Rac

taurus 320x200Taur şi Rac, pământ și apă copleșitoare? Da, ați găsit partenerul potrivit. Amândoi vreţi aceleași lucruri: o familie, o casă, stabilitate, siguranță ...

Ambii sunteţi atât de senzuali, iar puterile telepatice ale Racului vor ghici dorințele voastre înainte de a fi rostite. Racul va avea grijă de voi, vă va oferi un cămin armonios ... cum ar putea o astfel de relație să nu funcționeze?

Banii înseamnă foarte mult pentru ambii, astfel încât vă puteți permite să și petreceţi și puteți conta pe faptul că Racul va fi conștient că trebuie să lucreze pentru familia sa, la fel de mult ca şi tine.

 

Un rac care are nevoie de bani strânge cureaua. Un Taur care are nevoie de bani găsește un alt loc de muncă. Oricum, chiar dacă stilurile voastre sunt diferite, cel mai important lucru este că ambii aveţi  aceleași idealuri. Spre deosebire de un Leu sau un Capricorn, de exemplu, care fac bani pentru a obține respect, o poziție socială mai bună sau admirația celorlalți, Taurul şi Racul au nevoie de ei pentru a-şi face viața mai frumoasă.

Sexual, din cauza stilului unic şi sentimentalismului Racului, totul va fi ca o muzică cerească: nimic pripit și nici prea repede. Racul are nevoie de mai multe dovezi de dragoste, e adesea capricios, și de cele mai multe ori nici măcar nu ştie de unde îi vin stările. Prin urmare, o relație Taur-Rac este menită să funcționeze, de cele mai multe ori fără vreun efort.

Fecioară

Taur şi Fecioară. Pământ și Pământ: o combinație excelentă. Dacă ați găsit o Fecioară, nu o lăsa niciodată.Taurul şi Fecioara sunt semne de pământ, prin urmare vă doriţi aceleași lucruri: bani și mult timp liber pentru activități culturale.

Fecioarele sunt extrem de prudente (Ce se întâmplă dacă ...?), Iar Taurul este "tămăduitorul de suflet" al zodiacului, aşa că se potrivesc perfect. Fecioara are atât de multe temeri și griji din cauza unui acut simț al responsabilității, ai datoriei. Fecioarei îi este teamă că va dezamăgi oamenii din jurul ei, prieteni, şefi, vecini ... Taurul este la fel de perseverent ca Fecioara, dar nu îşi face griji atât de mult și, în afară de asta, îi place să dea sfaturi și să consoleze oamenii.

Scopul Taurului în viaţă este pacea și armonia. Și Fecioara îi va oferi asta. Dar, cele mai atractive calităţi ale acesteia pentru Taur sunt fidelitatea și devotamentul.

Mintea ascuțită a Fecioarei îl va fascina pe Taur, pentru că e guvernată de Mercur, care este un bun comunicator. Fecioara este, de asemenea, bine organizată. Din fericire, Fecioara este un semn mobil, care este mai flexibil, ceea ce este excelent, deoarece Taurul ar face orice, cu excepția schimbărilor.

Răbdarea este o caracteristică atât a Taurului cât şi a Fecioarei, deci ce credeți că se va întâmpla atunci când luminile sunt stinse? Fecioara va fi de acord cu îndeplinirea fanteziilor Taurului, dacă acesta va fi suficient de răbdător.

Capricorn

Taur şi Capricorn, Pământ şi Pământ. Poate o capră trăi sub același acoperiș cu un taur? Sigur că da! Relația Taur-Capricorn este una extrem de promiţătoare.

Taurul şi Capricornul sunt semne de Pământ, ceea ce înseamnă că gândesc la fel și se înțeleg unul pe altul. Mai întâi de toate, Capricornul îl inspiră pe Taur, pentru că el nu este omul să rămână în vale - capra trebuie să urce pe dealuri și pietre pentru a fi la înălţime. Este în partea de sus a muntelui, unde Capricornul se simte bine și are suficientă răbdare și tenacitate pentru a-şi atinge obiectivele.

La fel ca Taurul, Capricornul știe cum să se ocupe de bani și mai ales ce să facă cu ei, așa că nu va fi un pericol în ceea ce privește resursele interne. Viața lor împreună va fi armonioasă pentru că amândoi știu din propria experiență ce vrea celălalt sau ce are nevoie.

