Taur

  Fecioara 320x200Pământ și Pământ: o combinație excelentă. Dacă ați găsit o Fecioară, nu o lăsați niciodată.Taurul şi Fecioara sunt semne de Pământ, prin urmare, vă doriţi aceleași lucruri: bani și mult timp liber pentru activități culturale.

  Fecioarele sunt extrem de prudente (Ce se întâmplă dacă ...?), Iar Taurul este "tămăduitorul de suflet" al zodiacului, aşa că se potrivesc perfect. Fecioara are atât de multe temeri și griji din cauză că are un acut simț al responsabilității, al datoriei. Fecioarei îi este teamă că va dezamăgi oamenii din jurul ei, prieteni, şefi, vecini ... Taurul este la fel de perseverent ca Fecioara, dar nu îşi face griji atât de mult și, în afară de asta, îi place să dea sfaturi și să consoleze oamenii.

 

Scopul Taurului în viaţă este pacea și armonia. Și Fecioara îi va oferi asta. Dar, cele mai atractive calităţi ale acesteia pentru Taur sunt fidelitatea și devotamentul.

Minte ascuțită a Fecioarei îl va fascina pe Taur, pentru că e guvernată de Mercur, care este bun comunicator. Fecioara este, de asemenea, bine organizată. Din fericire, Fecioara este un semn mobil, care este mai flexibil, ceea ce este excelent, deoarece Taurul ar face orice, cu excepția schimbărilor.

Răbdarea este o caracteristică atât a Taurului cât şi a Fecioarei, deci ce crezi că se va întâmpla atunci când luminile sunt stinse? Fecioara va fi de acord cu îndeplinirea fanteziilor Taurului, dacă va fi suficient de răbdător. Pe scurt, dacă ați fost în căutare pentru marea ta iubire, ați găsit-o!

Rac

Pasiune și intelect?Aceasta este o relație care ar putea fi foarte frumoasă. Pe hârtie, cel puțin. Fecioara, guvernată de Mercur, comunică foarte bine. Fecioara are un rafinament aparte în a analiza detaliile, astfel încât îl va aduce înapoi pe Pământ și, în același timp, va aduce o oarecare stabilitate în  viața emoțională a Racului.

Fecioara este destul de timidă și, potrivit astrologilor, un pic plictisitoare. Acest lucru este totuși fals. Fecioarei îi place să surprindă Racul cu torente de pasiune. Fecioara este, uneori, un pic prea practică și rezonabilă. Dar acest lucru este bun pentru Rac. Fecioara este, de asemenea, extrem de răbdătoare (numele semnului provine de la Fecioara Maria, născută la data de 8 septembrie), îi place să aibă o casă liniștită și frumoasă, așa că vă veți afla într-o relație foarte confortabilă dacă veți reuși  să vă înțelegeți reciproc. Atenție, însă: Fecioara este foarte critică! Fie că vă place sau nu, va fi în căutarea celor mai mici defecte din nimic, pur și simplu din cauza pasiunii ei pentru detalii. Amintiți-vă că Fecioara o face pentru că este  perfecționistă, nu pentru că are o problemă cu tine. Acest simț critic al Fecioarei ar putea deveni o mică problemă, deoarece Racul este sensibil și capricios. Fecioara este muncitoare, prin urmare, un alt argument pro pentru o posibilă căsătorie. Fecioara se dovedește, de asemenea, de o moralitate înaltă, provenind din asocierea simbolică cu Fecioara Maria. Asta înseamnă că va fi credincioasă, va sta acasă, ceea ce place Racului, care nu are motive să fie gelos.

Sexual, combinația Fecioară-Rac este o relație caldă, frumoasă. Dar fiecare îmbrățișare va fi dată din sentimente, nu din reflex. Relația va fi foarte frumoasă, merită ca Racul să se schimbe un pic pentru Fecioară, va primi foarte multe în schimb.

Scorpion

Pământ și apă. În teorie, ar trebui să funcționeze foarte bine, pentru că aceste elemente oferă celuilalt ceea ce are nevoie. Vă completați reciproc foarte bine și această combinație ar putea deveni mistică.

Desigur, nimic nu este pentru totdeauna sigur cu un Scorpion, dar Fecioara va ști cum să meargă dincolo de carapacea bine construită și sufletul complicat al Scorpionului. La fel ca tine, Scorpionul știe ce defecte și calități ai și este dispus să vă asculte criticile. Scorpionul este o persoană posesivă, care s-ar putea dovedi stresantă uneori, mai ales la începutul relației, pentru că ai nevoie de timp pentru a analiza lucrurile și să le evaluezi cu atenție. Pe de altă parte, Scorpionul este foarte generos și credincios dacă a devenit al tău.

