Scorpion3Rac

Rac și Scorpion? Apă lunară și cascadă în mijlocul lumii? Da, asta e ceea ce a căutat Racul întotdeauna și, dacă a ajuns aici, probabil că a și găsit. Scorpionul este una dintre cele mai bune combinații pentru un Rac. De ce? Pentru că sunt semne de apă? Și asta. Dar, în afară de asta, pentru că orice Rac (conștient sau nu) caută dominație și spirit de lider în celălalt. Pentru că Scorpionul este la fel de gelos ca și Racul, poate chiar mai gelos. Pentru că Scorpionul este extrem de pasional și înțelege torentul de sentimente din sufletul Racului mai bine decât oricine.

Scorpionul are tot ce este necesar pentru a deschide o carapace de Rac. El emană un exces de energie, mai ales sexuală și financiară, este un tonic bun pentru Rac.

Scorpionul va dori să fie responsabil și are, de asemenea, stările Racului. Dar, din moment ce Racul este ghidat de intuiție, va putea să-l calmeze. Racul ar trebui să negocieze, uneori, și să nu uite să dea un pic: de data aceasta într-adevăr merită. De ce?Pentru că Scorpionul se va îndrăgosti mai mult de Rac decât viceversa.

Anumite avertismente: Scorpionul are de multe ori un ego foarte fragil. El poate trece peste multe lucruri, dar nu uită niciodată! Scorpionul este răzbunător, așa că fiți atenți: un Scorpion care s-a simțit trădat nu va sta să plângă! Problema este că Scorpionul este fragil, vulnerabil și foarte sensibil în interior, deși el pare dur în exterior. Scorpionul vrea aceleași lucruri pca și Racul: pacea, bucuria unei case, angajamentul. Scorpionul este foarte posesiv. La fel ca și Racul, el crede că gelozia și posesivitatea sunt dovezi de iubire.

Sexual, sensibilitatea si pasiunea Scorpionului ar trebui să ducă Racul la extaz. Intuiția Scorpionului este aproape la fel de puternică ca a Racului și, din punct de vedere sexual, este un excelent iubit. Combinatia Rac-Scorpion este, prin urmare, o relație de la care puteți aștepta foarte mult, pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă. O poveste de dragoste care se poate transforma într-o căsătorie foarte frumoasă.

Cum sunt Scorpionii

Fecioară

Pământ și apă. În teorie, ar trebui să funcționeze foarte bine, pentru că aceste elemente oferă celuilalt ceea ce are nevoie. Vă completați reciproc foarte bine și această combinație ar putea deveni mistică.

Desigur, nimic nu este pentru totdeauna sigur cu un Scorpion, dar Fecioara va ști cum să meargă dincolo de carapacea bine construită și sufletul complicat al Scorpionului. La fel ca Facioara, Scorpionul știe ce defecte și calități are celălalt și este dispus să asculte criticile acesteia. Scorpionul este o persoană posesivă, care s-ar putea dovedi stresant uneori, mai ales la începutul relației, pentru că Fecioara are nevoie de timp pentru a analiza lucrurile și să le evalueze cu atenție. Pe de altă parte, Scorpionul este foarte generos și credincios dacă a devenit al tău.

Fecioara ia în considerare partea cerebrală a iubirii și este specialistă în îngrijorare în avans. Are nevoie de cineva care o poate face să se simtă în siguranță. Scorpionul are o mare încredere în el și în viitor, iar puterea lui va relaxa Fecioara de multe ori. Scorpionului îi place să economisească și veți avea același punct de vedere.

E o relație cu mari șanse de durată pentru o lungă perioadă de timp. Ca semn de Pământ, Fecioara este de multe ori ezitantă în dragoste. Scorpionul, pe de altă parte, este foarte sentimental și pasional, spiritual și înflăcărat.

