Astro22Semnul zodiacal în care se află Luna în harta natală este de cea mai mare importanță, alături de poziția Soarelui și a ascendentului, pentru că arată ce ne oferă mulțumire sufletească și o stare de confort.

Arhanghelii protectori ai zodiilor

Poziția Lunii arată ce înseamnă acasă pentru noi, locul unde ne manifestăm în mod natural, locul care ne oferă liniște și împlinire sufletească.

Iată care sunt activitățile și  modalitățile prin care putem să ne relaxăm în timpul liber și să ajungem la o stare de bine, în funcție de semnul ocupat de Lună în harta noastră natală:

Berbec

Acest semn guvernat de războinica planetă Marte prefera o odihnă activă. Berbecul nu poate sta mult timp pe loc, trebuie să facă mereu ceva. Dacă este acasă, precis trebuie să facă ceva schimbări, să facă gimnastică sau să danseze. Deseori face sport cu prietenii, pleacă cu mașina undeva. Berbecului îi place natura, cu condiția să facă mișcare, dar și Soarele. Nu este de mirare, fiind un semn de foc.

Taur

Taurul guvernează cele cinci simțuri, așa că cei care au Luna în acest semn sunt foarte senzuali. Cel mai bine se relaxează dacă se răsfață cu mâncare bună, muzică frumoasă și un ambient plăcut, confortabil. Cum Taurul este guvernat de Venus, planeta frumuseții, a modei și a plăcerilor, multe persoane cu Luna în Taur găsesc plăcere în cumpărarea de lucruri frumoase, în tratamente de înfrumusețare sau masaje. Majoritatea vor prefera să respecte o rutină, să meargă în același locuri, aventurile nefiind pe gustul lor.

Gemeni

Persoanelor cu Luna în Gemeni le place să citească sau să petreacă timpul pe internet. Gemenii fiind un semn de aer, care guvernează comunicarea, cei cu acest aspect se vor relaxa și bucura atunci când stau de vorbă, fac schimb de mesaje, se întâlnesc cu prietenii sau vizionează emisiunile preferate. Cum Gemenii nu stau locului, nativii cu Luna în acest semn vor dori fie să aibă mintea ocupată, fie să se întâlnească cu prietenii la plimbare, la cafenele sau acasă la ei. Gemeni este și semnul hobby-urilor, deci ocupațiile preferate pot fi o formă de relaxare.

Rac

Marea majoritate a persoanelor cu Luna în Rac spun să preferă să petreacă timpul liber cu familia. Le place mult să gătească, să prepare mese copioase pentru cei dragi, să aibă grijă de familie. Ca plăceri personale, le place să facă o baie lungă sau să se plimbe pe malul mării. Racul fiind un semn de apă, cel mai mult îi calmează să fie în apropierea unor ape. Racii sunt foate impresionabili și se pot relaxa în medii intime, cum ar fi locuința proprie, atunci când sunt singuri sau cu un număr restrâns de oameni.

Leu

Imaginați-vă cum se relaxează o pisică și veți ști ce le face plăcere persoanelor cu Luna în Leu. Să lenevească, să doarmă, să se cuibărească într-un mediu plăcut sau cu niște gustări deosebite. Celor cu Luna în Leu le place căldura solară, pentru că sunt guvernați de Soare! Leul este un semn foarte creativ, deci o formă de relaxare poate fi o activitate creativă, un hobby, sau să îi facă pe ceilalți să zâmbească. Persoanelor cu Luna în Leu le place foarte mult să se distreze cu copiii.

Fecioară

Fecioara fiind un semn de pământ, cei cu Luna aici se relaxează cel mai mult în mijlocul naturii. Fecioarele dobândesc energie atunci când sunt conectate cu natura. În timpul liber le place să urmeze o rutină pe care o planifică din timp. Una dintre cele mai confoertabile activități ale celor cu Luna în Fecioară este să facă ordine în jurul lor, pentru că atunci li se liniștește mintea. O altă formă de relaxare este să aibă grijă de corpul lor, pentru că știm că Fecioarele sunt preocupate mereu de sănătate.

Balanța

Pe primul loc în lista celor cu Luna în Balanță este să fie înconjurate de un mediu frumos, pașnic și armonios, pentru a se putea relaxa. Venus, guvernatoarea Balanței, le face pe aceste persoane să aprecieze arta, cultura, dar și aspectul fizic, vestimentația și rutina de înfrumusețare. Una dintre cele mai plăcute activitați este să petreacă timpul cu prietenii sau cu partenerul de viață.

Scorpion

Scorpionul este profund emoțional, astfel că persoanele cu Luna în acest semn au nevoie de timp să analizeze impresiile și experiențele recente. Din acest motiv, în momentele libere preferă să fie singure, într-un mediu protector. Preferă compania unor oameni apropiați, cu care se înțeleg și formează o conexiune emoțională puternică fără să vorbească prea mult. Multora dintre cei cu Luna în Scorpion le place să se relaxeze lângă apă și să asculte muzică de calitate.

Săgetător

Oamenilor cu Luna în Săgetător le place să se relaxeze prin intermediul activităților. Ei își reîncarcă bateriile călătorind, explorând, participând la aventuri și expediții incitante. Le place însă și să se uite la documentare despre civilizații vechi, spiritualitate, să citească, să își extindă cunoștințele. Ei preferă compania unor oameni amuzanți, optimiști, să meargă la petreceri sau să facă sporturi energice.

Capricorn

Dacă aveți Luna în Capricorn, cel mai probabil aveți nevoie pentru a vă relaxa să vă detașați de responsabilitățile curente. Cu toate acestea, nu puteți sta prea mult fără să faceți nimic.  De fapt, vă ajută dacă planificați din timp niște activități practice, pentru că acest lucru vă asigură liniște, o senzație de predictibilitate. Relaxante sunt pentru voi și plăcerile simple, cum ar fi o plimbare în natură, mâncarea tradițională, locurile și activitățile familiare.

Vărsător

În cazul Lunii în Vărsător, persoanele au nevoie de activități stimulative, să privească documentare, să citească, pentru că acestea le dau o stare de liniște. Vărsătorul fiind un semn sociabil, aceste persoane ar trebui să petreacă timpul liber cu prietenii, cu grupuri cât mai mari de oameni. Ceea ce pentru alții ar fi obositor, pentru ei este relaxant! Le plac activitățile organizate, cluburile sau concertele.

Pești

Majoritatea celor cu Luna în Pești preferă să doarmă, ca formă de relaxare. Mulți visează cu ochii deschiși, evadează din realitate uitându-se la filme, ascultând muzică, cu o băutură bună în față. Pentru ei timpul liber este sfânt, o ocazie să se reconecteze cu spiritualitatea sau cu realitatea romantică, prin liniște, solitudine și meditație. De asemenea, le place foarte mult să se relaxeze pe malul apelor.

Arhanghelii protectori ai zodiilor

Compatibilitatea relațiilor în numerologie