Rac2Taur

 Rac și Taur. O combinație extrem de promițătoare: Amândoi aveți anumite tendințe și preferințe comune.Taurul are aceeași nevoie de cămin stabil, de securitate emoțională și financiară.

Cum sunt Racii?

Destul de des, atunci când Racul se luptă într-un ocean de sentimente contradictorii și confuze, un Taur îl va calma. Atât Racul cât și Taurul sunt familiarizați cu finanțele: Racul este foarte norocos și Taurul știe în ce să investească. În plus, niciunul dintre voi nu este foarte risipitor, astfel că nu vor fi probleme de acest gen în această relație.

Un avertisment: Racul trebuie să explice Taurului modul în care înțelege sentimentele și emoțiile, astfel încât să nu fie rănit.Taurul ar putea face acest lucru fără să-și dea seama, pentru că, la urma urmei, Taurul este un semn foarte direct și ar putea să nu înțeleagă de ce un Rac capricios s-a supărat!

Sexual, vă veți înțelege bine: Taurul este foarte sensibil și senzual. Din fericire, cei mai mulți nativi Taur au o voce seducătoare. De ce din fericire? Pentru că știm cu toții cât de mult le place Racilor să asculte cuvinte de dragoste, spuse frumos și artistic.

Pasiunile voastre comune vă vor face să petreceți mult timp împreună. Mai mult decât atât, Taurul este fascinat de sensibilitatea de percepție a Racului. Taurul este la fel de gelos și posesiv ca și Racul, deci căsătoria va fi o ușurare pentru amândoi, nu se vor  mai teme de nimic din exterior. Într-adevăr, aceasta este una dintre cele mai fericite combinații: puteți începe să faceți planuri pe termen lung, nimic nu vă va sta în cale. Prin urmare, relația Rac-Taur va funcționa? Da. Potrivit stelelor, puteți cumpăra deja verighetele.

Fecioară

Rac și Fecioară? Pasiune și intelect?Aceasta este o relație care ar putea fi foarte frumoasă. Pe hârtie cel puțin. Fecioara, guvernată de Mercur, comunică foarte bine. Fecioara are un rafinament aparte în analiza detaliilor, astfel încât vă va aduce înapoi cu picioarele pe Pământ și, în același timp, va aduce o oarecare stabilitate emoțională în viața Racului.

Se spune că Fecioara este destul de timidă. Acest lucru este totuși fals. Fecioara poate să te surprindă cu torente de pasiune. Da, Fecioara poate fi, uneori, un pic prea practică și rezonabilă. Dar acest lucru este bun pentru Rac. Fecioara este, de asemenea, extrem de răbdătoare (numele acestui semn astrologic provine de la Fecioara Maria, născută la data de 8 septembrie), îi place să aibă o casă liniștită și frumoasă, așa că ați putea avea o căsătorie foarte confortabilă dacă veți reuși  să vă înțelegeți reciproc. Atenție, însă: Fecioara este foarte critică! Fie că vă place sau nu, va fi în căutarea celor mai mici defecte din nimic, pur și simplu din cauza pasiunii ei pentru detalii. Amintiți-vă că Fecioara o face pentru că este  perfecționistă, nu pentru că are o problemă cu tine. Acest simț critic al Fecioarei ar putea deveni o mică problemă pentru voi doi, deoarece Racul este sensibil și capricios. Fecioara este muncitoare, prin urmare, un alt argument pro pentru o posibilă căsătorie. Fecioara se dovedește, de asemenea, de o înaltă moralitate, provenită din asocierea simbolică cu Fecioara Maria. Asta înseamnă că va fi credincioasă, va sta acasă, ceea ce place Racului, care nu are motive să fie gelos.

Sexual, combinația Rac-Fecioară este o relație caldă, frumoasă. Dar fiecare îmbrățișare va fi dată de sentimente, nu din reflex. Relația va fi foarte frumoasă, merită ca Rcul să se schimbe un pic pentru Fecioară, va primi foarte multe în schimb.

