Pesti4Majoritatea Peștilor au o contituție medie, uneori devin ușor supraponderali. Au ochi mari, rotunzi, care privesc în zare, deseori fermecători. Acest semn este singurul din zodiac care poate avea un aspect diferit în funcție de situație, dând impresia de mister, generozitate și calm.

Cum sunt Peștii

Pentru nativii Pești, frumusețea vine din interior și, pentru că au o natură schimbătoare, într-o zi se pot îmbrăca impecabil iar a doua zi să fie neglijenți. Pe ansamblu, le place să se îmbrace confortabil, cu haine din fibre naturale. Femeile ar putea folosi un machiaj strălucitor, dar cel mai bine le stă în îmbrăcăminte în culori pastelate, care se potrivesc cu natura lor caldă.

Peștii au probabil structura fizică cea mai delicată din întreg zodiacul, motive de îngrijorare fiind pentru picioare și sistemele circulator și respirator. În plus, Peștii sunt foarte sensibili și sunt deseori atrași de alimentele nesănătoare și de tot felul de dependențe.

Chiar și schimbările minore de anotimp le pot provoca probleme de sănătate, mai ales la picioare, care pot avea de suferit din cauza reumatismului sau a circulației deficitare.

Uneori, Peștii au tendința să se îngrijoreze prea mult, mai ales dacă nu sunt conectați suficient la realitate.

Peștii trebuie să evite excesele de orice fel, să se odihnească și să doarmă suficient de mult, pentru că lipsa de somn le poate provoca probleme.

Acești nativi sunt guvernați de elementul Apă și au nevoie să consume alimente benefice pentru sistemul circulator, ficat și creier, respectiv carne de vită, ficat, miel, ceapă, spanac, cereale integrale, prune, lămâi, portocale, mere, struguri.

La petreceri au tendința să facă excese și ar trebui să țină sub control acest lucru. Trebuie să învețe să fie moderați în tot ceea ce fac. De asemenea, au tendința să se baloneze și să rețină apă, așa că trebuie să evite excesul de sare. 

Cum sunt Peștii

Cariera și banii Peștilor