Din moment ce Scorpionul este un nativ posesiv și misterios, el va incita mereu Fecioara cu personalitatea sa. Împărtășiți o mare atracție intelectuală: Fecioara este rezonabilă, analitică, intelectuală iar Scorpionul este un vizionar, un creator, un specialist în lucruri pline de imaginație. Asta înseamnă că se completează reciproc perfect. Sunteți amândoi timizi la început, dar Scorpionul este mult mai încrezător și, în timp ce Scorpionul este misterios și "volatil", Fecioara este rezervată și reticentă. Din fericire, Fecioara este înclinată spre compromisuri, în cazul unor conflicte. Scorpionul are sînge foarte fierbinte, deși este un semn de apă, deci totul la el este un pic extremist, în special sexul.

Sexul ... Nu numai că Scorpionul vă aduce pe noi culmi de pasiune, dar el va fi, de asemenea, un iubit de exceptie. Pentru Scorpion, iubirea fizică este foarte importantă și el este capabil de preludii lungi.

Prin urmare, relația Fecioara-Scorpion este una excelentă, în care veți descoperi un partener care oferă încredere, iubire și siguranță.

LEU

Foc și apă. Frumos, fascinant, dar ... scurt. Nu ar trebui, dar totul între Leu și Scorpion începe cu ...sex. Atracția sexuală este fantastică, pentru că potențialul lor este enorm. Scorpionul este la fel de extravagant și înflăcărat și senzual  ca și Scorpionul. În cazul în care toate problemele ar putea fi rezolvate în pat, ar fi cuplul cel mai armonios. Mai mult decât atât, pentru că Scorpionul este la 90° distanță de Leu în zodiac, șansele unei atracții la prima vedere sunt și mai mari. Dar șansele unei relații sunt mici.

Pe termen lung, Scorpionul, chiar dacă  pune Leul pe un piedestal înalt, nu va spune asta. Nu numai pentru că este misterios, ci pentru că Scorpionul crede că acesta este un lucru bun. Leul este cel mai adesea semnul cel mai ușor de manipulat, tocmai pentru că este atât de sensibil când vine vorba de laude. Și, ca un semn de apă care are o intuiție bună, Scorpionul știe că și el va profita. Pe de altă parte, Scorpionul este posesiv și gelos și Leului nu îi place asta.

Din punctul de vedere al Leului, Scorpionul este pur și simplu un nativ dificil și temperamental. Scorpionul este dificil, pentru că se deschide foarte greu: deși el poate vorbi mult, este nevoie de multă răbdare și tact pentru a ajunge la sufletul Scorpionului. Și este foarte posibil ca Leul să se plictisească pe drum. Ca și cum nu este de ajuns, Scorpionul iubește responsabil și nu înțelege nevoia Leului de admirație constantă.

Când vine vorba de o relație pe termen lung, Leul nu va avea posibilitatea de a domina și asta poate enerva orice Leu. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, pentru că ambele sunt semne fixe, ceea ce înseamnă încăpățânare și inflexibilitate. Scorpionul percepe dragostea într-un mod mult mai misterios, mai sentimental decât Leul. Scorpionul nu vorbește prea mult și acest lucru face ca Leul să ajungă greu la inima lui. Dacă Leul va depăși tendința de a domina și dacă amândoi vor ști să asculte, relația Leu-Scorpion ar putea deveni una ferventă.

Cariera și banii Scorpionilor

Capricorn

Scorpion și Capricorn: Apă și Pământ. O relație de durată, împlinită și pasionată. Defectele Scorpionului, gelozia și posesivitatea, sunt considerate ca fiind calități de către Capricorn, care este de multe ori nesigur și introvertit.

Pentru el, aceste defecte arată dragostea și îl fac să se simtă în siguranță. Pe de altă parte, realismul Capricornului vă face să vă simțiți încrezător, de asemenea Pământul este singurul care poate opri apa (emoțiile), iar acesta din urmă, la rândul său, pătrunde Pământul cât mai des posibil.