Fecioara ia în considerare partea cerebrală a iubirii și este specialistă să se îngrijoreze în avans. Are nevoie de cineva care o poate face să se simtă în siguranță. Scorpionul are o mare încredere în el și în viitor, iar puterea lui te va relaxa de multe ori. Scorpionului îi place să economisească și veți avea același punct de vedere.

E o relație cu mari șanse  pentru o lungă perioadă de timp. Ca semn de Pământ, sunteți de multe ori ezitanți în dragoste. Scorpionul, pe de altă parte, este foarte sentimental și pasional, spiritual și înflăcărat. Din moment ce Scorpionul este un nativ posesiv și misterios, el te va incita mereu cu personalitatea sa si te vei simți iubit și protejat. Împărtășiți o mare atracție intelectuală: Fecioara este rezonabilă, analitică, intelectuală iar Scorpionul este un vizionar, un creator, un specialist în lucruri pline de imaginație. Asta înseamnă că se completează reciproc perfect. Sunteți amândoi timizi la început, dar Scorpionul este mult mai încrezător și, în timp ce Scorpionul este misterios și "volatil", Fecioara este rezervată și reticentă. Din fericire, ești înclinat spre compromisuri, în cazul unor conflicte. Scorpionul are sînge foarte fierbinte, deși este un semn de apă, deci totul la el este un pic dus la extreme, în special sexul.

Sexul ... Nu numai că Scorpionul vă aduce pe noi culmi de pasiune, dar el va fi, de asemenea, un iubit de exceptie. Pentru Scorpion, iubirea fizică este foarte importantă și el este capabil de preludii lungi.

Prin urmare, relația Fecioară-Scorpion este una excelentă, în care veți descoperi un partener care oferă încredere și care te face să te simți iubită și în siguranță.

Capricorn

De două ori Pământ, ce ar putea merge prost?Două semne de Pământ ca voi ar trebui să se înțeleagă minunat, în conformitate cu toate standardele cunoscute si necunoscute din astrologie. Asta e cam toată vestea bună. Să fim sinceri: orice Fecioara în această lume este o perfecționistă. Capricornul simte de multe ori același lucru. Problemele încep atunci când totul este filtrat prin mintea complicată a unui Capricorn. Deși Capricornul este un semn de Pământ, el nu este foarte pământean.

Capricornul va amuza, și asta e bine pentru că orice Fecioară are nevoie de ceva sau de cineva care să-i ofere relaxare! Dar umorul Capricornului este adesea numit ironie. În caz contrar, totul este bine. Vă înțelegeți bine, pentru că va place să economisiți și nu petreceți prea mult.

Marea ambiție a Capricornului merge foarte bine cu perfecționismul Fecioarei, intelectual vorbind sau din punctul de vedere al ascensiunii sociale. Capricornul este aproape obsedat de succes, îi place să dețină o poziție socială bună, nu este foarte sentimental. Asta înseamnă că nu își arată vehement emoțiile. Dar Fecioara, guvernată de Mercur, are capacitatea de a privi dincolo de aparențe și are suficientă răbdare pentru a descoperi natura adevarată a Capricornului. O Fecioara poate citi printre rânduri și merge mai departe dincolo de mândrie, timiditate sau lipsa de încredere în sine. Și Capricornul va fi recunoscător pentru tot restul vieții lui, pentru că de fapt vrea să fie descoperit.

Sexual, amândoi preferați să luați lucrurile încet și să ajungeți întâi la o intimitate spirituală și apoi fizică.

De aceea, în general vorbind, relația Fecioară-Capricorn este una armonioasă. Semnele de Pământ se unesc pe viață pentru că au unele caracteristici esențiale comune, cum ar fi credința, fidelitatea și stabilitatea. Dar, în același timp, se mișcă încet. E greu până când fac primul pas.

Fecioară

Două Fecioare? Se cheamă Eden sau Paradis. Ceva de genul asta, oricum relațiile dintre nativii din același semn sunt uneori destul de ciudate.

Dar lucrurile par să funcționeze bine între două Fecioare. De multe ori se întâmplă ca unul dintre voi să fie o Fecioară atipică, iar celălalt una clasică, mai ascultătoare.

