sagetator 320x200Berbec

Motto-ul oricărui Berbec este aventura. Nu e de mirare că ați găsit un Săgetător! Indiferent dacă urcaţi pe munte, învăţaţi ceva nou sau începeţi o afacere, nimic nu va fi plictisitor alături de un Săgetător!

           Combinaţia Berbec-Săgetator este foarte bună pentru că ambii sunteți semne de Foc şi aveţi atâtea idei care ar putea recrea lumea de la început. Ai găsit în sfârșit pe cineva care e la fel de idealist ca şi tine şi cu care poti avea discuţii interminabile ... Poate voi doi vă veţi dedica unei cauze, unei afaceri sau unui proiect important. Berbecul şi Săgetătorul au împreună mult potențial, dar nu uitați să luați un Taur, un Capricorn sau o Fecioară în echipă, pentru că puțin bun simț nu poate face rău.

 

Avantajul este că Săgetătorul este cel flexibil. Asta înseamnă că  va fi responsabil, șeful, liderul ... Săgetătorul va aduce Berbecul înapoi pe Pământ atât de repede încât nu va ști ce l-a lovit! Ar putea fi exact motivul pentru care funcționează relația: comunicarea este aproape perfectă, aproape simultană și plină de iubire, pentru că vă înțelegeţi unul pe altul.

Sexul va elibera energie și veţi atât de mulțumiţi atunci când ieșiţi din dormitor/bucătarie sau oriunde imaginația vă duce.

Singura problemă ar putea fi faptul că Săgetătorul nu este un semn care să aspire la o relație de lungă durată. Asta-i viaţa pentru Berbec, dacă s-a îndrăgostit de semnul celibatului, aşa că nu trebuie să  creadă că o să meargă prea uşor la altar. Săgetătorul are nevoie de mult timp pentru a lua o relație în serios și să decidă să renunțe la libertatea lui prețioasă.

Leu

Foc și foc. Da, aceasta este o relație în care vă veți simți împlinit! Săgetătorul poate oferi Leului foarte mult.

Amândoi au tendința de a lua iubirea ca pe o mare aventură, niciunul dintre ei nu se controlează pentru mult timp. Săgetătorul va stimula Leul intelectual și emoțional. De asta are nevoie un Leu pentru a deveni credincios. Orizontul său deschis în tot ceea ce înseamnă viață și aventură se potrivește cu personalitatea extrovertită a Săgetătorului, care va aprecia cu adevărat calitățile sale. Amândoi iubesc libertatea și socializarea, să cunoască oameni noi, să iasă. Pe de altă parte, este greu de convins un Săgetător să își ia un angajament, dar, dacă există cineva în zodiac care poate și are toate șansele să facă acest lucru, acesta este Leul. Abilitățile sale de lider scot tot ce este mai bun dintr-un Săgetător.

Sexual, amândoi străluciți ca două stele. Iubirea va fi creativă, chiar și jucăușă la început, și întotdeauna pasională. Dă Săgetătorului un pic libertate de mișcare și va veni întotdeauna înapoi la tine. De aceea, într-o relație Leu-Săgetător vă veți simți întotdeauna împliniți și stimulați.Tot ce are mai bun Leul va fi scos la iveală de relația cu un Săgetător și toate dorințele regale vor deveni realitate.

Balanța

Balanță și Săgetător, Aer și Foc. O combinație excelentă: Săgetătorul este greu de atras, dar odată ce Balanța va face acest lucru, el va deveni un partener de vis pentru ea.

Setea fantastică de aventură a interesantului Săgetător va face Balanța să se îndrăgostească pe loc de el. Blândețea și rafinamentul Balanței, pe de altă parte, vor atrage acest călător, poate chiar îl vor face să se oprească un timp din căutarea unor noi descoperiri.

Puteți comunica foarte ușor și aveți multă energie: este o potrivire perfectă. Săgetătorul este mai entuziast și are idei și planuri mai mari, iar Balanța este partenerul romantic și sentimental.

