Taur1Caracteristici

Zodie fixă, de Pământ

Trei calități: simț practic, ambiție, senzualitate

Trei defecte: încăpățânare. egocentrism, lene

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale

 Taurul, al doilea semn al zodiacului, se gândește în primul și în primul rând la recompense. Berbecului îi place jocul, iar Taurului recompensa jocului!

Pentru cei născuți în semnul Taurului viața bună înseamnă plăcerile fizice, bunurile materiale și exceseșe delicioase. Taurii adoră confortul și le place să se înconjoare de lucruri plăcute, să mănânce bine și să bea un vin de calitate. Dar asta nu este totul, au și simț artistic, indiferent dacă este al altora sau al lor înșile.

Mascota lor este un taur, sunt comsiderați încăpățânați și, ca semn fix, chiar așa și sunt. Vor ca lucrurile să fie făcute, iar persistența cu care își urmează obiectivele îi face să fie priviți ca încăpățânați.

Taurii sunt de fapt  printre cei mai practici și serioși membri ai zodiacului și sunt fericiți să își urmeze scopurile. Vestea bună este că, după ce și-au atins obiectivele, să bucură de bogăția materială pe care au creat-o.

Acest semn este guvernat de Venus, zeița romană a dragostei și a frumuseții, care nu își refuză nicio plăcere. Așa că Taurilor le plac lucrurile furmoase, fie acasă, la muzeu fie pe scenă. Frumusețea pentru Tauri înseamnă și o viață fericită acasă, care include un partener și o relație stabilă.

Taurii apreciază armonia în viața lor personală, așa că vor avea grijă ca partenerul lor să fie fericit, iar natura senzuală va contribui la acest lucru. Grija aceasta față de partener îi poate face și posesivi, dar până la urmă Taurii sunt romantici și loiali.

Nativii acestui semn tind să fie conservatori, iar acest lucru se poate observa în comportamentul lor de zi cu zi. Nu le plac planurile aventuroase și nici ultimatumurile. Preferă o abordare pas cu pas, lentă dar constantă, pentru a-și atinge obiectivul final, cu răbdare și seriozitate.

Taurii au de regulă o constituție robustă și le place să își testeze rezistența în activități fizice, ascensiunile montante sunt printre preferatele lor, pentru că iubesc să aibă picioarele pe pământ. Simțul lor artistic îi face să iubească și spectacolele de teatru sau de operă.

Când vine vorba despre dragoste, Taurii sunt devotați, romantici și cam posesivi, iar natura or senzuală face să le fie iertate greșelile. Taurii guvernează zona gâtului, așa că este bine să îl protejeze!

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale