BalantaCariera

Pentru că Balanțele se simt bine între oameni, pot avea succes în relații publice, publicitate, imobiliare sau vânzări în general. Balanțele au un interes real față de clienți, iar oamenilor le place să facă afaceri cu ele, pentru vor simți că sunt tratați așa cum trebuie și vor fi mulțumiți.

Cum sunt Balanțele?

Balanțele vor ține cont de interesul, onestitatea și integritatea clientului atunci când încheie un contract.

La locul de muncă, acești nativi au nevoie de  o atmosferă armonioasă, de confort și stil. Balanțele abordează orice sarcină într-o manieră intelectuală, analitică și, dacă vor lucra cu oamenii potriviți și vor avea suficientă libertate, pot avea un mare succes.

Balanțele mai pot excela în cariere legate de muzică, dans, coregrafie, film, televiziune, teatru, design interior, arhitectură și construcții.

Angajații Balanță

Angajatul Balanță va arăta întotdeauna impecabil, iar acest lucru va fi benefic imaginii oricărei companii unde va lucra.

Un angjat Balanță este sensibil, inteligent și capabil să gestioneze mai multe sarcini în acelați timp, dar, fiind un semn mutabil, are nevoie de varietate, autonomie și de un simț creativ de independență, pentru a da randament maxim.

Balanțele au un simț al logicii dezvoltat și ar trebui să fie în preajma oamenilor care rezolvă probleme, negociază acorduri și mediază diferite probleme.

Șefii Balanță

Un șef Balanță este de obicei jumătatea unui parteneriat, pentru că dorința sa inconștientă este să aducă doi oameni împreună.

De cele mai multe ori, șeful Balanță este extrem de neliniștit și în continuă agitație, dar cu toate acestea nu pare să se grăbească. Va cere deseori opinia altora, în primul rând pentru că vrea să fie corect, iar în al doilea rând pentru că vrea să analizeze toate aspectele unei probleme.

Balanțele și banii

Banii au tendința să le scape printre degete, pentru că Balanțele nu iubesc banii în sine ci lucrurile pe care le pot cumpăra cu aceștia. Ar putea cheltui bani pe lucruri frivole, sau, dimpotrivă, pe produse de lux.

Balanțelor le place să se simtă bine, să se bucure de viață, deci vor cheltui pentru a ieși în oraș cu prietenii sau pentru alte evenimente sociale.

Chiar și așa, Balanțele vor ști să facă repede sau ușor rost de bani pentru a-și respecta toate obligațiile lor financiare, pentru că nu le place să se streseze.

În concluzie, Balanțele pot avea perioade de mare stabilitate financiară, dar și perioade cu mari cheltuieli. Aici trebuie să intervină balanța dreptății, care să aducă un echilibru în obiceiurile lor financiare.