Leu3Cariera

Leii sunt actori înnăscuți și trebuie să își folosească această calitate la locul de muncă pentru a se simți împliniți. Ei sunt și lideri extraordinari, indiferent dacă este vorba despre o echipă mică sau o înreagă companie. În orice situție, Leii trebuie să se facă văzuți și auziți la locul de muncă.

Cum sunt Leii

Cele mai potrivite cariere pentru Lei sunt:

Antreprenori: Nu au nicio problemă să fie independenți, cu condiția să aibă timp să i socializeze. De asemenea, trebuie să se poată implica în toate problemele afacerii lor, muncesc din greu și vor să vadă cum înflorește afacerea lor.

Regizori: Fie că sunt regizori de film sau regizori la o agenție de publicitate, Leii văd lucrurile într-o lumină diferită față de alte semne zodiacale. Leilor le place să fie regizori pentru a vedea cum viziunea vor este pusă în practică.

Profesori: Leii nu sunt doar inteligenți, ei sunt și pasionați și le place să își transmită înțelepciunea generațiilor viitoare. Leii excelează în colegii, le place să îi învețe pe cei mai buni și mai inteligenți elevi.

Programatori IT: Deși nu sunt orientați spre detalii, Leii aduc creativitate în sectorul IT și vin cu soluții interesante și originale. În plus, știu dacă un nou produs de tehnologie va avea succes pe piața de consum.

Directori generali: Leii strălucesc în funcții de conducere și vor  să îi determine pe subalterni să muncească din greu pentru ei. Leii sunt și curajoși atunci când trebuie făcute schimbări de amploare, nu se tem să ia măsuri ambițioase care îi pot intimida pe ceilalți jucători din domeniul lor de activitate.

Deși Leii par duri la suprafață, pot lua decizii bazate pe emoții, care le sunt aliați puternici în deciziile de afaceri. Pot avea și zile proaste, de aceea este bine să știi când să abordezi un șef Leu, cu o idee, o întrebare sau o problemă.

Leii respectă angajații care muncesc serios și ar putea fi severi cu aceștia, dar doar pentru a-i face mai puternici.

Angajații Lei

Când Leilor le place ceea ce fac sunt de neoprit. Pasionați și idealiști, Leii nu sunt dominați de ideea de salariu, cu toate că le plac banii și luxul oferit de aceștia. Dar un Leu care nu face ceea ce îi place este nefericit. Acest semn se poate îngropa efectiv în muncă, dacă este pasionat de ceea ce face.

Acest semn este un lider natural care îi inspiră pe ceilalți, dar nu este un coleg comod. Asta pentru că este atât de dedicat propriei sale viziuni încât este dificil pentru el să recunoască contribuiția și ideile altora.

Leii ar putea schimba mai multe cariere de-a lungul vieții lor. Le place să învețe lucruri noi, să întâlnească provocări și să se implice într-un domeniu în care simt că talentul lor poate fi folosit. Pentru că este un vizionar, Leul este priceput să facă strategii și este un antreprenor înnăscut.

Banii Leilor

Leii muncesc din greu pentru bani și vor să se știe acest lucru. Iubesc luxul, indiferent că este vorba despre haine de designer sau hoteluri de 5 stele și nu se sfiesc să cheltuie pentru produse de calitate.

Dar Leii nu sunt nesăbuiți. Deși le place să cheltuie banii, ei știu să gândească pe termen lung, existând o strategie în spatele deciziilor lor.

Cum sunt Leii