Berbec

Nebunul

 

Nebunul

 

Sunteți pregătit pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă. Nebunul pornește în viață cu un potențial nelimitat, are în desagă toate instrumentele și resursele necesare să se avânte în necunoscut, dar are oare toate cunoaștințele necesare?

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul. Nebunul duce o viață lipsită de griji și anxietate și nu pare să-i pese că nu știe ce îi rezervă viitorul.

 

 

 

Taur

Soarele

 

               Soarele În această săptămână debordați de energie și optimism, simțiți că toate vă merg din plin și puteți face orice vă puneți în minte. Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii sunt atrași de voi pentru că vedeți partea luminoasă a lucrurilor și aduceți multă căldură în viețile lor.

                Această energie caldă este cea care vă face să traversați prioadele dificile și vă ajută să reușiți. Totodată, puteți să împărțiți cu ceilalți această energie caldă, calitățile și reușitele voastre.

 

 

 

Gemeni

Îndrăgostiții

 

ndrgostitiiSunteți îndrăgostiți sau sunteți pe cale să vă îndrăgostiți. Dragostea este pură, frumoasă, simțiți că o legătură invizibilă vă leagă de partener. Dacă nu este vorba despre dragoste, atunci este este o săptămână a deciziilor, indiferent la ce se referă acestea.

Semnul astrologic asociat cărții Îndrăgostiții este cel al Gemenilor. Cele două figuri ale cărții Îndrăgostiții sunt binecuvântate și protejate de un înger.

Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția reciprocă. Încrederea unul în altul le dă celor doi încrederea că vor depăși obstacolele întâlnite pe parcursul vieții. Legătura dintre ei este incredibil de puternică și reflectă deseori un mariaj, o legătură de suflet sau o relație foarte apropiată.

La nivel personal, Îndrăgostiții reprezintă crearea unui sistem de credințe și convingeri personale, o clarificare și o alegere a valorilor. Este momentul alegerii unei filozofii proprii de viață sau a drumului pe care trebuie să îl urmați.

 

 

Rac

Șapte de Bâte

 

apte de BagheteSăptămâna aceasta vă luați la trântă cu viața, sau cel puțin așa simțiți. Șapte de Bâte arată că după satisfacția și împlinirea inițială urmează o nouă luptă. De această dată este vorba de menținerea poziției câștigate, în timp ce alții se străduiesc să obțină același succes și statut la care ați ajuns. Concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indică concurența și provocările externe întîmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite prin încredere și autodepășire.

Cartea vorbește despre necesitatea de a rămâne pe poziție în pofida provocărilor la adresa situației și autorității voastre și despre necesitatea de a vă apăra drepturile cu fermitate.

 

 

 

Leu

Regele de Monede

 

                Rege MonedeAveți șansa de a finaliza un proiect, o afacere sau o investiție, sau să încasaț niște bani. Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Prin muncă, responsabilitate și atenție ați reușit să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

 

 

 

 

Fecioară

Șase de Bâte

 

                ase de BagheteVă așteaptă o săptămână bună, î n care simțiți că vă sunt recunoascute calitățile și meritele. Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute eforturile.

                Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

                Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

 

 

 

Balanță

Nouă de Monede

 

Nou MonedeAți ajuns într-un moment al vieții în care sunteți încrezători, independenți și liberi. Aveți succesul meritat și vă bucurați de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

Uneori, Nouă de Monede poate arăta că sunteți aproape să vă atingeți scopul, dar nu ați reușit încă. Din acest motiv, ați putea continua să vă sacrificați până reușiți să ajungeți acolo unde vă doriți, iar pentru asta dați dovadă de disciplină și control.

 

 

 

 

 

Scorpion

Cinci de Bâte

 

               Cinci de Bte Sunteți competitivi și hotărâți să vă impuneți punctul de vedere indiferent de consecințe/ Cinci de bâte reprezintă de regulă conflict și schimbare, tensiuni și competiție. Acest conflict influențează capacitatea voastră de a vă urmări obiectivele.

În loc să puteți lucra împreună cu ceilalți, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Problema este că fiecare crede că are dreptate și încearcă să își impună punctul de vedere.

Această carte mai reprezintă un grup de oameni dedicați unui obiectiv comun, dar care nu pot să cadă de acord cum să îl îndeplinească.

 

 

 

 

 

Săgetător

Pajul de Bâte

 

Paj de BteSunteți plini de nerăbdare să vă puneți planurile în aplicare, sunteți pregătiți pentru o schimbare. Pajul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.

El nu a fost împovărat de greutățile vieții materiale, vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Pajul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri.

Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie concretizată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

 

 

 

 

Capricorn

Cavalerul de Cupe

 

                Cavaler de CupeÎn această săptămână, contrar obiceiului vostru, nu este vorba despre muncă cât despre dragoste și emoții. Cavalerul de Cupe este cel mai sensibil dintre cavaleri, dar asta nu înseamnă că este mai puțin cavaler, ci că își ascultă intuiția și emoțiile și le folosește în folosul său în relațiile romantice. Când trebuie să ia o decizie, Cavalerul de Cupe își va asculta inima, indiferent dacă are sau nu logică, și nu va sta prea mult să se gândească.

                Ca toate cărțile de curte, Cavalerul de Cupe se poate manifesta ca un eveniment, o persoană din viața voastră sau ca o parte din voi înșivă. Cavalerul poate fi un mesager, o invitație sau cineva sau ceva care aduce un beneficiu emoțional.

Cavalerul de Cupe este asumarea unei aventuri creative anunțate de Pajul de Cupe. Dacă vreți să începeți un proiect creativ, direcționați-vă imaginația în lumea reală, cavalerul vă atenționează să nu vă lăsați purtați prea mult de fantezie și romantism.

 

 

 

Vărsător

Nouă de Cupe

 

                Nou de CupeNouă reprezintă integritatea personală, etapa finală a dezvoltării. Astfel, Nouă de Cupe arată tendința spre o atitudine visătoare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare.

Cartea este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile semnalate de Șapte de Cupe și Opt de Cupe, suita cupelor începe să se echilibreze. Una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului, Nouă de Cupe arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală.

Ca parte a suitei cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sauconsumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

 

 

 

Pești

Opt de Spade

 

Opt de SpadeCartea arată că sunteți prizonierul propriilor voastre gânduri și perspective. Lebăda înfățișată de carte este captivă, prizoniera propriei sale gândiri și nu are cale de scăpare. Totuși, dacă s-ar putea elibera ar putea vedea că are opțiuni la îndemână.

 

Opt de Spade sugerează că trebuie să priviți o situație dificilă dintr-un unghi nou, să extrageți energie din inteligența și emoțiile voastre, pentru a găsi o nouă cale de urmat.

 

Cartea este un semn că nu trebuie să luați decizii importante în acest moment, pentru că gândirea v-a fost limitată și constrânsă de granițe auto-impuse.