Deşi Capricornul are de multe ori simţul umorului, el este guvernat de Saturn, planeta seriozităţii, care-l face mai responsabil, mai atent, chiar mai pesimist: el se așteaptă întotdeauna la mai rău. Veți vedea de multe ori un Capricorn care se aşteaptă la dezamăgiri în dragoste.

Deci, Taurul trebuie să fie pregătit să dea Capricornului toate garanțiile necesare, toate dovezile de iubire, pe care el nu le cere, dar le așteaptă. Desigur, această caracteristică nu ar trebui să fie o problemă pentru Taur, deoarece nativul este, în general, credincios și devotat și nu nu trebuie să facă eforturi speciale pentru asta. Pe de altă parte, Capricornul iubește senzualitatea, iar Taurul este faimos pentru sensibilitate și devotament.

Sexual, puțini oameni pot rezista în fața senzualităţii Taurului. Capricornul este mai rezervat la început și  are nevoie de timp să se relaxeze, prin urmare, un pic de efort și răbdare proverbială ar putea ajuta.

Datorită faptului că atât Taurul cât și Capricornul sunt înclinaţi spre o relație pe termen lung, nu veţi avea nicio dezamăgire majoră împreună. Uniunea dintre un Taur și un Capricorn este uimitoare.

Peşti

Taur şi Peşti, Pământ senzual şi lacuri visătoare ... Pentru un Taur, Peştele este într-adevăr o pereche perfectă.

Peştele vă va învăța subtilitatea de a trăi viața la un nivel artistic, altruismul, și l-ați putea ajuta uneori să aibă încredere în el. Vă veţi simţi bine împreună şi Peştele poate învăţa să îşi administreze mai bine banii şi să capete simţul realităţii. Peştii nu au un ego foarte mare  şi se vor adapta foarte repede la stilul de viață al unui Taur.

Când  se îndrăgosteşte, nativul Peşti se dăruieşte din toată inima, trup şi suflet. Pentru Peşti, dragostea este o experienţă aproape mistică.  Pe de altă parte, Peştele va fi îngrozit când Taurul va continua să economisească, pentru că nu înţelege dorinţa de a acumula bunuri. În concluzie, nu este nicio îndoieală că Taurul va fi cel care va aduce banii.

De fapt, banii ar putea fi singura problemă a Taurului, pentru că nativii Peşti dau fără a aștepta nimic în schimb, în timp ce nativii Taur (la fel ca restul dintre noi, de fapt) nu înțeleg aceste lucruri!

Fidelitate? Da, Peştii sunt fideli, oferă mult, chiar fără a cere prea mult în schimb.  Ei au nevoie de timp pentru a lua o decizie, la fel ca și Taurul, dar deciziile sale sunt finale.

Apa și Pământul se amestecă foarte bine, atunci când vine vorba de relaţii fizice. Pentru nativul Peşti, sexul este o experienţă aproape mistică. Aceasta este o iubire de durată.

Tandrețe și afecțiune? Peştele are multe de oferit. Are maginaţie, a face dragoste cu el/ea poate fi întotdeauna o experiență interesantă, mai ales pentru un Taur.

Prin urmare, o relație Taur-Peşte este menită să reziste? Da, cu siguranță, dacă sunteți dispus să fiţi iubit într-un mod pe care nu îl inţelegeţi, să acceptaţi capriciile Peştelui.

Taur

Taur şi Taur. Iată o relație solidă! Sunteţi amândoi atât de posesivi și devotamentul este atât de important pentru ambii, încât relaţia ar putea dura foarte mult timp.

Vă place să puteţi avea încredere într-un partener - și puteți avea încredere cu siguranță într-un Taur! Nativului Taur îi place să aibă timp să îşi arate sentimentele și din moment ce ambii sunt atât de senzuali, vor avea cu siguranță momente de vis împreună.

Taurul este guvernat de Venus, așa că amândorura le plac lucrurile elegante, de calitate și plăcerile vieții nu sunt de neglijat pentru oricare dintre cei doi parteneri, fie că este vorba despre a mânca sau de a face dragoste.

Fac o pereche pentru care stabilitatea este mai importantă decât orice. Acest lucru este exact ceea ce ar putea duce la o mică problemă: prea multă stabilitate, prea mult liniște, lipsa de iniţiative mai mult sau mai puțin nebune ... Taurului nu-i place modificările, dar, uneori, ele sunt necesare și benefice.

