varsator2 320x200Berbec

Foc și aer. O aventură în formă de mare dragoste. Într-adevăr, alături de un Vărsător, viața ta va fi ceea ce ţi-ai dorit mereu: o mare aventură. Vărsătorul are un aer misterios și nepământean, și, în același timp, o minte ascuţită, analitică. Pun pariu că te-ai indrăgostit la prima vedere!

            În fundul sufletului Berbecul este un rebel, și așa este şi Vărsătorul. Puteți face tot ce vreţi împreună, o lume mai bună, o afacere bună, o familie fericită. Rolul Vărsătorului pe Pământ este de a vedea defectele societății, pentru a face o lume mai bună.

Nici Berbecul nici Vărsătorul nu sunt nebuni după statutul social, așa că vor fi dispuşi să își asume riscuri împreună. Sunt atât de orientaţi spre viitor încât vorbesc aceeași limbă, pentru că au un dar special de a comunica, aproape intuitiv.

 

           Berbecul vrea sa fie şeful, iar Vărsătorului nu-i pasă,  el vrea să fie liber pentru a efectua proiectele sale. Pentru amândoi, absența duce la prezență, așa că vor respecta nevoia de libertate reciprocă și, uneori, de singurătate.

Vărsătorul nu crede că o căsătorie se bazează pe fuziunea de personalități, ci mai degrabă pe uniunea între două entități diferite, astfel Vărsătorul nu va sufoca spiritul. Dar Varsatorul este mult mai flexibil decât Berbecul, asa ca fiţi atenţi: dacă ceva pare extrem de important pentru el, va fi foarte ferm cu privire la aceasta.

Sexual, Vărsătorul (semn al inventivității) și Berbec (energie pură) vor face o pereche perfectă. Vărsătorul va fi diferit în fiecare zi și asta place Berbecului, pentru că îi satisface setea pentru aventură și noutate.

Inceputul este un pic mai dificil, cu un Vărsător, care este foarte prietenos și fermecător în societate, dar care se deschide încet în relațiile personale. Dar mă îndoiesc că acest lucru va fi un obstacol pentru un adevărat Berbec, care este un semn impetuos.

Din fericire, niciunul dintre voi este posesiv. Când vrei pe cineva, lasă-l liber: dacă nu se mai întoarce, înseamnă nu a fost niciodată al tău. O relație de basm: Berbecul şi Vărsătorul au nevoie unul de altul și se pot sprijini reciproc.

Balanță

 Aer și aer ... O dragoste cerească, cu condiția să găsiți pe cineva să gătească și să facă curat pentru voi.

Relația nu este lipsită de probleme, dar ar putea dura foarte mult timp. Sunteți atât buni ascultători și comunicați cu ceilalți foarte bine. Singura diferență este că Balanța crede că cineva ar trebui să dea și să primească, iar Vărsătorul se pierde cu idei nebunești, concepte abstracte și discuții.

Deci, Vărsătorul trebuie să fie ascultat, iar Balanța să nu încerce să îl schimbe. Oricum, amândoi comunicați, așa că veți fi prieteni excelenți. Prin urmare, din moment ce ambii sunt în căutarea unui prieten perfect și un inel de după aceea, se poate porni de aici.

Singura problema pe care o va avea Balanța cu Vărsătorul este că acesta iubește prea mult libertatea și dorește ca el să se decidă prea repede.

Vărsătorul este un semn foarte rațional, rebel al zodiacului, mereu în căutarea unei cauze căreia să i se dedice.

            Nici Balanța și nici Vărsătorul nu dau atenție detaliilor și gospodăriei. Cei doi nu sunt nici economii, astfel că banii pot fi o problemă.

            Pentru Balanță este important să aibă un prieten de nădejde în persoana pe care o iubește și Vărsătorul poate fi acest lucru.

Sexual, Vărsătorul vrea să experimenteze, mereu vine cu idei noi, el este întotdeauna la granița dintre iubire și joacă. Balanța, ar putea fi un pic surprinsă la început, dar trebuie să nu uite că Vărsătorul este inventatorul zodiacului: în cazul în care nu este nimic de descoperit, nimic nou, el se plictisește repede.

În concluzie, relația Balanță-Vărsător este una frumoasă, dar are nevoie de mai mult realism și pragmatism, mai ales financiar, pentru a supraviețui.

Capricorn

Contrastele se atrag? Da, se întâmplă destul de des. Pot rezista împreună? Uneori, dar în cazul Capricorn-Vărsător diferențele sunt prea mari. Deznodământul acestei combinații depind de diferențele dintre așteptări și rezultate.