Poate fi interesant și incitant, atâta timp cât cei doi perfecționiști ai zodiacului se abțin a-și găsi defecte. Amândoi sunt oameni responsabili și nu le trece prin cap să cheltuiască pe fleacuri.

Mintea lor funcționează mereu și au întotdeauna ceva de făcut, mai ales la locul de muncă. Asta ar putea fi o mică problemă între două Fecioare. În mod normal, două Fecioare ar putea face împreună orice afacere care necesită meticulozitate (avocatura sau contabilitate). Amândoi sunt genul de oameni care trăiesc la un nivel mai intelectual, iar sexul vine ... ei bine, nu pe primul ci pe al doilea loc.

Ar putea avea unele certuri cu privire la eterna întrebare "cine este șeful pe aici?". Dar au prea multe în comun și sunt mult prea raționale și cerebrale, astfel încât să o facă pe rând. Cel mai important lucru este faptul că alături de o Fecioară la fel ca tine nu te vei plictisi. Fecioara ta este la fel de credincioasă ca și tine și  gândiți la fel.

Apropo, sex! Vă veți simți excelent împreună în pat pentru că Fecioara este un semn care se bazează pe sensibilitate mai mult decât pe erotism.

Prin urmare, o relație Fecioară-Fecioară are șanse bune de a reuși dacă lasă problemele de muncă deoparte și încearcă să se relaxeze.

Pești

Sunteți semne opuse in zodiac, deci este fie raiul pe pământ fie iadul. Cel mai probabil, ambele!

Pentru Fecioară, dragostea înseamnă siguranță și compatibilitate intelectuală și spirituală. Chiar contactul fizic trebuie să fie compatibili. Pentru Pești, dragostea este ceva ca un torent, o cascadă, valuri uriașe, ceva care este centrul a tot ceea cexistă. Într-adevăr, atracția va fi probabil magnetică la început dar legile fizicii nu funcționează întotdeauna în astrologie și atracția va dispărea în curând, când veți vedea cât de diferiți sunteți.

Peștele nu știe cu adevărat ce este realitatea. Vestea bună? Peștele se înțelege bine cu aproape oricine. Ca semn de apă, Peștele este emoțional, sentimental, și are capul în nori. Și acest lucru este prea mult pentru o Fecioară sensibilă, ordonată și realistă!

De fapt, fiecare dintre voi are multe din calitățile de care nu dispune celălalt. Peștele este creativ, imaginativ și veți fi probabil fascinat de personalitatea misterioasă a acestuia. Ești un nativ realist, care ar putea aduce o anumită ordine în viața Peștelui, cu condiția să nu încerci să te impui prea evident, în caz contrar Peștele va căuta alte ape în care să înoate.

Problemele apar atunci când Fecioara critică începe să curețe și să sistematizeze viața Peștelui. Financiar, Peștele este un dezastru. Nu e că Peștii nu știu cum să facă bani, dar nu le pasă prea mult și nu se luptă pentru a câștiga mai mult.

Sexual, pentru că sunt semne opuse, acesta va fi, probabil, ceva de genul unei explozii.

Prin urmare, o relație Fecioară-Pești este fie excelentă, fie groaznică.

Berbec

Foc și Pământ. Nu este adevărat că toată lumea a spus să renunți? Că voi nu ar trebui să fiţi împreună? Ca și cum nu ați ști! Daca relaţia Berbecului cu o Fecioară funcționează, înseamnă că s-au făcut unele eforturi de schimbare și mai multe compromisuri decât în mod normal.

Fecioara este meticuloasă, harnică, dar aveţi modalităţi foarte diferite de exprimare şi de a percepe lumea. Fecioara se trezește dimineața și știe exact ce  va face. Fecioara nu are nevoie de un șef care să o împingă de la spate.

Berbecul are mai mult curaj, o privire de ansamblu şi relaţii. Fecioara are o mare plăcere pentru detalii și organizare. Împreună cu o Fecioară, Berbecul va deveni mai puternic dacă va reuși să se schimbe astfel încât relaţia să funcţioneze și va avea mai multe șanse ca visele sale să devină realitate (Focul iniţiază proiectele, dar Pământul le menține).

Desigur, Fecioara va aminti mereu că mai e ceva de făcut şi uneori îl va înnebuni cu critica pe Berbec.

