Miercuri

Rege de Bâte

Rege BteNerăbdarea de marți se mai temperează miercuri, 14 martie, zi dominată totuși de Regele de Bâte, care reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale.

Amprenta Regelui de Bâte va fi resimțită miercuri prin creșterea optimismului și capacitatea de a ne bucura de bogățiile noastre materiale și spirituale. Regele de Bâte este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Astfel, miercuri vom fi mai siguri pe noi, mai încrezători în forțele noastre și mai dinamici. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

În relațiile personale și în familie vom împărtăși mai multă căldură, afecțiune și generozitate, iar cei singuri vor căuta instinctiv un partener care iradiază o personalitate puternică.