Săgetătorului îi este frică să fie "pus pe lanțuri" sau să devină prea implicat într-o relație. Săgetătorul are nevoie de mai multă libertate, mai mult spațiu, el trebuie să fie sigur că nu este blocat în cușcă sau forțat să trăiască alături de o anumită persoană. În schimb, Săgetătorul este foarte credincios, dacă a început să aibă încredere în cineva se va dovedi a fi un prieten bun, care va fi mereu acolo pentru Balanță. Primul pas este mai greu, asta e tot.

Săgetătorul este un nativ foarte sincer, până la a fi "crud" uneori. S-ar putea întâmpina unele dificultăți aici, pentru că Balanța nu este genul care spune în față ce gândește. Preferă să cruțe interlocutorul și să înmoaie vestea proastă. Săgetătorul este foarte, foarte diferit de Balanță în această privință, poate chiar opusul.

Ca cel care e mai dispus să se căsătorească (sau să aibă o relație mai serioasă de durată), Balanța va trebui să convingă Săgetătorul să accepte expresia "suntem un cuplu" în loc de ne vedem din când în când. De fapt, Săgetătorul este interesat  să nu-și piardă independența, personalitatea, libertatea de acțiune și în special libertatea de opinie. Dacă Sagetatorul este sigur de asta, atunci Balanța nu îl va pierde, cel puțin pentru un timp.

           Săgetătorul, ca semn de foc, are o căldură extraordinară a sentimentelor. În plus, ca semn de soare de toamnă, Săgetătorul tinde să fie mai stabil, mai profund decât celelalte două semne de foc, pentru că toamna este sezonul de recoltare, de adâncime la toate nivelurile.

Dacă aveți răbdare, relația Săgetătorului cu Balanța nu va dezamăgi.

Vărsător

            Săgetător și Vărsător: O combinație destul de interesantă. Săgetătorul este interesat de libertatea personală și implicat în aventura permanentă a vieții. Vărsătorul este interesat de bunăstarea omenirii și de libertatea oamenilor în general.

            Dacă Săgetătorul și Vărsătorul se întâlnesc de pe aceste poziții, planeta și omenirea vor avea un viitor sigur, pentru că puține minți vor avea împreună atâta viziune și previziune intelectuală.

Atracția erotică dintre Săgetător și Vărsător îi va stimula în primul rând mental, iar principalul catalizator al relației lor va fi cel al marilor cauze umane sau viitorul omenirii, la scară planetară. Iată de ce a vorbi despre o relație între cei doi este ca și când ai citi o enciclopedie a istoriei evoluției umane.

Provocatori și interesanți, sinceri și comunicativi, Săgetătorul și Vărsătorul formează un cuplu dinamic, popular și inventiv, în care colaborează și se completează. Fiecare dintre ei poate susține evoluția celuilalt. Interesele comune și viziunile similare asupra dragostei le permit să devină un cuplu de durată, în special dacă au un obiectiv creator.

Gemeni

  Aer și Foc aventuros ... Aproape întruchipează ce se spune despre contrariile care se atrag. Va fi ori totul ori nimic - pentru că sunt la șase luni depărtare unul de altul în zodiac și, în general, aceste relații sunt fie rai fie iad.

          Lucru bun este că vă veți da seama de situație foarte rapid. Intelectul spumant al filozofului zodiacului (Săgetătorul), ideile lui, mintea sa ingenioasă toate acestea fascinează Geamănul. Această relație începe impulsiv, dar necesită un efort de la amândoi, pentru a rezista! Atât Gemenii cât și Săgetătorul sunt semne mobile, acest lucru înseamnă că sunt flexibile și își pot schimba punctul de vedere într-o conversație într-un minut. Singura problemă este că Geamănul se plictisește destul de ușor, iar Săgetătorul este cunoscut ca semnul celibatului, astfel că nu este foarte constant.

Veți avea o relație frumoasă pentru primele zile-săptămâni-luni, dar este posibil să vă îndepărtați la un moment dat pentru că nu există nimic substanțial pentru a susține această relație. La urma urmei, ce au atât de multe în comun? Amândoi iubesc călătoriile, să descopere locuri noi și lucrurile practice, cum ar fi să câștige bani.

