Scorpion1Caracteristici

Zodie fixă, de apă
Trei calități: hotărâți, fideli, intuitivi
Trei defecte: secretoși, răzbunători, manipulatori

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului, iar cei născuți în acest semn își iau în serios misiunea de a învăța despre ceilalți.

Scorpionilor nu le place să flecărească, se rezumă la întrebările esențiale și analizează secretele din spatele acestora. Sunt interesați de începuturi și sfârșituri și nu se tem de niciunul dintre ele.

Scorpionii au o mare curiozitate, acesta fiind motivul pentru care sunt niște investigatori iscusiți. Le place să cerceteze și să afle esența lucrurilor. Îi ajută și faptul că au o intuiție extraordinară.

Simbolul acestui semn este Scorpionul, iar acest lucru nu este întâmplător. La fel ca scorpionul, care preferă să moară în luptă decât să se lase ucis, cei născuți în acest semn le place să aibă sub control propriul destin. Vor să își trăiască viața conform propriilor lor termeni, au agenda lor proprie și au grijă ca lucrurile să evolueze în direcția dorită de ei.

Ceilalți ar putea considera că este o atitudine împovărătoare și autodistructivă, dar Scorpionii au o capacitate extraordinară de regenerare și reinventare, la fel cum scorpionul își poate pierde coada, pentru ca mai apoi să-i crească rapid alta.

Vitejii Scorpioni rareori ies în pierdere, continuă să meargă înainte, muncesc din greu pentru că sunt încăpățânați și vor să reușească.

Reprezentanții acestui semn sunt pasionali și plini de dorință, au firi complexe și sunt ascunși, așa că nu vă așteptați să aflați prea multe de la ei, pentru că vor deveni suspicioși și se vor retrage. Este bine să nu pariați împotriva unui Scorpion, pentru au surprinzător de multe resurse.

Scorpionul este guvernat de Marte și de Pluton. În mitologia romană Marte era zeul războiului și este primul și cel mai vechi guvernator al Scorpionului. Când planeta Pluton a fost descoperită în secolul XX, a fost desemnată guvernatoarea acestui semn. Pluton era cunoscut tot pe vremea romanilor ca zeul al lumii subpământene, așa că, în combinație cu Marte, ne putem aștepta ca energia intensă a Scorpionului să fie folosită pentru pătrunderea în profunzime a lucrurilor.

Elementul asociat Scorpionilor este Apa. Dar nu apa agitată, curgătoare, ca în cazul altor semne, ci apa adâncă și liniștită. Nativii Scorpion au emoții puternice, dar nu le arată. Sunt inteligenți, perspicace și întotdeauna implicați, dar mintea lor pătrunzătoare poate fi uneori și un dezavantaj, pentru că au tendința să transforme un lucru minor într-o mare problemă.

Scorpionilor le place competiția, atât la serviciu cât și în viața particulară, așa că iubesc sportul și jocurile, inclusiv cele extreme. Trebuie să aibă un adversar, pentru că jocul devine în acest fel mai interesant.

Culorile preferate ale Scorpionilor sunt roșu și negru. Când vine vorba despre dragoste, Scorpionii sunt însă iubiți pasionali, grijulii și devotați, chiar dacă sunt ceva mai stricți.

Cele mai mari calități ale Scorpionilor sunt hotărârea, pasiunea și motivarea.

 

Google ads