Scorpion

Rac și Scorpion?Apă lunară și cascadă în mijlocul lumii? Da, asta e ceea ce a căutat Racul întotdeauna și dacă a ajuns aici, probabil că a și găsit. Scorpionul este una dintre cele mai bune combinații pentru un Rac. De ce? Pentru că sunt semne de apă? Da, dar și pentru că orice Rac (conștient sau nu) caută dominație și spirit de lider în celălalt. Pentru că Scorpionul este la fel de gelos ca și Racul, poate chiar mai gelos. Pentru că Scorpionul este extrem de pasional și înțelege torentul de sentimente din sufletul Racului mai bine decât oricine. Scorpionul are tot ce este necesar pentru a deschide o carapace de Rac. El emană un exces de energie, mai ales sexuală și financiară, este un tonic bun pentru Rac.

Scorpionul va dori să fie responsabil și are, de asemenea, stările Racului. Dar, pentru că Racul este ghidat de intuiție, va putea să-l calmeze. Racul ar trebui să negocieze, uneori, și să nu uite să și dea un pic: de data aceasta într-adevăr merită. De ce? Pentru că Scorpionul se va îndrăgosti mai mult de Rac decât viceversa.

Anumite avertismente: Scorpionul are de multe ori un ego foarte fragil. El poate trece peste multe lucruri, dar nu uită niciodată! Scorpionul este răzbunător, așa că fiți atenți: un Scorpion care se va simți trădat nu va sta să plângă! Problema este că Scorpionul este fragil, vulnerabil și foarte sensibil în interior, deși el pare dur în exterior. Scorpionul vrea aceleași lucruri pe care le vrea și Racul: pacea, bucuria unei case, angajamentul. Scorpionul este foarte posesiv. La fel ca Racul, el crede că gelozia și posesivitatea sunt dovezi de iubire.

Sexual, sensibilitatea și pasiunea Scorpionului ar trebui să ducă Racul la extaz. Intuiția Scorpionului este aproape la fel de puternică ca a Racului, și, din punct de vedere sexual, este un excelent iubit. Combinatia Rac-Scorpion este, prin urmare, o relație de la care puteți aștepta foarte mult, pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă. O poveste de dragoste care se poate transforma într-o căsătorie foarte frumoasă.

Pești

Rac și Pești? Da! Relația funcționează, chiar funcționează foarte bine. Sentimentele sunt considerate foarte importante de către ambele semne, atât Racul cât și Peștii trăiesc într-o lume guvernată de inimă, astfel încât vă veți înțelege unul pe altul aproape intuitiv. Peștilor le place să fie răsfățați, învățați. Racului îi place să facă asta. Deci se completează reciproc. Veți găsi în această înțelegere aprobarea totală a sentimentelor voastre deoarece Peștele înțelege mult mai mult decât se spune, fiind semnul cel mai înclinat spre activități paranormale. Și Racul și Peștele au sentimente puternice. Amândoi aveți momente "ciudate", atunci când aveți nevoie să fiți singuri, fără un motiv aparent. Prin urmare, veți descoperi că Peștele poate accepta multe dintre capriciile celebre ale Racului. Amândurora vă place să stați acasă și aveți un spirit de sacrificiu care vă aduce mulți prieteni.

Financiar, Racul va trebui să economisească, pentru că Peștelui nu-i pasă de bani și nu știe să îi investească.

Daca nu sunt bani, atunci la ce este bun Peștele? La înțelegere și simpatie pentru alții.

Sensibil și romantic ca Racul, Peștele consideră că sexul este o artă, o experiență aproape mistică, are idei ciudate, romantice și sentimentale: lumânări, ritualuri, lucruri ca acestea. Combinația Rac-Pești este o relație aproape magică, în care fiecare dintre voi va simți că a găsit sufletul pereche. Dar nu uita: Racul nu trebuie să sufoce Peștele cu prea multă realitate, la petreceri sau în mijlocul multor oameni, nu se poate descurca.