În relația sexuală ar putea fi probleme, pentru că Geamănul critică prea mult, deși Săgetătorul este la fel de deschis la idei noi.

Prin urmare, ar putea să meargă o relație Săgetător-Gemeni? Nici stelele nu știu sigur, dar merită încercat.

Săgetător

             Săgetător și Săgetător: se pot potrivit două săbii în aceeași teacă? Se spune că, în astfel de cazuri, cei doi sunt prea similari, nu se contrazic, dar și suficient de diferiți să nu se plictisească unul cu altul.

            Soluția este ca un Săgetător mai realist să găsească un Săgetător mai metafizic, astfel încât cel capabil să pună lucrurile în practică să-l ajute pe celălalt să gândească.

             Săgetătorul practician va face viața fermecătorului și teoreticianului Săgetător să aibă o direcție și un sens. Unul dintre ei va dori călătorească pe jos, iar celălalt va dori să descopere lumea prin intermediul minții sale. Unul se va deplasa în afară, iar celălalt se va deplasa în interior. În acest fel, aventura existențială va fi completă și complexă, atât pasională cât și spirituală, iar dragostea va fi o descoperire reciprocă continuă, permanent împodobită cu "Așa mă simt și eu" sau "Nu simți și tu la fel?"

             Explorându-se reciproc în mod constant, conștienți de faptul că orice ființă umană necesită răbdare să fie descoperită, cuplul Săgetător-Săgetător poate fi unul din cele mai fericite dacă aspectele comune îi vor ajuta să transforme diferențele dintre ei în afecțiune și complemeralitate.

Taur

Taurul şi Săgetătorul? Nu vă așteptați la frumusețe și focuri de artificii! Taurul va trebui să muncească din greu pentru a fi alături de un Săgetător ", totul este atât de diferit la cei doi ...

Săgetătorul este plin de energie și optimismși va considera prudența Taurului ca un semn de pesimism. Săgetătorului îi place să trăiască viaţa din plin si mai ales călătoriile, în timp ce Taurul iubeşte obiceiurile, lucrurile aranjate și  bine planificate.

Săgetătorul este un semn mobil, adică flexibil, adaptabil. În concluzie, dacă Taurul va reuși să câștige dragostea lui va face mai multe compromisuri decât este dispus să facă. Singura problemă care necesită atenție este cea a călătoriilor, deoarece Săgetătorului într-adevăr îi place să iasă, să facă sport, în timp ce Taurul imobil preferă o masă bună şi un film la televizor.

Taurul este mult mai interesat de o relaţie pe termen lung, în timp ce Săgetătorului îi este frică că își pierde libertatea dacă se căsătoreşte sau are o relaţie stabilă. Săgetătorul este semnul celibatului: individualitatea și libertatea de circulație sunt decisive pentru el. Cu posesivitatea Taurului, ar putea apărea unele scântei și chiar un incendiu pe această temă!

Financiar, Taurul şi Săgetătorul se înţeleg foarte bine, sunteți pe aceeași lungime de undă. Dacă lucraţi împreună, sunteți parteneri perfecţi, fiecare dintre voi îl completează pe celălalt.

Sexual, focul interior, care arde în fiecare Săgetător, va uimi Taurul. Dar  Săgetătorul nu este foarte sentimental, e ca și cum ar face sport, atunci când e în pat, și, pentru Taur, dragostea este ceva spiritual și mult mai romantic decât la un Săgetător.

Deci, poate o relaţie să meargă între Taur şi Săgetător? Dacă Taurul va fi dispus să se adapteze la situații noi zi cu zi, să accept stilul de viață al Săgetătorului şi în cazul în care Săgetătorul va fi copleșit de senzualitate și pragmatism, atunci da.

Rac

Nici vorbă! Nu numai pentru că Săgetatorul este un foc foarte rătăcitor, dar este, de asemenea, un semn care aduce cei mai mulți oameni singuri (semnul filozofilor), iar personalitatea sensibilă, emoțională și intuitivă a Racului nu poate să îl țină în loc.

