Taur4Cariera

Taurii sunt coloana vertebrală a unui loc de muncă, au foarte multă energie și disciplină. Sunt hotărâți, perseverenți și competenți.

Își fac treaba bine, indiferent cât de neînsemnată poate fi la un moment dat, ceea ce îi face neprețuiți pentru o companie care caută dedicare, competență și resposabilitate.

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

Cum sunt Taurii

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale

 Taurul fiind un semn de Pământ și guvernat de Venus, domeniile care li se potrivesc cel mai bine sunt sectorul imobiliar, finanțele, bpncile, designul interior, arhitectura, moda, cosmtticele și serviciile de îngrijire personală și înfrumusețare. Taurii mai pot fi excelenți bucătari, horticultori sau grădinari.

Angajații Taur

Taurii sunt foarte serioși și responsabili și preferă un mediu organizat și stabil. Pentru a fi performanți, Taurii au nevoie de un program clar și de organizare. Uneori durează mai mult timp pentru a-și face treaba perfect, dar nu trebuie grăbiți, pentru că rezultatul ar putea fi compromis.

Taurii preferă să se ferească de confruntări, chiar și în momentele cruciale. Dacă sunt nedreptățiți sunt gata să izbucnească, dar rareori vor vorbi, cu excepția cazului în care li se cere opinia, iar atunci vor da un răspuns cinstit.

Taurii sunt reticenți la schimbare, așa că dacă angajatorul îi plătește corect, iar condițiile de muncă sunt rezonabile nu vor pleca.

Șefii Taur

Un șef Taur tipic este o figură impozantă, care își controlează emoțiile. Impune angajaților o atmosferă conservatoare, pașnică și organizată, pentru a-și îndeplini responsabilitățile.

Șefii Tauri au tot programul organizat, pentru că nu le plac surprizele și cer același lucru de la angajații lor. Sunt încăpățânați, dar corecți față de angajați. Își susțin cu responsabilitate angajații indiferent de circumstanțe, mai ales dacă și angajații le sunt loiali. Taurii înțeleg, ca și în cazul căsătoriei lor, că o relație bună de muncă este în beneficiul tuturor.

Banii

Pentru Tauri, banii reprezintă un subiect puternic emoțional, o măsură a securității și a capacității lor de a fi fericiți și mulțumiți de viață. Fără bani, Taurii nu funcționează bine, își pierd plăcerea vieții și se îngrijorează foarte ușor.

Taurul este semn de Pământ și guvernatorul natural al sectorului financiar al zodiacului (casa a 2-a), indicând banii, resursele materiale și bunurile valoroase. Acesta este motivul pentru care încă din tinerețe Taurii caută modalități de câștig care să le ofere confort și securitate și pe care le apreciază instinctiv.

Uneori, banii capătă o importanță disproporționat de mare și stau în calea armoniei în relațiile lor personale. Trebuie să aibă grijă să creeze un echilibru între câștigul financiar și nevoile emoționale, care au o natură mai subtilă.