prietenoasă, dar este și o perioadă pentru a privi înapoi la problemele vechi dintr-o perspectivă nouă.

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

Ziua este guvernată de Jupiter, iar vibrația 9 ne spune că este momentul finalizărilor și al pregătirilor pentru ceva nou, care s-ar putea naște chiar de vineri.

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: organizare

Taur: creativitate

Gemeni: ordine

Rac: conversații plăcute

Leu: rațiune

Fecioară: disciplină

Balanță: reevaluări

Scorpion: socializare

Săgetător: eficiență

Capricorn: examinări, evaluări

Vărsător: banii terților

Pești: colaborări, relații

Google ads