Rac

Rac si Rac: două pasiuni alăturate. Aceasta este într-adevăr o combinație despre care puteți scrie un roman!

Doi romantici incurabili, care pot avea una dintre cele mai puternice și mai frumoase relații de pe acest Pământ. Aceștia creează o întreagă lume de sentimente și pasiuni. În plus, au șanse mari să se căsătorească fericit pentru că ambele semne au un mod aproape intuitiv de a se înțelege reciproc. Amândoi aveți nevoie de răbdare, tenacitate, precum și de capacitatea spirituală de a face această relație frumoasă.

Racul are nevoie de sentimente intense, afecțiune exprimată, căldură și atenție din partea partenerului său încă de la începutul relației. Ei bine, Racul înțelege toate acestea și va fi acolo pentru partenerul său, pentru a-i oferi tot ce are nevoie. Casa și familia sunt foarte importante pentru amândoi: ar trebui să se înțeleagă perfect, chiar și fără cuvinte.

O femeie Rac este adesea mai puternică decât un bărbat Rac, atunci când vine vorba de controlul și înțelegerea propriei vieți emoționale. Bărbatul Racul are o tendință puternică de a merge într-o parte (într-un zig-zag, la fel ca crustaceele), mai mult decât femeia Rac.

Sexual, sunteti amândoi foarte emoționali, puteți declanșa un cutremur major într-o astfel de combinație. Semnele de apă pot înțelege aproape intuitiv ce gândește partenerul și atunci când există două astfel de semne în același pat, cuvintele nu mai sunt necesare.

Prin urmare, o combinație Rac-Rac este o relație frumoasă, cu șanse mari să devină o căsătorie de lungă durată.

Capricorn

Combinație interesantă dar și periculoasă. Capricornul este un semn opus Racului în zodiac, la 180 de grade depărtare.Teoretic, ar trebui să se potrivească.

Dar există o "opoziție" între semnele voastre. Există șanse egale de a reuși, dar și de a eșua. Aveți multe în comun: Capricornul întotdeauna se simte neînțeles, și calitatea principală a Racului este să ofere înțelegere și protecție pentru ceilalți. Amândoi știți cum să vă urmați obiectivele, ceea ce ar putea duce la o relație de durată, dacă fiecare dintre voi găsește puterea de a se adapta la dorințele celuilalt.

Capra poate face ca visele Racului să devină realitate, deoarece Capricornul este un semn de Pământ, foarte harnic. Apa și pământul, de obicei, se înțeleg foarte bine, dar, din cele trei semne de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn), sunteți în opoziție cu acesta: Din acest motiv ar putea apărea probleme pentru că amândoi sunteți încăpățânați și nu cedați foarte ușor. Ar fi mai bine dacă ați ceda în cele din urmă, pentru că altfel Capricornul se va izola. Niciunul dintre voi nu este prea extrovertit: va trebui ca Racul să lucreze din greu pentru a ajunge la ego-ul lui interior, să-l facă să se deschidă. Dar merită. Capricornul are un mare simt al umorului și este foarte devotat, el este capabil să înțeleagă Racul dar atenție, el nu poate oferi atât de multă dragoste cât are nevoie Racul. Deci, dacă Racul va putea să se abțină de la a fi gelos și foarte sentimental, totul ar fi perfect cu Capricornul, care are nevoie de un cămin stabil pentru a se putea relaxa.

Capricornul este la fel de econom ca Racul, deci nu vor fi probleme financiare. Nevoia de securitate a Racului va fi satisfăcută de acest partener, care devine stânca de care are el nevoie atunci când apele se agită.