Orice ar încerca Racul, nu va reuși să facă din Săgetător un familist. Săgetătorul pare mereu pe punctul de a pleca din nou pentru a descoperi ceva departe de acel "acasă" pe care Racul îl iubește atât de mult. Mai mult decât atât, Săgetătorul este semnul flirtului prin excelență, iar cu gelozia înăscută a Racului ... Nu cred că voi doi vă aparțineți unul altuia. Într-adevăr, Săgetătorul este strălucitor, plin de viață, fascinant. Focul atrage Apa, desigur. Dar niciunul dintre ei nu poate rezista prea mult lângă celălalt, fără a fi epuizat. Focul se stinge, iar apa se evaporă. Săgetătorul este îndrăzneț, dar Racul are nevoie de securitate și stabilitate și Săgetătorul nu le poate oferi. Aventură? Da, cât mai mult posibil. O pasiune de o noapte? Da, desigur! Dar o relație stabilă, iubire pașnică, profundă și durabilă? Nu. Racul trăiește pentru viitor, vrea o casă, o familie, să economisească. Săgetătorul trăiește momentul. Se va plictisi foarte curând și va căuta noi aventuri.

Aspectul sexual va dezvălui, poate mai mult decât orice altceva, cât de diferiți sunt Racul și Săgetătorul. Săgetătorul face dragoste ca și cum ar  practica un sport: atletism, divertisment și asta e tot. Racul se așteaptă la sentimente, emoții, iubire spirituală, sufletele gemene.

Racul va suferi mult alături de un Săgetător indiferent cât de bune ar fi aspectele voastre combinate. Sunteți pur și simplu prea diferiți.

Scorpion

Scorpion și Săgetător: Apă și Foc. Dacă Scorpionul este unul autentic, atunci trebuie să o lase baltă. Dacă îi place aventura, să trăiască la limită, există o șansă.

Stele spun în general nu, dar poate că este da. Deci, ce ar putea fi? Ca semn de apă, Scorpionulare  nevoie de un partener care înțelege emoțiile și răspunde cu aceeași intensitate. Asta e ceea ce face Săgetătorul. Mai mult, ca semn de apă, Scorpionul are nevoie să fie iubit demonstrativ, permanent și în fiecare clipă. Ei bine, acesta este punctul în care se împiedică Săgetătorul, indiferent cât de bun vânător este.

Săgetătorul este loial atât cât să nu trezească gelozia Scorpionului. Dar el nu iubește demonstrativ, așa cum vrea acesta. Ceea ce înseamnă că nu spune în fiecare zi Te iubesc. Voi doi iubiți la fel de puternic și intens, dar definițiile sunt foarte diferite: "mă iubești, de aceea ești a mea", spune Scorpionul; "mă iubești, deci lasă-mă să-mi găsesc drumul", spune Săgetătorul.

Săgetătorului îi place să joace jocuri, este imaginativ și inovator, ca orice semn de foc, și  fascinează Scorpionul cu tot ceea ce face. Asta e partea bună. Partea proastă este că Săgetătorul rămâne jucăuș chiar și atunci când trebuie să se comporte ca un adult responsabil.

Pe scurt, Scorpionul ia lucrurile prea în serios, Săgetătorul nu. E o relație în care Scorpionul va avea controlul, dar va trebui mult tact pentru a menține Săgetătorul într-un singur loc.

Sexual, atracția dintre Scorpion și Săgetător este foarte mare: extremele se atrag reciproc, nu-i așa?

Dacă Scorpionului respectiv îi place aventura și independența personală, poate încerca și nu va regreta. Vestea bună este că, odată ce este prins, un Săgetător nu va fugi.

Capricorn

Săgetător și Capricorn: Foarte diferiți și totuși foarte asemănători! Găsiți ciudat un astfel de cuplu? Credeți imposibil ca focul veșnic al marilor valori afective umane să ardă pe muntele Olimp?