Capricornul este bine-cunoscut ca un nativ muncitor, interesat de carieră și dornic să urce pe scara socială. Capricornul vă va sprijini la nevoie; în afară de faptul că, cu răbdare și înțelegere, Capricornul va înțelege căile complicate ale sufletului Scorpionului. Într-adevăr, Capricornul este un nativ care are nevoie de timp înainte de a începe o relație serioasă, dar o dată implicat emoțional, el este foarte credincios.

Faptul că Capricornul are picioarele bine înfipte în pământ vă oferă siguranță în ceea ce privește viitorul. Capricornul este, de asemenea, un nativ stabil, care nu merge pe un drum greșit: dacă Capricornul întârzie este cu siguranță la birou. Poate chiar prea des.

Una dintre calitățile care fac Capricornul compatibil cu Scorpionul este simțul umorului, el este de multe ori auto-ironic. Capricornul este semnul guvernat de Saturn (planeta care ne învață lecții de viață), astfel încât este prin definiție un nativ mai serios. Dar Capricornul ințelege umorul mai bine decât s-ar putea imagina, și va avea astfel răspunsurile pentru comentariile dumneavoastră sarcastice.

În ceea ce privește sexul, apa și semnele pământului se înțeleg bine în pat. Senzualitatea inerentă a Pământului, talentul de a atinge grațios și ușor merge foarte bine cu pasiunea și imaginația arzătoare a Scorpionului. E adevărat că un Capricorn nu va înțelege niciodată pe deplin oceanul de sentimente și emoții ale Scorpionului.

De aceea, relația Scorpion-Capricorn este o combinație fericită și cu un pic de tact puteți obține tot ce vreți de la ea. Nu uitați că, la fel ca orice animal cu coarne, Capricornul este încăpățânat!.

Pești

Scorpion și Pești. Apă și de apă? Cred că puteți auzi sloganul "partenerul perfect". Aproape toate horoscopurile spun asta, dar cu toate că este foarte posibil că aveți o relație minunată, ar putea fi foarte bine mediocră pentru tine.

Într-adevăr, combinațiile dintre semnele de apă sunt cele mai apreciate, dar realitatea este adesea trecută cu vederea. Nu toți nativii unui anumit semn zodiacal au toate caracteristicile  generale ale acestuia. Unii Scorpioni sunt mai geloși, posesiv și introvertiți, dar alții nu sunt așa. În mod similar, unii Pești sunt mai altruiști, generoși, cu nicio dorință de a domina, dar, evident, alții nu sunt așa. Combinația clasică dintre două semne de apă este menită să dureze, teoretic cel puțin.

 Ce vă aduce împreună? Stele spun că totul. Afinitățile afective între Scorpion și Pești sunt minunate: Peștele nu vrea să domine, te va întelege perfect, chiar și atunci când ești tăcut, pentru că locuiește în aceeași zonă sentimentală, în același ocean de sentimente complicate și profunde.

Imaginația Peștelui aprinde creativitatea Scorpionului și îi va înțelege dragostea și pasiunea. Discuțiile semnificative, existențiale vor incita Peștele la fel de mult, comunicarea dintre cei doi va fi excelentă.

Deoarece Peștele este un nativ cu voință slabă și instabil, un Scorpion (care este un semn fix) îl va ajuta să se așeze. Scorpionul personal nu oferă relaxare într-un cuplu, și  este destul de exigent și intolerant. Nevoia sa de afecțiune este foarte mare, de aceea toate predicțiile astrale indică relația cu Peștele ca una ideală.

Sexual? Semnele de apă sunt cele mai pricepute cand vine vorba de pasiuni care exprimă emoții profunde și imaginație.