Dacă se întâmplă ca cei doi  să se certe din când în când, este o problemă, pentru că nici unul dintre ei nu cedează din cauza încăpăţânării.

Sexual, cu atracţia lor pentru forme și senzualitatea înăscută, totul va fi perfect, dragostea va curge ușor între cei doi doi, fără obstacole sau fluctuații. Dar, după un timp, unul dintre ei va trebui să ia inițiativa și să aducă ceva mai multă imaginație, altfel lucrurile vor deveni plictisitoare.

Scorpion

Taurul şi Scorpionul, o combinație care poate fi de succes! Atât Taurul cât și Scorpionul au o voință puternică, determinare și entuziasm. Nici unul dintre ei nu este indiferent la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Când Taurul întâlnește un Scorpion este, probabil, fascinat. Taurul observă calităţile pe care le-a dorit. Scorpionul este atât de fermecător!

Există unele asemănări între ei, dar şi unele diferențe majore. Acest nativ Apă este misterios, emotiv, sentimental, dar în același timp introvertit: va fi greu de a pătrunde în sufletul Scorpionului. Pentru el/ea, dezvăluirea este echivalentă cu un ang,ajament. Și înainte de a face asta, Scorpionul trebuie să fie sigur că merită.

Chiar dacă cunoaşteţi Scorpionul de ani de zile, veți descoperi, totuși, că există părți ale sufletului său care rămân imposibil de înțeles. Scorpionul guvernează lucrurile ascunse sub ape adânci și poate intra în adâncimi de nevisat atunci când vine vorba de sentimente. Sub  calmul lui aparent, există un ocean de sentimente, care necesită mult timp pentru a fi descoperite, înțelese și apreciate: iar aceasta este, într-adevăr, specialitatea Taurului!

Scorpionul este în mare măsură un semn al obsesiei: pentru el/ea, iubirea este iubire până la moarte, dar la fel este ura! Nimic la mijloc. Scorpionul este gelos, dar asta nu deranjează un Taur pentru că gelozia și posesivitatea fac parte din iubirea lui.

Sub puterea aparentă a Scorpionului, există o fragilitate nebănuită, pe care o nativul Taur o va iubi, dacă o va descoperi.

Scorpionului nu-i place să vorbească despre sentimentele lui, iar Taurul nu este unul dintre semnele care verifică periodic starea partenerului, aşa că acesta nu trebuie să fie surprins dacă Scorpionul are o izbucnire necontrolată după un an și jumătate, dacă Taurul l-a supărat cu ceva!

Scorpionul are o intuiție impresionantă, a cărei sursă nu este raţională.

Atât Taurul cât şi Scorpionul sunt semne fixe, prin urmare sunt hotărâţi şi perseverenţi. Dar, încă o dată, niciunul dintre ei nu este foarte adaptabil. Din fericire, Scorpionul este bun la a face bani, astfel că nu există probleme în acest domeniu. Atât Taurul cât şi Scorpionul sunt materialişti și acest lucru îi va ajuta să depășească unele probleme delicate la alte cupluri. Scorpionul, de asemenea, preferă să investească mai degrabă decât să cheltuiască, fiind, la fel ca Taurul, și un excelent negociator.

Atât Taurul cât  şi Scorpionul sunt rezervaţi și nu le place să meargă în baruri, restaurante sau locuri aglomerate, astfel încât petrecerea timpului liber va fi o plăcere împreună.

Sexual, Taurul, expertul în forme, va îndeplini visele Scorpionului. Pentru un Scorpion, dragostea fizică este atât spirituală cât și o experiență fizică, iar realistul Taur nu va înțelege acest lucru chiar de la început. Scorpionul este semnul iubirii fizice, aşa că Taurul se poate aştepta la o noapte de pasiune fără precedent!

În concluzie, o relaţie Taur-Scorpion nu este ușoară. Comunicarea, sentimentele ... multe lucruri îi pot separa. Dar sunt atât de multe lucruri care îi aduc împreună, încât merită încercat.

Berbec

Taur şi Berbec? Ce face focul atunci când intâlneste pământul, nisipul sau piatra? Merge mai departe, în încercarea de a găsi lucruri mai uşor de digerat ... Și pământul, dacă nu este o stâncă, poate fi transformat într-o operă de artă, în cazul în care focul are timpul și răbdarea necesară...

