Fecioara 5Cariera

Fecioarelor le place să muncească, să se dedice unui proiect. O Fecioară poate fi un lider tăcut, motivând o echipă fără să țină discursuri, prin puterea exemplului. Acest semn cere la fel de multă implicare din partea sa cât din partea oamenilor cu care lucrează.

Cum sunt Fecioarele?

 

Nativii acestui semn colaborează bine cu colegii, pentru că nu le place să provoace agitație, dar lucrează bine și singuri, uneori până noaptea târziu. Fecioarelor nu le place să se ocupe de mai multe treburi de o dată și le deranjează atunci când sunt întrerupte sau asaltate de emailuri. Din acest motiv, deseori își iau de lucru acasă, ceea ce poate provoca nemulțumiri în familie.

Acest semn înflorește în cariere unde programul este fix și care îi permite să fie propriul său șef. Este atras de activitățile pe care le poate face de la distanță, dar și de sectorul educației, unde se poate folosi de pasiunea sa pentru acumularea de cunoștințe, dar care îi permite să se ocupe și de proiectele sale personale.

Angajații Fecioară

Fecioarele preferă o carieră care le permite să aibă un control complet asupra activității și mediului lor de lucru. Ele au nevoie de îndrumări și așteptări clare, iar explicațiile vagi le stresează la fel de mult ca schimbările de ultimă clipă. Fecioarele sunt motivate să lucreze cu standarde bine stabilite și să urmeze politice companiei și își construiesc o reputație solidă datorită muncii lor de calitate.

Între carierele care li se potrivesc cel mai bine sunt cele de profesor, muzeograf, expert IT sau bibliotecar, dar și de analiști și designeri, datorită creativității lor.

Șefii Fecioară

Un șef Fecioară așteaptă excelență din partea subordonaților săi și nu îi place să îi dădăcească. Cu cât vor avea mai mult de lucru și se vor descurca singuri, cu atât îi va aprecia mai mult.

Dacă munca devine prea intensă și aveți nevoie de ajutor, trebuie să informați șeful Fecioară cât mai curând posibil. Fecioara nu va sta toată ziua să vă verifice, așa că este esențial să o informați despre ce se întâmplă. Dacă faceți o greșeală sau vă loviți de o problemă, trebuie să îi spuneți, dar și să îi oferiți câteva soluții. Este probabil ca acest șef perfecționist să decisă să se ocupe personal de problemă, dar veți fi apreciați pentru sinceritate și pentru ideile oferite.

Fecioara și banii

Inteligentă și rațională, Fecioara este cunoscută pentru că se pricepe să economisească banii și o face de cele mai multe ori. Dar impulsiva Mercur, care este planeta guvernatoare a acestui semn, o va impulsiona uneori pe Fecioară să și cheltuiască.

Acestui semn îi place să muncească intens din pasiune, dar iubește și confortul oferit de bani. Fecioarei nu prea îi pasă ce gândesc alții desprea ea și nu cumpără lucruri pentru a-i impresiona, dar are gusturi costisitoare.

Fecioarelor le mai place să călătorească și nu rezistă când este vorba să facă o rezervare la un hotel de lux. În cele din urmă, Fecioarele știu însă să își tempereze cheltuielile cu strategii inteligente de economisire, cuplate cu capacitatea de a-și folosi inteligența pentru a câștiga bine.

Cum sunt Fecioarele?