capricorn5Capricornii au o rezistență bună la bolile majore sau minore și se pot bucura de o sănătate relativ bună până o vârstă înaintată. De fapt, pe măsură ce îmbătrânesc, cu atât mai sănătoși par să fie, ei făcând parte din categoria oamenilor longevivi.

Cum sunt Capricornii

Cu toate acestea, pot apărea vulnerabilități legate de genunchi și structura lor osoasă. Între afecțiunile pe care le pot dezvolta se află răcelile, artrita, pietrele la rinichi, problemele digestive și uneori boli ale pielii. Ar trebui să se ferească de alcool și de mâncări grele.

Pentru că sunt obsedați de muncă, Capricornii își pot afecta sănătatea pentru că își forțează limitele. Ar putea să nu își dea seama că trebuie să o ia mai ușor, ceea ce ar putea fi autodistructiv. Ar trebui să își protejeze sănătatea mâncând la timp și având un program pentru muncă, recreere, exerciții fizice și somn.

De altfel, Capricornilor nu le place să fie deranjați la masă și preferă alimente precum pește, spanac, lapte, citrice, ouă, cereale și orez brun. Cu toate acestea, au tendința să aibă o dietă monotonă și ar trebui să încerce și alte alimente. Pentru că semnul lor guvernează oasele și dinții, ar trebui ca dieta lor să includă alimente bogate în calciu, cum ar fi lactatele, sardinele și fasolea boabe.

Fizic, Capricornii (mai ales persoanele cu ascendent în Capricorn) au un corp armonios, sunt frumoși și au o structură plăcută a pielii. Au sprâncene proeminente, buze subțiri și o bărbie fină, iar înălțimea este medie.

Cum sunt Capricornii

Cariera și banii Capricornilor