Ca să nu mai vorbim de faptul că Fecioara are un talent deosebit de a avea întotdeauna dreptate. Nimic nu satisface o Fecioară şiBerbecul se va simţi de multe ori ca Sisif. Trebuie să înțelegeți că Fecioara nu critică doar de dragul de ei, ci pentru că  este o perfecţionistă.

Leu

Foc și Pământ? Poate pentru o scurtă perioadă de timp ...Leul este o creatură puternică, in timp ce Fecioara este o perfecționistă și o maestră a criticii (acest lucru va duce la cele mai multe probleme!).

Desigur, ne-am putea uita la ea intr-un mod diferit: Fecioara, fiind o perfecționistă, ar putea gândi că a găsit perfecțiunea în sine (ca orice Leu). Dar Fecioara are un simt de multe ori exasperant al detaliului și critică chiar și atunci când nu este nimic de criticat. Fecioara trebuie să fie protejată și solicită mult de la partenerul său. Leul cere aceeași cantitate de atenție astfel va apărea foarte curând un conflict de interese. Cine va da înapoi? Ca semn de Pământ, Fecioara cedează foarte greu. Nu la fel de greu ca Leul, dar va avea nevoie de timp. Leul va fi, probabil, foarte atras de intelectualitatea Fecioarei, care nu înțelege însă cu adevărat natura dramatică a Leului și nu o apreciază în mod corespunzător.

Fecioara este practică, prudentă și conservatoare. Leul este extravagant, sofisticat și risipitor. Mai mult decât atât, el nu va permite să fie dominat, va fi inflexibil. Unul dintre rolurile Fecioarei este să îi critice pe lăudăroși. Și ego-ul Leului este un pic supradimensionat.

Sexual, singura problema ar putea fi faptul că o Fecioara are nevoie de mai mult timp să se relaxeze și detașa de problemele de muncă. Pasiunea Fecioarei este la fel de mare ca a Leului, dacă acesta va avea răbdare pentru un preludiu mai lung decât de obicei. Exuberanța  de multe ori exagerată a Leului poate supăra o Fecioară.

Leul poate fi un partener excelent pentru Fecioară dacă va avea mai multă răbdare, dacă ar fi mai flexibil și dacă ar cheltui mai puțin.

Balanța

Pământ și Aer? Dacă te-ai îndrăgostit de o Balanță, înseamnă că ești dispus, ca Fecioară, să faci unele eforturi serioase pentru mai multă distracție, de a lăsa deoparte seriozitatea și a socializa mai mult.

Fecioara și Balanța sunt foarte diferite. În timp ce Balanța găsește întotdeauna o modalitate de reducere a volumului de muncă, Fecioara ia munca foarte în serios, uneori prea în serios. Balanței îi place să cheltuiască, merge la petreceri, fiind în centrul atenției. Fecioara începe să critice, iar Balanța se simte rănită.

Apoi, Fecioara încearcă să domine și să schimbe natura Balanței, care pare prea sălbatică. Și Balanța se supără. Lipsa de curățenie în viața unei Balanțe, chiar vorbind punct de vedere emotional, uneori, poate face orice Fecioara să plece.

Amândoi sunt analitici și cerebrali, și niciunul dintre voi nu este prea sentimental. În pat, Balanța lasă imaginația liberă. Balanțele sunt adevărați vrăjitori atunci când vine vorba de atmosferă romantică și au o calitate de invidiat, chiar și după ce au trăit timp de ani si ani cu aceeași persoană, ele sunt la fel de romantice ca la început.

Fecioara și Balanța au atât de multe caracteristici diferite, care vă vor permite să le descoperiți zilnic. Prin urmare, o relație Fecioară-Balanță merită încercată.

Vărsător

Pământ și Aer? Ei bine, ar fi putut fi mai rău ... sau nu?", Pe scurt, Vărsatorul este distrat, idealist, curios, neconventional, obiectiv și detașat, în timp ce Fecioara este meticuloasă, traditională, precaută, muncitoare.

Multe, multe diferențe, dar există și unele puncte comune. Întrebarea este: există suficiente puncte comune pentru ca relația să dureze? Stelele spun că nu sunt, și elementele ne învață că Aerul se simte închis într-o peșteră Pământ și de îndată ce vede o crăpătură fuge.

Ce te-a atras de la început a fost, probabil, faptul că ambii sunteți raționali și intelectuali, sensibili și obiectivi. Dar Fecioara are mereu una sau două întrebări despre ideile nebunești ale Vărsătorului care este, mai presus de toate, inventatorul neconvențional.