Taur

Taurul şi Scorpionul, o combinație care poate fi de succes! Atât Taurul cât și Scorpionul au o voință puternică, determinare și entuziasm. Nici unul dintre voi nu este indiferent la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Când v-ați întâlnit Scorpionul, aţi fost, probabil, fascinat. Aţi observat calităţile pe care le-aţi dorit. Scorpionul este atât de fermecător!

Există unele asemănări între voi, dar şi unele diferențe majore. Acest nativ de Apă este misterios, emotiv, sentimental, dar în același timp introvertit: va fi greu de pătruns în sufletul Scorpionului. Pentru el/ea, dezvăluirea este echivalentă cu un angajament. Și înainte de a face asta, Scorpionul trebuie să fie sigur că merită.

Chiar dacă cunoaşteţi Scorpionul de ani de zile, veți descoperi, totuși, că există părți ale sufletului său care rămân imposibil de înțeles. Scorpionul guvernează lucrurile ascunse sub ape adânci și poate intra în adâncimi nevisate atunci când vine vorba de sentimente. Sub calmul lui aparent, există un ocean de sentimente, care necesită mult timp pentru a fi descoperite, înțelese și apreciate: iar aceasta este, într-adevăr, specialitatea Taurului!

Scorpionul este în mare măsură un semn al obsesiei: pentru el/ea, iubirea este iubire până la moarte, dar la fel este ura! Nimic la mijloc. Scorpionul este gelos, dar asta nu deranjează un Taur pentru că gelozia și posesivitatea fac parte din iubirea pentru tine.

Sub puterea aparentă a Scorpionului, există o fragilitate nebănuită, pe care Taurul o va iubi dacă o va descoperi. Scorpionului nu-i place să vorbească despre sentimentele lui, iar Taurul nu este unul dintre semnele care verifică periodic starea partenerului, aşa că acesta nu trebuie să fie surprins dacă Scorpionul are o izbucnire necontrolată după un an și jumătate, dacă l-a supărat cu ceva!

Scorpionul are o intuiție impresionantă, a cărei sursă nu este raţională. Atât Taurul cât şi Scorpionul sunt semne fixe, prin urmare sunt hotărâţi şi perseverenţi. Dar, încă o dată, nici unul dintre ei nu este foarte adaptabil.

Din fericire, Scorpionul este bun la a face bani, astfel că nu există probleme în acest domeniu. Atât Taurul cât şi Scorpionul sunt materialişti și acest lucru vă va ajuta să depășiţi unele probleme delicate la alte cupluri. Scorpionul, de asemenea, preferă să investească mai degrabă decât să cheltuiască, fiind la fel ca Taurul, și un excelent negociator.

Atât Taurul cât şi Scorpionul sunt rezervaţi și nu le place să meargă în baruri, restaurante sau locuri aglomerate, astfel încât petrecerea timpului liber va fi o plăcere.

Sexual, Taurul, expertul în forme, va îndeplini visele Scorpionului. Pentru un Scorpion, dragostea fizică este atât spirituală cât și o experiență fizică, iar realistul Taur nu va înțelege acest lucru chiar de la început. Scorpionul este semnul iubirii fizice, aşa că Taurul se poate aştepta la o noapte de pasiune fără precedent!

În concluzie, o relaţie Taur-Scorpion nu este ușoară. Comunicarea, sentimentele ... multe lucruri vă pot separa. Dar sunt atât de multe lucruri care vă aduc împreună, încât că merită încercat.

Sănătatea Scorpionilor

Scorpion

Scorpion și Scorpion? Apă și Apă ... Ar putea fi posibil. Dar sunteți amândoi reglementați de Marte, zeul războiului. Deci, aceasta va fi, uneori, Raiul pe Pămant (în pat) și, uneori, Iadul (atunci când nu sunteți de acord).

Poate ați fost atras de aura lui misterioasă, vibrația intensă a sentimentelor lui. În cazul în care el nu vorbește prea mult, încercați să-l faceți, pentru că este, de fapt, la fel de introvertit și taciturn ca tine. Dar sub această mască socială, există un vulcan, după cum probabil știți din propria experiență.

