capricorn4Cariera

Cel mai important lucru pentru Capricorni atunci când vine vorba despre carieră este dacă pot să realizeze tot ceea ce și-au propus, cea mai importantă calitate a lor fiind ambiția de a duce lucrurile la bun sfârșit.

Un Capricorn își va depăși limitele pentru a-și termina sarcinile la timp și nu va accepta un refuz. Cea mai mare problemă pentru Capricorni în cariera lor este rigiditatea, pentru că ei vor respecta întotdeauna regulile, dar ar putea pierde oportunități de promovare pentru că gândirea lor nu este destul de flexibilă.

Capricornii sunt cunoscuți pentru că respectă întotdeauna regulile, dar trebuie să învețe să își deschidă mintea pentru a-și atinge întregul potențial de lideri inovatori.

Între activitățile care li se potrivesc cel mai bine sunt cele de directori, avocați, manageri de investiții, cercetători, constructori și arhitecți, precum și tot felul de meserii practice.

Sănătatea Capricornilor

Angajații Capricorni

La serviciu, acești nativi sunt înceți, metodici, constanți și responsabili. Deseori ajung primii la birou și pleacă ultimii. Un Capricorn nu va aștepta niciodată până în ultimul moment și deseori va începe un proiect chiar în ziua în care îl va primi.

Un Capricorn pare capabil să preia toate sarcinile și se descurcă bine în meserii precum cele din justiție sau finanțe, unde presiunile sunt mari.

Capricornii pot deveni frustrați atunci cînd colegii lor nu par să muncească la fel de mult dar totuși se descurcă și uneori se pot bloca în proiectele care necesită mai multă flexibilitate și imaginație.

Reprezentanții acestui semn nu au probleme să își găsească sau să păstreze un loc de muncă, considerând munca un loc unde viața lor are un sens și un scop.

Relațiile de dragoste ale Capricornilor cu celelalte semne zodiacale

Șefii Capricorni

Dacă aveți un șef Capricorn trebuie să vă puneți serios pe treabă, pentru că acesta vă va cere excelență și va dori să munciți la fel de mult ca și el. Se așteaptă ca subordonații săi să vină devreme la serviciu, să stea până târziu și să nu vină cu scuze pentru că nu și-au terminat la timp sarcinile.

Unui șef Capricorn nu îi pasă de scuzele personale și nu vrea ca angajații să își aducă problemele de acasă la serviciu. Atitudinea sa va deveni mai relaxată numai dacă angajații îi vor dovedi că se poate baza pe ei.

Cum sunt Capricornii

Capricornii și banii

Capricornii se pricep să câștige bani, știu cum să facă investiții, dar să și economisească. Un Capricorn cunoaște valoarea banilor, îi place să facă rezerve, chiar dacă nu are nevoie neapărat să facă acest lucru.

Un nativ al acestui semn are răbdare să compare la nesfârșit magazinele și mărfurile, înainte de a se hotărî să cumpere un produs, și nu îi place să cheltuie bani dacă nu este necesar. Când vine vorba despre produse de lux, va trebui convins să le cumpere.

Capricornii sunt buni la investiții, care pot fi și ca un hobby pentru ei, iar când este vorba despre fapte de caritate, trebuie făcută muncă de lămurire, pentru că sunt de părere că banii trebuie câștigați prin muncă. Cu toate acestea, odată ce se hotărăsc să facă o faptă bună, atunci își vor deschide portofelul cu plăcere.

Acești nativi se pricep și la negocieri, dar s-ar putea să nu fie la fel de buni  în câștigarea de bani din afaceri ca alte semne, poate pentru că nu vor să își asume riscuri prea mari și nu își plasează banii în idei noi, neverificate.

Google ads