Sexual, va exista probabil o atracție puternică între cei doi (semnele opuse se atrag) și aceasta va fi o experienta de neuitat, indiferent dacă vor rămâne împreună sau nu. Dar realismul și rezerva Caprcornului ar putea fi de multe ori prea mult pentru Rac, care este tot numai suflet și sentimente.

Prin urmare, o combinație Rac-Capricorn ar forma o relație destul de instabilă și o căsătorie riscantă. Dar merită să încercați. Dacă veți sta împreună un an, înseamnă că puteți face acest lucru.

Gemeni

Nu ar fi prea bine, potrivit stelelor. Un Rac domestic și un Geamăn care nu poate trăi fără prieteni și telefoane... E greu sa faci să meargă o uniune de acest tip!

Racii sunt în căutarea liniștii, siguranței, a unui cămin confortabil, este exact ceea ce sperie un Geamăn, conștient sau nu: la el schimbarea și locul în care se întâmplă sunt cele mai importante lucruri pentru care merită să trăiești! Nu mai vorbim de starea de spirit tradițională a Racului, în care Gemenii nu pot sta ...Mai mult decât atât, Gemenii nu prea au timp să stea acasă. Racul tipic caută pacea și stabilitatea. Dar dacă ești un Rac care este pasionat de aventură, distracție și o viață interesantă, atunci ai găsit partenerul potrivit!

 Geamănul trăiește în prezent atât de intens încât nu înțelege intențiile sau sentimentele Racului. Nu pentru că este insensibil, ci pentru că modul lui de a percepe sentimentele diferă de foarte mult de cel al Racului. Se spune că Geamănul este adesea superficial, ceea ce este destul de adevărat, pentru că vrea totul și este dificil să ai totul. Cu toate acestea, dacă sunteți răbdător și insistent, puteți face un Geamăn să vă înțeleagă sentimentele. Dar Gemenii nu pot sta într-un singur loc pentru mult timp și asta este exact ceea ce vă așteptați de la partenerul dumneavoastră.

Sexual, personalitățile voastre foarte diferite și-ar putea pune amprenta, după ce atracția inițială a dispărut și relația a devenit mai stabilă.  Geamănul are o energie sexuală mare, dar nu este sentimental și romantic. La Gemeni, sexul este un sport minunat, fără prea multe implicații filozofice, sentimentale. Acțiune și nimic mai mult. Geamănul este capabil de iubire, dar la un nivel mult mai intelectual, nu este la fel de emoțional ca Racul.

 Ce trebuie să facă Racul pentru ca relația cu Geamănul să funcționeze? Uită de "al meu", uită de posesivitate, nu mai fii atât de sentimental. Dar nu uita, singura relație care merită păstrată este cea în care ești tu insuți.

Leu

Rac și Leu? Las-o baltă. Asta înseamnă NU. Uneori lucrurile pot să meargă între voi doi, uneori nu. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, momentele bune tind să se ​​transforme în momente proaste în cele din urmă.

Dar există, de asemenea, părți bune și, dacă tu, ca Rac, ești dispus să sacrifici o mare parte din personalitatea ta pentru a fi cu un Leu strălucitor (guvernat de Soare), poate că relația va merge o perioadă.

Dacă voi, Racii, lăsați focul Leului să domine relația, să fie la conducere, și în cazul în care îl lăudați în mod corespunzător și suficient de des, aveți șanse mari, mai ales în cazul în care puteți controla gelozia și izbucnirile sale emoționale.

Întrebarea este: cât va dura până când veți obosi? Sau când veți dori să redeveniți voi înșivă? Leul este pasional, fierbinte și are foarte mult simț artistic (mai ales teatral). Racul este o creatură foarte emoțională și creativă. Leul vrea sa fie adorat și dorește doar un singur lucru în viață: să fie în centrul atenției, mereu in centrul atentiei, mereu admirat.

