Berbec5Berbecii au trăsături puternice, cu bărbie, nas și gură bine conturate. Privirea lor este pătrunzătoare, iar sprâncenele bine marcate. Tonul vocii lor exprimă încredere în forțele proprii, umerii sunt largi, iar corpul este aplecat ușor înainte atunci când se deplasează. Nu se mișcă cu prea multă grație, din cauza rapidității cu care o fac.

Cum sunt Berbecii

Culoarea care li se potrivește cel mai bine Berbecilor este roșul, pentru că exprimă personalitatea lor plină de viață, și din acest motiv ar trebui să o folosească destul de des, în machiaj, îmbrăcăminte și accesorii. Pentru a-și scoate în evidență sprâncenele și ochii întunecați, femeile Berbec ar trebui să folosească în machiaj umbre fumurii și creioane dermatografe.

Pentru că acest semn guvernează capul, nativilor Berbec le stă bine să poarte pălării și alte accesorii care le pot scoate în evidență personalitatea puternică.

Berbecii au o mare energie, un entuziasm contagios, forță și rezistență, iar problemele de sănătate au legătură mai ales cu stresul de la serviciu, epuizarea din cauza suprasolicitării, accesele de mânie provocate de nerăbdare și frustrarea apărută atunci când lucrurile nu evoluează în direcția dorită de ei.

Acești nativi sunt de obicei viguroși și au o constituție puternică și vor ajunge să stea la pat doar atunci când sunt cu adevărat bolnavi.

Reacția Berbecilor la întârzieri și amânări are un efect advers asupra stării lor de sănătate. În schimb, Berbecii au o încredere și o capacitate uimitoare de recuperare.

Nivelul lor de energie și starea lor de spirit pot suferi fluctuații mari, ceea ce poate fi un motiv serios de îngrijorare.

Berbecii ar trebui să evite excesul de cafea, de zahăr și de băuturi alcoolice, care au capacitatea să le amplifice starea naturală de agitație.

Din cauza ritmului alert în care își desfășoară viața, Berbecii, care sunt guvernați de războinica planetă Marte, sunt predispuși la tot felul de accidente și întâmplări neprevăzute, uneori violente.

Cariera și banii Berbecilor

Berbecii mai sunt predispuși la hipertensiune arterială, comoții cerebrale, infecții la rinichi și afecțiuni ale stomacului. Ar trebui să își controleze ochii și dantura în mod regulat și să trateze cu seriozitate efectele răcelilor asupra capului.

Pentru că sunt un semn de Foc, Berbecii ar trebui să evite alimentele prea condimentate, care amplifică aciditatea gastrică. De asemenea, excesul de sare poate avea un efect advers asupra oaselor și arterelor.