Scorpion5Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și al doilea dintre cele trei semne de Apă. Acest semn puternic, guvernat de dorințe, dar ascuns, este guvernat de Marte, reprezentanta acțiunii, și de Pluton, care guvernează obstrucțiile, transformările și regenerările.

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Implicarea reală a Scorpionilor nu se bazează atât pe dragoste sau plăcere, ci pe înțelegerea și controlul emoțiilor și rolul jucat de acestea în procesele vieții și morții.

Chiar dacă Scorpionii nu își petrec viața analizând misterele vieții și morții, au un spirit cercetător și sunt fascinați de modul în care funcționează oamenii și procesele. Puterea mintală și fizică de recuperare a Scorpionilor este extraordinară, iar un Scorpion evoluat îi poate ajuta și inspira pe alții.

Scorpionii sunt de obicei arătoși, au o privire intensă, magnetică, și atrag atenția asupra persoanei lor. Le place să mănânce și de aceea sunt uneori supraponderali. Dar sunt și puternici, le place să fie activi și să aibă grijă de propria sănătate.

Pentru că sunt inteligenți și sunt conștienți de acest lucru, nu le place să primească sfaturi legate de sănătate, considerând că ei știu mai bine.

Chiar și atunci când au o boală gravă, Scorpionii nu renunță la luptă și sunt foarte rezistenți. Sănătatea este importantă pentru ei, au grijă de ea și de obicei se bucură de o viață lungă.

Fiecare semn zodiacal guvernează structuri externe, interne și structurale.

Extern, Scorpionul guvernează nasul și oasele nazale, zona pubiană și organele genitale.

Intern, acest semn răspunde de gonade, hemoglobină, vezica urinară, prostată, segmentul descendent al colonului și rectul. Are influență asupra corzilor vocale și a laringelui.

Din punct de vedere structural, Scorpionul guvernează oasele pubiene, osul sacral, coccisul și oasele nazale.

Acest semn mai influențează timusul și glanda tiroidă, ficatul, uterul, menstruația și glandele endocrine în general.

Scorpionul guvernează organele de reproducție și sistemul excretor, așa că persoanele care au activ sectorul Scorpionului în harta lor natală  pot suferi de dureri de cap, infecții și febră, alături de afecțiuni care au legătură cu așa-numitele părți ascunse ale corpului.

Scorpionii au însă o constituție puternică și de obicei depășesc problemele de sănătate, multe apărute din cauza stilului lor de viață plin de pasiune, uneori clandestin.

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Google ads