Sgettor2Persoanele născute în semnul Săgetătorului sunt de obicei înalte și au un păr des. Au o dispoziție plăcută, jovială, iar ochii lor strălucitori le fac foarte atractive. Au o voce plăcută, iar nasul este bine conturat, ca și dinții maxilarului superior.

De regulă sunt o prezență luminoasă, veselă și emană o energie pozitivă în jurul lor. Au tendința să se îngrașe în a doua parte a vieții pentru că rezistă greu tentațiilor.

Cel mai bine se simt în ținute casual, arată bine în tricouri, șorturi și șepci. Jeanșii mulați le scot în evidență picioarele lungi. De obicei acești nativi sunt ocupați, într-o veșnică mișcare, așa că nu își bat prea mult capul cu hainele, preferând îmbrăcămintea care se potrivește cel mai bine oricărui tip de vreme.

Cum sunt Săgetătorii

Săgetătorii sunt de cele mai multe ori puternici, energici și, mai ales în prima parte a vieții, nu au probleme de sănătate.

Săgetătorul, al nouălea semn al zodiacului, este un semn de foc, guvernat de Jupiter, ceea ce îi face pe nativii acestui semn zodiacal să fie înclinați spre excese care pot avea un efect negativ asupra ficatului. Probleme mai pot apărea la șolduri, coapse, stomac și picioare, pentru că sunt agitați, mănâncă prea repede și sunt într-o permanentă mișcare.

Săgetătorii ar trebui să evită băutura în exces sau consumul de alimente grele. Dacă vor avea un stil de viață sănătos, vor evita hipertensiunea arterială sau disfuncționalități ale ficatului. De asemenea, Săgetătorii pot avea ceva probleme cu sciatica sau întinderi de ligamente.

Cariera și banii Săgetătorilor

La volan trebuie să șofeze cu precauție pentru a evita accidentele.

Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, guvernează acest semn și este asociată ficatului, cel mai mare organ al corpului. De aceea, Săgetătorii trebuie să își protejeze și să evite suprasolicitarea ficatului. Trebuie să evite consumul în exces de alcool și de alte substanțe toxice. De asemenea, trebuie să își țină sub control excesul de energie, să facă exerciții de respirație sau să mediteze, de exemplu.

Între alimentele recomandate pentru Săgetători sunt roșiile, legumele și fructele, precum fasolea verde și merele, puiul, peștele, cerealele. Trebuie să se ferească de fumat și alcool. Nativii acestui semn au tendința să sară peste mese, așa că ar trebui să aibă la îndemână fructe prospete și snackuri sănătoase și să bea multă apă.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 5-11 decembrie

Cum sunt Săgetătorii

Cariera și banii Săgetătorilor