Nu sunt doi nativi mai diferiți unul de celălalt decât ei! Berbecul este rapid, impetuos și neliniștit, în timp ce Taurul este calm, inflexibil, și la fel de încăpățânat (amândoi au coarne!). Berbecul este plin de idei, proiecte, iarTaurul se va ntreba la un moment dat: "? Ok, dar dacă e în regulă așa cum este, de ce trebuie să se schimbe?"

Zgomotos și entuziast, Berbecul poate epuiza resursele multora ... mai ales ale Taurului. Berbecul trebuie să aibă ultimul cuvânt, pentru a câștiga, pentru a fi în la înălţime! Nici să nu te gândești la a spune unui Berbec ce să facă și cum să o facă, pentru că te vei lovi de flăcări când te aștepți cel mai puțin.

Berbecul este puterea de viață, ego-ul intens ... Taurul ar putea fi un element de stabilitate în viața furtunoasă a unui Berbec. Calmul și raționalul Taur ar putea fi util unui Berbec, cu condiția să-l facă să înțeleagă să acorde o atenție şi altora dect propriei persoane.

Dar nu uitați că rolul Berbecului este de a face, din nou și din nou.

Coarnele Berbecului se arată mult mai des, pentru că e mult mai încăpățânat. În cazul în care deveniți un pic mai activi, ieșiţi mai des, veţi reuși să faceţi faţă unui  Berbec. Dar pentru cât timp?

Sexual, Taurul este senzual și moale ca ciocolata calda. Berbecul, pe de altă parte, este o minge de foc care se deplasează cu viteza luminii.

Berbecul are curaj și inițiativă și orice Taur admiră aceste calităţi.

Prin urmare, poate funcţiona o relație Taur-Berbec? Dacă Taurul este dispus să accepte că lumea înseamnă schimbare și iese din inerţie iar Berbecul este dispus să se calmez un pic ... poate. Dar, într-o relație pe termen lung Taurul va fi epuizat de Berbec!

Gemeni

Taur și Gemeni? Pământ inflexibil și vânt adolescentin? ... Va trebui ca amândoi să se schimbe foarte mult, pentru a avea o relaţie.

Fiecare semn al zodiacului are calitățile de care semnul anterior nu dispune. Gemenii sunt chiar după Taur, astfel încât acestia nu sunt foarte atenți atunci când se aruncă într-un proiect, ei știu că visele și ocaziile dispar atunci când le ia prea mult timp pentru a se decide ... nativul Gemeni își asumă riscuri, este ascuțit la minte, spiritual în conversații, foarte versatil și schimbător și are un dar unic pentru comunicare !

Gemenii pot trăi într-o valiză, atît de mult simt nevoia de a călători, de a merge la casele prietenilor, expoziții, cină, petreceri, oriunde, dar nu acasă. Și acest lucru este exact ceea ce doresc cel mai mult Taurii: să stea acasă, alături de cineva, într-un cămin confortabil, departe de lumea nebună.

Gemenii nu sunt nici prea atraşi de posesiunile materiale, se simt trași înapoi de aceste bunuri pământești, dar asta este exact ceea ce vrea Taurul de la viață. Obiectivele celor doi sunt atât de diferite! Iar ritmul uimitor de rapid al nativului Gemeni îl sperie aproape pe liniştitul Taur, care merge cu răbdare, încet și nu încearcă lucruri noi doar de dragul aventurii.

Sexual, Geamănul îşi înțelege partenerul, dar  este mult prea grăbit pentru un Taur.
Declarațiile de dragoste și de căsătorie îl sperie cu adevărat pe un Geamăn: aceasta înseamnă stabilitate și el nu poate sta deloc ... Încă o dată, Geamănul are nevoie de varietate.

Taurul este orientat spre forme și organizare, Geamănul către concepte și idei. Comunicarea va fi să zicem dificilă, pentru că imposibil este un cuvânt prea puternic. Taurul este conservator și, dacă au o ceartă, cu siguranță că Taurul va fi învins, pentru că Geamănul are o elocvență rară.

De ce nu poate funcționa o relație Taur-Gemeni? Pentru că Geamănul nu înțelege de ce Taurul este atât de încăpăţanat, pentru că Taurul nu înțelege de ce viața trebuie trăită într-o grabă și fără a ține seama nimic. Taur-Gemeni este o relație foarte dificilă, dar, dacă va merge, va fi o combinaţie minunată de. afecțiune și imaginație.

Balanţă

Taur şi Balanţă. Ce se întâmplă atunci când Aerul invadează Pământul? ... Asta e exact ceea ce se întâmplă, o invazie ...