Sexual, energia solară a Leului va domina Racul. Leul este sofisticat si foarte romantic, chiar dacă e mult mai superficial decât Racul. Știți povestea Soarelui și a Lunii, care nu au voie să se căsătorească, deși se vor iubi întotdeauna? Ei bine, poate că e timpul să vă gândiți la motiv. E un spectacol minunat, dar nu poate dura, pentru că altfel s-ar distruge nu numai participanții, dar și publicul. Mai devreme sau mai târziu, indiferent de cât de posibilă poate părea această relație, Leul va găsi un motiv pentru a se simți supărat și trădat. E adevărat că Leul este capabil să vă facă să vă simțiți în siguranță, capacitate pe care mulți crabi nu o au.

Pentru ca o relație Rac-Leu să reziste depinde de flexibilitatea ambilor parteneri.

Săgetator

Nici vorbă! Nu numai pentru că Săgetătorul este un foc foarte rătăcitor, dar este, de asemenea, un semn al celor mai mulți oameni singuri (semnul filozofilor), iar personalitatea sensibilă, emoțională și intuitivă a Racului nu poate să îl țină în loc.

Orice ai face ca Rac, nu vei reuși să faci din Săgetător un familist. Săgetătorul pare mereu pe punctul de a pleca  pentru a descoperi ceva departe de acel "acasă" pe care îl iubești atât de mult. Mai mult decât atât, Săgetătorul este semnul flirtului prin excelență, iar cu gelozia ta înăscută ... Nu cred că voi doi vă aparțineți unul altuia. Într-adevăr, Săgetătorul este strălucitor, plin de viață, fascinant. Focul atrage Apa, desigur. Dar niciunul dintre voi doi nu poate rezista prea mult lângă celălalt fără a fi epuizat. Focul se stinge, iar apa se evaporă. Săgetătorul este îndrăzneț, dar aveți nevoie de securitate și stabilitate și el nu le poate oferi pentru tine. Aventură? Da, cât mai mult posibil. O pasiune noapte? Da, desigur! Dar  o relație stabilă, iubire pașnică, adâncă, de durată? Nu. Tu trăiești pentru viitor, vrei o casă, o familie, să economisești. Săgetătorul trăiește momentul. Se va plictisi foarte curând și va căuta noi aventuri,

Aspectul sexual va dezvălui, poate mai mult decât orice altceva, cât de diferiți sunt Racul și Săgetătorul. Săgetatorul face dragoste ca și cum ar  practica un sport: atletism, divertisment și asta e tot. Și v-ați fi așteptat la sentimente, emoții, iubire spirituală, sufletele gemene.

Racul va suferi mult alături de un Săgetător, indiferent cât de bune ar fi aspectele voastre combinate. Sunteți pur și simplu prea diferiți.

Sănătatea Racilor

Vărsător

Sunteți atât de diferiți încât numai cu un efort mare (mai ales din partea Racului) va face ca relația să funcționeze. Vărsătorul este un semn de aer, iar tu ești un semn de apă. Două elemente care nu stau împreună prea mult și niciodată nu se amestecă.

Vărsătorul este un fel de "om știință" al zodiacului: este înclinat spre cercetare și tehnologie, și ghidat de rațiune.

Cum Racul este ghidat în primul rând de intuiție și sentimente, reacțiile voastre pot fi foarte diferite în situații similare. Ca semn de apă, ai un anumit instinct în legătură cu oamenii, un instinct pe care Vărsătorul nu are cum să îl înțeleagă. Vărsătorul poate părea (și de multe ori este) un pic distant, rece și ... el nu pare să se implice la fel de mult ca tine. Ai fost, probabil, foarte atras de aspectul lui misterios, dar vei descoperi în curând că aceasta nu este doar o modalitate de a seduce.

