PestiCariera

Cel mai mare atuu al Peștilor în privința carierei este detașarea. Ei pot să pună multă pasiune în ceea ce fac, dar mai știu și că succesul și eșecul sunt temporare. Capacitatea lor de a renunța, de a se lăsa duși de curent, atunci când este nevoie, le permite să se adapteze și să schimbe oricând direcția și să încerce noi proiecte aducătoare de succes.

Cum sunt Peștii

Ce mai mae problemă pentru Pești este să lucreze în echipă, în stil corporatist, pentru că ei dau cel mai bun randament atunci cînd lucrează de unii singuri. De asemenea, unul dintre cele mai grele lucruri pentru ei este să învețe să accepte indicațiile șefilor, ei dorind să acționeze într-un anumit fel convinși pentru că este corect, nu pentru că le spune directorul.

Între cele mai potrivite ocupații pentru Pești sunt meserii precum cea de farmacist, fotograf, consilieri psihologici, creatori de filme, profesori de muzică și preoți.

Saturn și Uranus formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi din acest an!

Angajații Pești

Ideea de a lucra într-un birou open-space, cu un program fix, îi poate deranja mult pe nativii Pești, pentru că sunt înclinați către activități artistice, antreprenoriale sau vocaționale.

Peștii au o etică a muncii puternică, dar doar dacă sunt convinși că activitatea respectivă contează.

Peștii sunt foarte potriviți pentru activități individuale și pot să se dedice în totalitate unui proiect. Ei țin foarte mult ca munca lor să fie apreciată și pot dezvolta resentimente dacă șeful lor nu remarcă și nu apreciază activitatea lor.

Nativii Pești pot avea mai multe cariere de-a lungul vieții lor, realizând că nimic nu este permanent și să o carieră corectă îi va face fericiți.

Cum va fi anul Bivolului Alb de Metal pentru toate semnele zodiacale?

Șefii Pești

În calitate de șefi, Peștii sunt destul de greu de înțeles, pentru că o zi se pot purta ca cei mai buni prieteni, pentru ca în altă zi să afișeze o atitudine distantă.

Pe de o parte Peștii aflați în funcții de conducere pot să nu urmeze protocolul corporativ, dar sunt deranjați dacă observă că nici alții nu o fac.

Acești nativi nu vor să fie sufocați de atenția subalternilor, dar pot fi nemulțumiți dacă aceștia dau o atenție mai mare altor persoane.

Șefii Pești apreciază mai mult decât orice onestitatea, așa că vor aprecia dacă li se spune adevărul, chiar dacă nu este ceea ce vor să audă.

Culorile norocoase ale anului Bivolului de Metal

Peștii și banii

Un Pește poate obține cu ușurință bani, dar să îi și piardă și consideră că reputația și recunoașterea profesională sau socială contează mai mult decât câștigurile financiare.

Peștii pot fi neglijenți cu banii pe care îi dețin și nu este neobișnuit pentru ei să își piardă cardurile bancare. Aprecierea valorii proprii este independentă de bunurile materiale pe care le dețin.

Cu toate acestea, Peștii nu sunt rupți de realitate și știu că banii îi feresc de incertitudini și le oferă stabilitate.

Peștii au o încredere puternică în calitățile lor și nu stau pe gânduri să aplice pentru un loc de muncă, chiar și dacă nu au calificare pentru acesta. Nativii acestui semn recunosc faptul că nu se pricep la gestionarea banilor și deseori angajează un profesionist pentru a-i ajuta, iar ei să se poată concentra pe activitatea lor.

Cum sunt Peștii

Saturn și Uranus formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi din acest an!