GemeniCaracteristici

Zodie mutabilă, de aer
Trei calități: afectuoși, sociabili, adaptabili
Trei defecte: agitați, inconstanți, indeciși

 Gemenii sunt al treilea semn al zodiacului, iar cei născuți  sub acest semn  se vor asigura că povestesc totul despre ei. Asta pentru că le place să vorbească!

Dar nu este vorbărie goală, forța conversației Gemenilor este mintea lor. Cei născuți în semnul Gemenilor au înclinații intelectuale și cercetează în mod constant oamenii și locurile din jurul lor, în căutare de informații. Cu cât mai multe informații colectează Gemenii, cu atât mai bine! Mai mult decât atât, împărtășirea informațiilor cu cei pe care îi iubesc este foarte plăcută pentru ei, pentru că Gemenii sunt în primul și în primul rând interesați de dezvoltarea relațiilor.

Acest semn este o combinație de yin și yang, așa că este reprezentat perfect de cei doi gemeni. Acești nativi pot vedea foarte ușor ambele fațete ale unei probleme, ceea ce este o calitate extrem de practică. Mai puțin practic este faptul că nu se știe care geamăn va ieși la suprafață, acesta fiind motivul pentru care sunt considerați neserioși sau instabili.

Gemenii pot să își schimbe dispoziția în funcție de o simplă toană, trasătură care arată natura mutabilă a acestui semn. Semnele mutabile sunt flexibile și se deplasează în direcția curentului. În plus, Gemenii sunt adaptabili și îndemânatici și pot rezolva mai multe lucruri în același timp, ceea ce este un lucru bun, luând în considerare multitudinea intereselor pe care le au. Dezavantajul este că o minte atât de curioasă poate să nu aibă continuitate.

Guvernați de Mercur, Gemenii au o energie specifică extraordinară. Gândesc rapid, acționează rapid, la fel ca Mercur, mesagerul zeilor în mitologia romană.

Gemenii sunt curioși și inteligenți și sunt preferații petrecerilor. Cu toate că vorbesc mult, le place să asculte și să învețe.

Elementul asociat Gemenilor este Aerul. Semenele de Aer sunt ale persoanelor care gândesc mult, iar Gemenii nu dezamăgesc în această privință. La serviciu, Gemenii gândesc un proiect din toate punctele de vedere și vin cu idei logice și bine gândite, iar această calitate îi face să fie un câștig pentru orice echipă.

Gemenilor le plac călătoriile scurte, iar mintea lor iute îi face să schimbe un cauciuc cât ai clipi din ochi, dacă este nevoie.

În privința activităților sportive, Gemenii preferă jocurile de echipă, sau partidele de tenis la dublu, fiind oricând dispuși pentru o partidă.

Cum sunt Taurii

Cum sunt Berbecii