 Fiecare dintre voi va încerca să îl monitorizeze pe celălalt și să ascundă cât mai multe detalii posibile despre el/ea.

Desigur, nu toți Scorpionii sunt la fel, dar unele lucruri esențiale sunt adevărate pentru toți nativii. Cum ar fi navigarea prin oceane de sentimente contradictorii.

Scorpionul tau are aceleași calități ca și tine: sentimente profunde senzuale, intuiție în ceea ce privește emoțiile celuilalt. El este posesiv, la fel ca tine, așa că este în parte un lucru bun pentru că veți crea o lume a voastră, în care vă veți simți în siguranță, apreciați și iubiți. Ca semne de apă, veți comunica de multe ori fără cuvinte. La nivelul afectiv al relației, totul este în regulă.

În viața de zi cu zi, nu uita că trăiești cu cineva la fel de încăpățânat ca și tine. Asta e problema ta principala: Scorpionul nu renunță. Lupta pentru supremație este singura problemă în această relație, și aceeași pasiune care poate declanșa energiile nucleare în pat, poate distruge totul când vine vorba de "o vom face cum vrei tu sau în felul meu". Scorpionul este un semn fix, însemnând hotărâre și încăpățânare. Vechea poveste despre cele două roci dure.

Sexual, relația atinge punctul culminant, pentru că există deja o cantitate mare de energie dezlănțuită în pat cu un Scorpion; cu doi dintre ei, probabil vă veți trezi după câteva zile. Și nu e doar sex, energie fizică și sudoare. Există un alt tip de relație între voi doi, mai profundă, mai pură: un nivel emoțional care vă leagă. Pentru că dragostea este o uniune completă pentru tine, si este pentru o viață.

Berbec

Foc și Apă. Ambii sunteți sub semnul lui Marte, zeul războiului, dar aveți moduri diferite de exprimare. Din fericire pentru Berbecul îndrăgostit de un Scorpion, acesta din urmă are cel puțin unele calități comune cu primul: Scorpionul este tare, pasional și înfocat. Aceasta este într-adevăr o relație plină de acțiune!

Nu este o combinație tipică pe lista cuplurilor fericite, pentru că amândoi vor să fie câștigători. Deci, va dura numai dacă ambii sunt dispuși să facă unele eforturi.

Sexual, atât Berbecul cât și Scorpionul au un apetit insațiabil, suficientă energie și pasiune, deși sentimentele Scorpionului sunt mai puternice și mai profunde decât cele ale Berbecului. Uneori, s-ar putea să nu ajungă la adâncimea unde trăiește Scorpionul.

Scorpionul trebuie înțeles. Merită încercat, tot ce este nevoie este un pic de răbdare. În schimb, veți avea un partener cu care veți fi capabili să fiți voi înșivă.

Scorpionul este foarte senzual, astfel încât Berbecul putea învăța ceva de la acest  nativ, care este un maestru al dragostei. Dar Berbecul trebuie să nu uite că Scorpionul cere atenție, fidelitate și devotament. Berbecul va primi în schimb același lucru, pentru că Scorpionul are aceste calități.

Deseori Berbecul se va plictisi într-o relație ca aceasta: nici flirt, nicio frivolitate, nici aventură. Scorpionul decide mult mai repede dacă vrea ca voi doi să fiți împreună sau nu, și, atenție, odată ce ați avut un contact fizic, el consideră acest lucru ca un contract nescris care îi dă dreptul deplin asupra ta.

Cu toate acestea, există atât de multă energie și acțiune într-o relație Berbec-Scorpion, care merită efortul!

Gemeni

Aer luminos și apă adâncă, misterioasă și posesivă. Cu greu ar putea rezista o astfel de relație dacă se bazează doar pe atracție fizică.