Ideile neconvenționale ale Vărsătorului și nevoia lui de senzații tari dau fiori pe șira spinării Capricornului, iar acesta se gândește poate că acestea sunt calități provocatoare, dar doar la început. Capricornul este tradițional  până în măduva oaselor, în tmp ce Vărsătorului nu-i pasă de statutul social la fel de mult. Dimpotrivă, nu îl deranjează să șocheze, să revoluționeze!

În inima sa, Capricornul vrea vecinii potriviți, hainele potrivite, școli adecvate pentru copii. Vărsătorul este diferit. Are idei democratice și își conduce viața după propriile convingeri, indiferent ce cred oamenii.

Atât Capricornul cât și Vărsătorii sunt meniți să conducă, dar în direcții diferite. Capricornul obține recunoaștere în mediul corporatist, datorită eforturilor mari, care necesită răbdare și nervi puternici. Vărsătorul preferă grupurile sociale, instituționalizate sau nu și nu îl deranjează să facă voluntariat.
O altă diferență între Capricorn și Vărsător este cum înțeleg,eți să petreceți o seară plăcută. Capricornul va alege un restaurant de patru stale, în timp ce Vărsătorul ar alege mâncarea vegetariană într-un fast food.

Capricornul este foarte senzual în pat, ca și Vărsătorul, dar acesta din urmă vede sexul ca pe o plăcere, un joc.

Spiritual, Vărsătorul nu este capabil să tolereze o relație așa cum face Capricornul. Pentru Vărsător, dragostea este guvernată de Gemeni, un semn al gândirii, așa că rațiunea sa înfrânge sentimentele.

Poate funcționa o relație Capricorn-Vărsător? Ca orice altceva în viață, depinde de voi!

Gemeni

Aer și Aer? DA, aceasta este cu siguranță relația care merită păstrată. Vărsătorul oferă Geamănului tot ce vrea și chiar mai mult!

Iată, în sfârșit, cineva care poate trăi la nivelul intelectului luminos al Geamănului! Vărsătorul este un semn fix, astfel va aduce o anumită stabilitate în viața Geamănului, care este uneori haotică. Sensibilitatea Geamănului îl va face să se ​​îndrăgostească de fantezia nelimitată a Vărsătorului. Dacă ar fi să caracterizăm relația Gemeni-Vărsător în două cuvinte, acestea ar fi "pasiune" și "neglijență". Amândoi trăiesc în prezent, au o mulțime de idei. Vărsătorul este foarte inventiv, foarte atașat sentimental de cineva care i-a câștigat respectul, și Geamănul, cu farmecul său intelectual și spiritual și cu  tinerețea lui veșnică va fi alegerea perfectă pentru un Vărsător. Mai mult decât atât, Vărsător este, de asemenea, foarte popular. Vărsătorul poate părea rece și detașat față de Geamăn, dar acesta va vedea cum știe să iubească inovastorul zodiacului.

O mică problemă: stabilitatea. Vărsătorul, deși pare mai degrabă absent, are picioarele pe pământ. Poate că, uneori, va consideraVărsătorul un pic încăpățânat sau prea inflexibil. El nu este așa, trebuie doar să găsească argumentele potrivite.

 Deși relația Gemeni-Vărsător se bazează mai degrabă pe o prietenie puternică, stilurile similare vor face ca dragostea fizică să fie exact așa cum își doresc.

După toate acestea, mai este nevoie de spus că relația Gemeni-Vărsător funcționează?

Taur

Atracția dintre Aer și Pământ ... cât de mult poate dura? Nu prea mult, dacă întrebați stelele.

Vărsătorul are un farmec aparte, misterios și seducător. La început este distant, chiar rece, analitic, intelectual (semnul inventatorilor!), Și mintea lui va fascina Vărsătorul. Oamenii Vărsător sunt de multe ori genii în profesiile lor, tot ce e nou îi atrage, aspectele tehnice nu sunt o problemă pentru ei și iau serios în considerare a doua zi.

Rolul Vărsătorului pe Pământ este de a sparge structurile existente pentru a le înlocui cu altele mai bune. Și Taurul este foarte îngrozit când aude aceste două cuvinte, structură și spargere, în aceeași propoziție. Taurul este semnul stabilității, al lucrurilor fixe, și se poate decide cu greu să scape de vechea lui pereche de pantofi, să nu mai vorbim să schimbe lumea!

Taurul trăiește în prezent, Vărsător în viitor ... o diferență importantă, care va exista de multe ori în modul de comunicare.

Taurul este romantic, cald, are mai multe de oferit decât oricine altcineva. Vărsătorul nu este foarte diferit, dar se exprimă atât de diferit! Vărsătorul este guvernat de Uranus, planeta individualismului, care face ca el să fie distant uneori. Alături de un Taur posesiv, Vărsătorul se va speria foarte repede.

