Sgettor4Cariera

Cel mai important lucru pentru Săgetători atunci când este vorba despre carieră este echilibrul între muncă și viața privată. Un Săgetător poate munci din greu, la turație maximă, cu condiția să îi placă ceea ce face. Un Săgetător știe din instinct că munca îl poate ajuta să aibă o viață foarte bună, așa că muncește din greu pentru a se putea distra la fel de mult.

Cum sunt Săgetătorii

Cea mai mare provocare pentru Săgetători este interesul pentru ceea ce fac, pentru că atunci când nu le place o activitate le este greu să se prefacă. Chiar dacă au nevoie de un salariu, Săgetătorii nu pot mima entuziasmul pentru o muncă neinteresantă. Din acest motiv, mulți Săgetători lucrează ca liber-profesioniști sau devin antreprenori.

Între activitățile care li se potrivesc cel mai bine sunt cele care includ deplasările, călătoriile, relațiile cu străinătatea, dezvoltarea de jocuri video, actoria, meseria de editor, dar și profesoratul.

Săgetătorii consideră că munca este doar unul dintre aspectele vieții lor, nu întreaga lor viață. Pentru Săgetători, suceesul este o viață în care o muncă bine plătită coexistă cu călătoriile, distracțiile și prietenii.

Angajații Săgetători

Săgetătorilor le place independența, așa că le merge cel mai bine atunci când șefii le permit să vină și să plece când vor. Își vor face treaba, dar le place programul flexibil.

Au tendința să tărăgăneze lucrurile, dar atunci cînd este nevoie, pot finaliza un proiect în 24 de ore, ca prin minune. Sunt capabili și să planifice în avans, dar cel mai mult le place atunci când lucrează sub presiune, pentru că este mai interesant și mai palpitant. Își vor face întotdeanua treaba, dar nu le place ca cineva să stea pe capul lor să vadă ce fac și cum se descurcă.

În relațiile cu colegii, nu devin cei mai buni prieteni, mai degrabă le place să păstreze o anumită distanță profesională. Săgetătorii nu sunt adepții bârfelor și preferă să plece la timp de la birou pentru a se concentra pe viața lor reală.

Șefii Săgetători

Săgetătorii sunt niște șefi corecți, care se concentrează pe munca făcută de alții. Nu impun reguli stricte la serviciu, vor ceea ce este mai bine pentru angajați și știu că acest lucru este și ca subalternii lor este să ajungă acasă la o oră decentă și să se bucure de viață.

Săgetătorii și banii

Săgetătorii privesc banii ca pe niște instrumente, nu sunt interesați prea mult să economisească și nu dau o mare importanță conturilor lor bancare. Această abordare este și bună și proastă. În timp ce este un lucru bun că nu sunt motivați numai de bani, s-ar putea să aibă nevoie de cineva apropiat sau de un expert financiar care să le pună ordine în finanțe.

Acești nativi pot câștiga bani cu ușurință și au calitățile necesare pentru a face acest lucru sau să înceapă o afacere proprie. Ei sunt gata oricând să se lanseze în proiecte noi, să câștige dar să și piardă totul. Din acest motiv, Săgetătorii ar trebui să se asigure că au niște rezerve puse deoparte pentru zile negre.