Să începem cu lucrurile bune: Scorpionul este pasional, iar acest lucru va fascina un Geamăn. Probabil acesta a fost atras de focul care arde în ochii săi și este de înțeles. Se spune că Scorpionul duce pasiunea până la obsesie. Din păcate, orice Scorpion este mai mult decât posesiv și Gemenii iubesc libertatea personală, care include un flirt sau două din când în când. Și Scorpionul pur și simplu nu poate suporta asta. Și dacă ceea ce îi aparține (adică Geamănul) își petrece prea mult timp afară sau cu prietenii și nu împărtășește profunzimea sentimentelor lui, atunci Scorpionul va fi supărat pentru o lungă perioadă de timp și chiar și cel mai neglijent Geamăn va ști în cele din urmă că ceva nu e bine.

Scorpionul nu vorbește la fel de mult ca Geamănul și va fi greu să îl câștige. Scorpionul iubește stilul obiectiv, clar, flexibilitatea și capacitatea de a se schimba a Geamănului. Singura problemă este că Scorpionul nu are niciuna dintre aceste calitati. El preferă lucrurile "așa cum sunt", schimbările bruște îl fac confuz. Scorpionul așteaptă să fie întrebat ce nu este în regulă, dar cum Geamănul are atât de multe de făcut, s-ar putea să nu observe.

Mai mult decât atât, așa cum Gemenii sunt mai presus de toate semnul comunicării, nativul nu va înțelege de ce Scorpionul nu spune pur și simplu ce îl deranjează. În plus, Scorpionul este un nativ misterios și îi place să stea acasă mai mult decât Geamănului. Fiind posesiv, Scorpionul îi va reproșa că nu petrece suficient timp acasă, că vorbește prea mult la telefon. Scorpionul vrea stabilitate și Geamănul vrea schimbare. E greu de ajuns la un echilibru între voi doi.

Sexual? Scorpionul este, fără îndoială, comandantul zodiacului în această privință. Există două lucruri pentru care Scorpionul are o mare pasiune: sex si sex. Sigur pe sine, senzual și foarte sofisticat, Scorpionulul va impresiona Geamănul în pat!

Deci, ce face să meargă o relație Gemeni-Scorpion? Ei bine, Geamănul ar trebui să încerce, dacă crede că poate manipula posesivitatea si gelozia Scorpionului, dacă aa înțeles că nu toată lumea poate să-și exprime sentimentele mereu. Dacă Geamănul va putea trăi în adâncurile emoționale fascinante în care trăiește Scorpionul, va descoperi că poate fi iubit într-un mod în care nu a visat.

Balanța

Balanță și Scorpion. Aer și de apă: nu s-a fi putut găsi ceva mai greu de amestecat! Scorpionul este misterios, trăiește intens, pare să știe secretul universului. Ce ar putea găsi o Balanță drăguță la un Scorpion?

Scorpionul este un nativ greu de înțeles și are nevoie de multe ori de timp și de izolare pentru a-și înțelege propriile sentimente. Ce simte Scorpionul este foarte complex și ar putea chiar să iubească o Balanță în felul lui. Dar căile Scorpionului sunt greu de descifrat, pentru că Scorpionul este un semn de apă, astfel că poate merge fără probleme acolo unde raționala și echilibrata Balanță nu poate sau nu vrea. Scorpionul se ocupă pefect de un ocean de sentimente, chiar și în timpul unei furtuni.

Scorpionul este posesiv și gelos. Aproape nimic din ceea ce se spune despre Scorpioni este adevărat, dar merită ascultat. Scorpionul este posesiv, deoarece sub carapacea sa dură se află o personalitate care are nevoie disperată de înțelegere, dragoste și acceptare. Spiritul armonios al Balanței va putea face față cu greu izbucnirilor unui Scorpion.

Balanța va trebui să utilizeze celebra sa diplomație și să nu încerce să înțeleagă totul despre un Scorpion: Aerul nu rezistă prea mult în ape adânci, Balanța are nevoie să iasă, în timp ce Scorpionul va prefera deseori să rămână acasă.