Gândiți-vă la echilibrul pe care un Capricorn matur și responsabil îl poate oferi unui Săgetător, și câtă bucurie și optimism poate aduce Capricornului un Săgetător cald, curajos și plin de viață!

Un simț aparte al măsurii apare atunci când principiul expansiunii (Jupiter) respectă principiul contradicției (Saturn)! Ce simț al umorului poate dovedi un Capricorn și cât de temperat poate deveni aventurierul Săgetător!

          Cât de ușor poate cuceri Capricornul înălțimile atunci când se îndrăgostește, și cu câtă bucucurie va face fericitul explorator al crestelor, Săgetătorul, o excursie subterană! De fapt, atât Capricornul cât și Săgetătorul sunt semne de profesori și profeți.

Lumea lor este întotdeauna minunată, cu condiția ca aceștia să nu poticnească în propria lor importanță. Afecțiune, sensibilitate, angajament necondiționat sunt la fel de multe șanse pentru Capricorn și Săgetător să treacă peste mândrie și ambițiile lor în carieră, care nu au nimic în comun cu o iubire matură și frumoasă.

Fecioară

Furnica și greierele! Întrebarea filozofică este dacă aceste două creaturi, fiecare dintre ele nobile în felul lor, se pot înțelege și pentru cât timp. 

Dacă aveți unele planete bine plasate, ați putea să vă înțelegeți. Pentru o vreme. Cu toate planetele plasate strategic în toate colțurile esențiale, ar putea dura chiar mai mult. Dar în cele din urmă niciunul dintre voi nu vă veți simți foarte bine, există întotdeauna ceva lipsă. Fecioara este un semn de Pământ, Săgetătorul este un semn de foc.

Această combinație oferă cele mai bune vase de lut, într-adevăr, dar în timp și la foc mocnit. Dar Săgetătorul este prea dornic să cunoască, să afle, să cucerească și trece de la un loc la altul, nu are timp să modeleze un lut special ca Fecioara. Fecioara este o persoană mai rezervată. Săgetătorul este exact opusul. Săgetătorul este filozoful care nu are timp pentru a explora sentimentele; pentru Săgetător, fidelitatea este un simplu concept si moralitatea este discutabilă, deoarece oamenii au creat-o. Ați fost, probabil, atrași unul de celalalt pentru că vă place să vorbiți despre tot felul de lucruri. Dar cu Săgetătorul, aici se oprește totul.

Principiul Săgetătorului este libertatea, în timp ce al Fecioareu este stabilitatea. Într-un fel, aceste două lucruri nu merg împreună pentru o lungă perioadă de timp.

În concluzie, o relație Fecioară-Săgetător ar putea funcționa, dar efortul de a o face să funcționeze ar putea părea prea mare după un timp.

Pești

            Săgetător și Pești? Compasiune sau îndrăzneală? Ar trebui să știți că există dragoste din compasiune și asta pentru că inima sensibilă a Peștelui este gata să se sacrifice pentru fericirea unui Săgetător care aspiră să descopere adevărurile fundamentale ale existenței umane.

            La asta visează Peștii, ca cineva să găsească ajutor în sacrificiul pe care este gata să îl facă pentru o mare dragoste. Cum să nu îi placă Săgetătorului faptul că cineva arde pentru același scop? Într-adevăr, misteriosul Pește va fi fericit dacă metafizicul Săgetător este interesat de suferințele sale, dar poate trăi și fără acest lucru. În special dacă depinde de el dacă relația continuă sau nu.

            Este adevărat că, pentru un Săgetător, este un act de curaj să înceapă o relație cu un nativ Pește. Care este problema, nu se poate sacrifica și el puțin? Nu este o aventură la fel de plăcută ca și altele?

Misterul și compasiunea Peștelui pot hrăni inspirația și îndrăzneala Săgetătorului pentru mult timp, în timp ce Peștele se va simți împlinit din toate punctele de vedere, găsind pacea emoțională și satisfacția erotică pe care o căuta de mult timp.