Dacă ați pus ochii pe un Balanţă, trebuie să ştiţi cât de mult le place să vorbească, despre orice: filosofie, psihologie sau prețul căpșunilor. Taurul are o minte puternică, raţională şi la un moment dat va începe să se întrebe dacă este într-adevăr necesar să se vorbească despre toate acestea, atunci când e obosit de muncă și tot ce ar vrea este să stea în fotoliu și să se relaxeze.

Balanţa este un semn de aer, trebuie să călătorească, cel puțin în mintea sa. În cazul în care  nu poate umbla, trebuie să vorbească în compensație! Mintea avidă a Balanţei are nevoie de subiecte noi tot timpul, noi "teste", de hrană intelectuală.

Balanţa este foarte adesea indecisă, dar numai pentru că poate vedea ambele fețe ale unei probleme. Dacă Balanţa cere opinia voastră, vrea să vadă dacă nu a lăsat ceva afară, pentru că simte o nevoie interioară de a găsi răspunsul corect: echilibrul.

Balanţa va fi foarte speriată la vederea unui Taur furios şi va simti nevoia să fugă. Se va întoarce însă, deoarece Balanţei îi place stabilitatea Pământului (Taur) și farmecul lui irezistibil va face ca supărarea voastră să dispară. Balanţei îi place să iasă foarte mult, pentru că are nevoie să se plimbe, să fie însoțită de alte persoane. Taurul este mai mult un om de familie și nu va fi foarte clar pentru el cum este posibil pentru oricine să aibă atât de mulți prieteni în același timp!

Sexual, Balanţa este foarte activă și poetică. Sunteți guvernaţi de Venus (planeta de frumuseții şi iubirii), deci sexul este de așteptat să fie un adevărat meci astrologic.

Balanţa este un semn al oamenilor care au nevoie să fie într-o relație pe termen lung (care înseamnă "căsătorie"). Nu-i place să flirteze și să cucerească la nesfârşit.

În concluzie, relația Taur-Balanţă va întâlni unele obstacole, în special în zona de comunicare, dar care se pot rezolva, dacă Taurul va deveni mai flexibil.

Săgetător

Taurul şi Săgetătorul? Nu vă așteptați la frumusețe și focuri de artificii! Trebuie să munciți din greu pentru a fi alături de un Săgetător, totul este atât de diferit la cei doi ...

Veți afla Săgetătorul este plin de energie și optimism. Și va considera prudența ta ca un semn de pesimism. Săgetătorului îi place să trăiască viaţa din plin si mai ales călătoriile, în timp ce Taurul iubeşte obiceiurile, lucrurile aranjate și  bine planificate.

Săgetătorul este un semn mobil, adică flexibil, adaptabil. În concluzie, dacă Taurul va reuși să câștige dragostea lui va face mai multe compromisuri decât este dispus să facă. Singura problemă care necesită atenție este cea a călătoriilor, deoarece Săgetătorului într-adevăr îi place să iasă, să facă sport, în timp ce Taurul imobil prefera o masă bună şi un film la televizor.

Taurul este mult mai interesat de o relaţie pe termen lung, în timp ce Săgetătorul îi este frica să-şi piardă libertatea dacă se căsătoreşte sau are o relaţie stabilă. Săgetătorul este semnul celibatului: individualitatea și libertatea de circulație sunt decisive pentru el. Cu posesivitatea Taurului, ar putea apărea unele scântei și chiar un incendiu pe această temă!

Financiar, Taurul şi Săgetătorul se înţeleg foarte bine, sunt pe aceeași lungime de undă. Dacă lucrează împreună, sunt parteneri perfecţi, fiecare dintre cei doi îl completează pe celălalt.

Sexual, focul interior care arde în fiecare Săgetător îl va uimi pe Taur. Dar  el nu este foarte sentimental, e ca și cum ar face sport, atunci când e în pat, și pentru Taur dragostea este ceva spiritual și mult mai romantic decât la un Sagetator.

Deci, poate o relaţie să meargă între Taur şi Săgetător? Dacă Taurul este dispus să se adapteze la situații noi zi cu zi, să accepte stilul de viață al Săgetătorului şi în cazul în care Săgetătorul este copleșit de senzualitate și pragmatism, atunci da.