Vărsătorul este întotdeauna interesat de o cauză mai mult sau mai puțin mare și este un specialist în relațiile umane, în timp ce Fecioara este reticentă, prea precaută pentru un astfel de semn de aer.

Ambițiile tale sunt de natură foarte personală și Vărsătorul nu este foarte interesat în a asculta lucruri asemănătoare. În concluzie, sunteți atât de diferiți încât cu greu ați putea fi prieteni.

Gemeni

Aer liber și Pământ meditativ. Cât poate dura până când unul din voi va spune destul?

 Ok, nu sunteți un cuplu astrologic clasic, Aerul și Pământul nu se amestecă ... Dar, dacă doriți deva diferit, de ce nu? Nu uitați că atât Gemenii cât și Fecioara sunt guvernati de Mercur, care este reprezentarea lui Hermes, cel care a folosit pentru a transmite mesajele zeilor. Discută cu Fecioara, este punctul tău forte oricum și acest lucru poate face relația să funcționeze.

Este adevărat că Mercur se implică direct în ambele semne: Mercur în Gemeni se ocupă de comunicare și în Fecioară de gândire. Acest fapt vă ajută, dar va trebui să faceți unele eforturi. Fecioara înțelege tot ce are celălalt, dar mai târziu. Din moment ce sunteți un astfel de gânditor rapid, aveți impresia că Fecioara  nu înțelege nimic! Fecioara doar gândește și analizează un pic mai mult. Un avantaj este faptul că Fecioara nu este prea posesivă și nu așteaptă prea multe de la tine, așa că libertatea  prețioasă a Geamănului va rămâne aproape intactă. Fecioara este foarte organizată și pasionată de detalii (unii Gemeni cred că acestea sunt defecte ...) și din fericire aceste calități vor ajuta relația voastră. În general, Geamănul vede partea conservatoare a Fecioarei și se plictiseste destul de repede, mai ales atunci când este criticat. Iar Fecioara este campioana criticilor, nimeni nu poate critica și analiza mai bine și mai obiectiv decât o Fecioară! Iar principalul lucru pe care Fecioara îl va reproșa este dezorganizarea! Fecioara este idealistă și perfecționistă, așa că viața  dezorganizată a Geamănului o va speria un pic, dar o va fascina în același timp.

Sex, care sex? Cu cât de mult vorbesc, nu este surpinzător dacă uită despre asta! Dar totuși, dacă trec la fapte, nu uitați că Fecioara este foarte pasională și dă ce are mai bun.

Deci, poate funcționa o relație Fecioară-Gemeni? Fiecare dintre voi va fi fascinat cu siguranță de celălalt, la început, dar relația nu va dura decât dacă Geamănul va renunța mult la stilul său rătăcitor sau va convinge într-un fel Fecioara să-l accepte, împreună cu farmecul adolescentin al fiecărui Geamăn.

Săgetător

Furnica și greierele! Întrebarea filozofică este dacă aceste două creaturi, fiecare dintre ele nobile în felul lor, se pot înțelege și pentru cât timp.  

Dacă aveți unele planete bine plasate, ați putea să vă înțelegeți. Pentru o vreme. Cu toate planetele plasate strategic în toate colțurile esențiale, ar putea dura chiar mai mult. Dar în cele din urmă niciunul dintre voi nu vă veti simți foarte bine, va exista întotdeauna ceva lipsă. Fecioara este un semn de Pământ, Săgetătorul este un semn de Foc.

Această combinație oferă cele mai bune vase de lut, într-adevăr, dar în timp și la foc mocnit. Dar Săgetătorul este prea dornic să cunoască, să afle, să cucerească și trece dintr-un loc în altul și nu are timp să modeleze un lut special ca tine. Fecioara este o persoană mai rezervată. Săgetătorul este exact opusul. Săgetătorul este filozoful care nu are timp pentru a explora sentimentele; pentru Săgetător, fidelitatea este un simplu concept si moralitatea este discutabilă, deoarece oamenii au creat-o. Ați fost, probabil, atrași unul de celalalt pentru că vă place să vorbiți despre tot felul de lucruri. Dar cu Săgetătorul, aici se oprește totul.

Principiul Săgetătorului este libertatea, în timp ce al tău este stabilitatea. Într-un fel, aceste două lucruri nu merg împreună pentru o lungă perioadă de timp.

În concluzie, o relație Fecioară-Săgetător ar putea funcționa, dar efortul de a o face să funcționeze ar putea părea prea mare după un timp.