Balanța va fi fascinată de spiritul intens și dramatic al Scorpionului, care o va face de multe ori să își piardă echilibrul.

Sexual, Scorpionul este excelent, dar la un moment dat se va gândi că Balanța nu se ridică la înălțimea sentimentelor sale intense.

O relație Scorpion-Balanță este una dificilă, în care Balanța se va simți mereu amenințată, provocată și confuză..

Săgetător

Scorpion și Săgetător: Apă și Foc. Dacă ești un Scorpion adevărat las-o baltă. Dacă îți place aventura, să trăiești la limită, există o șansă.

Stele spun în general nu, dar poate că este da. Deci, ce ar putea fi? Ca semn de apă, ai nevoie de un partener care înțelege emoțiile și răspunde cu aceeași intensitate. Asta e ceea ce face Sagetatorul. Mai mult, ca semn de apă, aveți nevoie să fiți iubiți  demonstrativ, permanent și în fiecare clipă. Ei bine, acesta este punctul în care se împiedică Săgetătorul, indiferent cât de bun vânător este.

Săgetatorul este loial atât cât să nu trezească gelozia ta. Dar el nu iubește demonstrativ, așa cum vrei. Ceea ce înseamnă că nu spune în fiecare zi Te iubesc.

Voi doi iubiți la fel de puternic și intens, dar definițiile sunt foarte diferite: "mă iubești, de aceea ești a mea", spune Scorpionul; "mă iubești, deci lasă-mă să-mi găsesc drumul", spune Săgetătorul.

Săgetătorului îi place să joace jocuri, este imaginativ și inovator, ca orice semn de foc, și te fascinează cu tot ceea ce face. Asta e partea bună. Partea proastă este că Săgetătorul rămâne jucăuș chiar și atunci când trebuie să se comporte ca un adult responsabil.

Pe scurt, luați lucrurile prea în serios, Săgetătorul nu. E o relație în care veți avea controlul, dar va trebui mult tact pentru a ține Săgetătorul într-un singur loc.

Sexual, atracția dintre Scorpion și Săgetător este foarte mare: extremele se atrag reciproc, nu-i așa?

Dacă sunteți un Scorpion căruia îi place să stea acasă și vrea partenerul său într-o cușcă de aur, v-ar sta mai bine printre Pești. Dacă vă place aventura și independența personală, încercați și nu veți regreta. Vestea bună este că, odată ce este prins, un Săgetător nu va fugi.

Vărsător

Scorpion și Vărsător, apă și aer? O relație dificilă, ar fi bine să nu încercați. Sunteți semn de apă, în timp ce Vărsătorul este un semn de aer. Și, indiferent cât de înțelegător pare Vărsătorul, pentru el o relație sentimentală nu este de departe un vulcan de pasiune, așa cum este pentru tine. De fapt, Vărsătorul e un semn foarte detașat și cerebral. Și acest lucru este exact lucrul care te va nemulțumi, pentru că în orice moment Vărsătorul va fi plecat cu prietenii și nici nu va observa că sunteți supărat când se întoarce.

Nevoia Vărsătorului pentru independență este atât de mare încât el nu va înțelege  posesivitatea ta în dragoste. Vărsătorul este bine-cunoscut pentru obiectivitatea rece cu care se apropie de  orice problemă.

Scorpionul se simte minunat într-o locuință confortabilă, unde rutina de zi cu zi aduce împlinire. Dar Vărsătorul este un semn al schimbării, neconvențional și se simte ca într-o cușcă.

Fiind un semn dominator, Vărsătorului îi place să aibă controlul într-o relație emoțională, iar Scorpionul nu este de acord.

O astfel de relație va dura cât va dura relația fizică, dar când e vorba de termen lung, veți regreta amândoi.