Vărsătorul este foarte independent, iar acest lucru vă va face rău, pentru că va amplifica sentimentul de nesiguranță (caracteristic multor crabi) și gelozia ta. În afară de asta, pentru Vărsătorul nu are prea multă diplomație și blândețe. Adevărul este unul și, dacă  doare sau nu, trebuie să fie spus. Nu mai vorbim de faptul că efuziunile sentimentale sunt o catastrofă pentru Vărsător. Asta nu înseamnă că Vărsătorul nu are nevoie de dragoste sau nu poate împărtăși sentimentele, dar o face într-un mod mai detașat și "universal", mult mai rece decât tine.

 Vărsătorul iubeste lumea, este mai social și mai sociabil decât Racul, ceea ce înseamnă că el iubește să fie înconjurat de prieteni, să socializeze.

Vărsătorul pur și simplu nu poate înțelege sufletul tău misterios, plin de emoții și ghidat de intuiție.

Sexual, vă veți înțelege bine, cel puțin la început. Atracția fizică este importantă, dar pentru o relație pe termen lung aveți nevoie de multe alte lucruri în comun. Amintiți-vă că singura relație în care merită să stai mai mult de o săptămână este cea  care vă permite să fiți voi înșivă în fiecare zi. În caz contrar, pur și simplu nu merită efortul.

Berbec

Apă și Foc. Racul este atât de diferit de Berbec încât relația depinde în întregime de tine, de atitudinea ta.

Racul este foarte atașat de familie și vrea foarte mult să aibă o casă. Berbecul  simte nevoia să cuceriîească lumea, să își asume riscuri, să înceapă noi proiecte, pentru a avea o perspectivă mai largă. Racul tânjește după stabilitate și este terorizat de spiritul aventuros.

Berbecul, chiar când are un loc de muncă stabil, va pregăti planuri pentru a deveni independent, în timp ce Racul îl va întreba de ce nu stă mai mult acasă.

Racul nu are ambiția nelimitată a Berbecului și va accepta explicațile acestuia, dar tot nu va înțelege ce poate fi mai importat decât familia.

Dacă Berbecul va reuși și el să treacă peste capriciile Racului (este un semn foarte schimbător și capricios), Racul îi poate oferi o viață de familie de vis, pentru că aici el se simte împlinit.

Sexual, diferențele dintre cei doi vor fi destul de evidente. Racul vrea romantism, sentimente, mângâieri lungi, dar Berbecul pur și simplu nu are timp pentru astfel de lucruri, el vrea pasiune arzătoare, dar acest lucru sperie Racul. Berbecul nu este foarte sentimental, iar Racul se va simți de multe ori dezamăgit și va fi nevoie de un efort mare din partea ta pentru a-l scoate din carapace.

Racul trebuie să se gândească bine dacă vrea să meargă mai departe, pentru că, având în vedere sensibilitatea sa, Berbecul l-ar putea face să sufere.

Cariera și banii Racilor

Balanța

Din fericire, acest semn de aer este echilibrat și înțelegător, altfel ar fi fost "nu", de trei ori "nu". Oricum, nu este o combinație care să te facă fericit.

Dar merită să încercați. La urma urmei, Balanța este atât de fermecătoare. Care ar fi problema ta? Faptul că ești un nativ desori nesigur și speriat, spre deosebire de Balanță, care este un nativ mai sociabil, liber și distant.

Balanța rafinată este de așteptat să trezească sentimente sensibilului Rac. Problema este că Balanța va fi deseori înconjurată de prieteni și prea des departe de casă, iar Racul va suferi în tăcere.

Gelozia ta va agita Balanța, care nu va suporta gelozia, izbucnirile și reproșurile sentimentale. Balanța va face tot posibilul să evite așa ceva, și atunci când se va întâmpla inevitabilul, va deveni foarte speriată. Asta înseamnă că Balanța va fugi. În mod normal, astrologii nu recomandă o combinație Rac-Balanță: există 90 de grade între cele două semne din zodiac și asta înseamnă că nu se pot înțelege unul pe altul. Chimie, da. Relație scurtă, oricând. Căsătorie, nu.