Leu

Taurul şi Leul, Pământ senzual și Foc teatral. Există mai multe calități care îi aduc împreună. Atât Taurul cât şi Leul sunt posesivi și credincioşi, interesaţi în activități culturale și o casă curată.

Dar sunt atât de multe lucruri diferite! Taurul vrea securitate, o bază solidă, dovezi de dragoste, în timp ce Leul trebuie să fie în centrul atenției, să fie aplaudat și în primul rând respectat. Leul se va îndrăgosti de complimentele Taurului, la care este maestru, și va cere mereu mai mult ... pentru că Leul are nevoie să știe că e în partea de sus a listei, numărul unu. Și Taurul nu îşi va da seama că trebuie sa-i spună tot timpul cât de minunat este, cât de frumos și inteligent şi generos este. La un moment dat, biata felină îl va întreba pe Taur dacă o iubeşte cu adevărat.

Datorită faptului Leul este bun la proiecte de inițiere și Taurul la punerea lor în practică, va fi o combinație perfectă în această privință.

Atât Taurul cât şi Leul sunt orientaţi spre lumea materială, deși în mod diferit: pentru Taur materialul înseamnă o compensație pentru nevoia sa de forme și concret, și pentru Leu aceasta înseamnă împlinirea ambițiilor de succes și o dovadă de realizare.

Nu uitați Leul este guvernat de Soare, iar Taurul de Venus, planeta dragostei și a frumuseții. Chiar și copiii știu Soarele este centrul sistemului solar. Prin urmare, Leul trebuie să fie în centru, iar meritele trebuie să îi fie recunoscute.Viitorul relației depinde de cât de mult sunt dispuși Taurii să dea şi să accepte egoismul Leului. Dar nici Leul, nici Taurul nu sunt ușor de îmblânzit.

Sexual, există o mare pasiune. Amândoi vor face dragoste încet și artistic, și dorința Leului de a fi adorat va găsi împlinirea în abilitățile de iubire ale Taurului. Leul este foarte generos și într-adevăr are o inimă, un detaliu care îl mulţumeşte pe nativul Taur. Leul va iubi dramatic, teatral, cu ardoare: ei bine, ăsta e motivul perfect pentru ca cei doi fie împreună ... E de ajuns?.

Vărsător

Taur şi Vărsător. Atracţia dintre Aer şi Pămînt ... cât de mult poate dura? Nu prea mult, dacă întrebaţi stelele.

Vărsătorul are un farmec aparte, misterios și seducător. La început este distant, chiar rece, analitic, intelectual şi mintea lui va fascina Taurul. Vărsătorii sunt de multe ori geniali în profesiile lor, tot ce e nou îi atrage, aspectele tehnice nu sunt o problemă pentru ei și iau serios în considerare a doua zi.

Ei spun că rolul Vărsătorilor pe Pământ este să spargă structurile existente și să le înlocuiască cu altele mai bune. Și un Taur este îngrozit când aude acest lucru. Taurul vrea stabilitate și se poate decide cu greutate să scape de vechea pereche de pantofi, să nu mai vorbim să schimbe lumea!

Taurul trăiește în prezent, Vărsător in viitor ... o diferență importantă, care va exista de multe ori în modul lor de comunicare. Taurul este romantic, cald și are multe de oferit. Vărsătorul nu este foarte diferit, dar se exprimă atât de diferit! Vărsătorul este guvernat de Uranus, planeta individualismului, care îl face să fie distant uneori: alături de un Taur posesiv, Vărsatorul se sperie foarte repede. Guvernat de Venus, planeta iubirii, emoţiilor şi sentimentelor, Taurul nu poate înțelege această teamă de apropiere.

Ambii sunt semne încăpăţânate, şi aceasta va fi una dintre cele mai mari probleme, pentru că nici unul dintre ei este dispus să renunțe, să se adapteze ...

Sexual? Vărsătorul este interesant, imaginativ, o adevărată minune a lumii! Dar dacă Taurul nu va încerca să fie așa, el va crede ca eşti prea conservator, prea sentimental. Pentru un Vărsător, a face dragoste este una dintre cele mai interesante activităţ de relaxare.

Desigur, Vărsătorul este capabil de iubire adevărată, dar are nevoie de o relație care nu-l face să se simtă limitat. Pe de altă parte, în cazul în care există o serie de aspecte astrologice favorabile între un Taur și un Vărsător, totul poate fi diferit și mulți nativi Taur și Vărsător pot avea o relaţie de succes.