Guvernat de Venus, planeta iubirii, emoțiilor și sentimentelor, Taurul nu poate înțelege această teamă de apropiere, în timp ce pentru un Vărsător, a descoperi este aventura lui de viață.

Sexual? Vărsătorul este interesant, imaginativ, o adevărată minune a lumii! Dar dacă Taurul nu va încerca să fie așa, el va crede că este prea conservator, prea sentimental.

Vărsătorul este capabil de iubire adevărată, dar are nevoie de o relație care nu-l face să se simtă limitat. Și acest lucru este prea mult, prea radical pentru Taur. Mai mult decât atât, la începutul relației, va fi dificil să convingă Vărsătorul că scopul final este căsătoria. Ideea în sine îl sperie!

Pe de altă parte, în cazul în care există o serie de aspecte astrologice favorabile între Taur și Vărsător, totul poate fi diferit și mulți Tauri și Vărsători pot avea o relație de succes. Dar, strict din punctul de vedere al semnului astrologic, relația este foarte dificilă, dacă nu imposibilă.

Săgetător

Săgetător și Vărsător: O combinație destul de interesantă. Săgetătorul este interesat de libertatea personală și implicat în aventura permanentă a vieții. Vărsătorul este interesat de bunăstarea omenirii și de libertatea oamenilor în general.

            Dacă Săgetătorul și Vărsătorul se întâlnesc de pe aceste poziții, planeta și omenirea vor avea un viitor sigur, pentru că puține minți vor avea împreună atâta viziune și previziune intelectuală.

Atracția erotică dintre Săgetător și Vărsător îi va stimula în primul rând mental, iar principalul catalizator al relației lor va fi cel al marilor cauze umane sau viitorul omenirii, la scară planetară. Iată de ce a vorbi despre o relație între cei doi este ca și când ai citi o enciclopedie a istoriei evoluției umane.

          Provocatori și interesanți, sinceri și comunicativi, Săgetătorul și Vărsătorul formează un cuplu dinamic, popular și inventiv, în care colaborează și se completează. Foecarea dintre ei poate susține evoluția celuilalt. Interesele comune și viziunile similare asupra dragostei le permit să devină un cuplu de durată, în special dacă au un obiectiv creator.

Leu

Este fie prea bine, fie prea rău ...Atracția fizică dintre voi doi este fantastică. A fost, probabil, dragoste la prima vedere ...

Dar tendința Vărsătorului spre analiză și critică va afecta ego-ul Leului. Vărsătorul este adesea distant și pare să nu aibă sentimente, pentru că locuiește în aer, și la un Leu decent asta înseamnă respingere! Vărsătorul este neconvențional, înțelege dragostea și relațiile într-un mod diferit față de tine, și nu pare atât de implica pentru a obține ce vrea. Vărsătorul devine anxios și iritat când Leul devine dramatic și nu este de acord ca acesta să fie centrul universului. Mai mult decât atât, Vărsătorul este prea independent pentru a fi un servitor ascultător și de multe ori totul se termina aici.

Pentru că Leul are nevoie să domine. Vărsătorul va fi exact audiența care îi trebuie, dar va veni, de asemenea, cu ideile proprii. Leul nu trebuie să uite că, deși Vărsătorul pare desprins și distant, el nu este de fapt așa, pur și simplu trăiește pasiunea diferit. Vărsătorul nu este la fel de ostentativ în dragoste ca Leul, dar asta nu înseamnă că nu iubește. Vărsătorul este foarte individualist și prea independent pentru Leu, are menirea de a schimba lumea, iar aceste persoane nu trebuie să fie păstrat la domiciliu.

Vărsătorul va spune de multe ori că Leyl este prea conservator și nu face destul. Poate Vărsătorul va respecta Leul, dar nu la fel de mult cât are nevoie. Vărsătorul nu este la fel de materialist ca Leul.

Nativul Leu va fi nebun după stilul Vărsătorului, deoarece el îi trezește sexualitatea: atunci când veți ajunge împreună, va fi agitație. Cu toate acestea, după un timp, Leul se va gândi că Vărsătorul este prea neortodox, chiar și în pat. Concluzia este că cei doi trebuie sî se gândească de mai multe ori înainte de a se implica într-o relație.

Vărsător

Un Vărsător alături de un alt Vărsător? O relație spumoasă ca o șampanie. Când îi întâlniți, nu fiți surprinși să îi auziți vorbind despre reabilitarea omenirii și ce ar putea inventa pentru a câștiga timp.

Vărsătorii se înțeleg bine pentru că se protejează unul pe altul. Sunt singurii care știu să câștige timp, prin inovații, revoltându-se sau adunând prietenii în jurul lor, în mari fapte sociale sau promițând proiecte umanitare, aparent imposibile.

Această relație delicioasă și dinamică va merge dincolo de înțelegerea celor din afară lor, în majoritatea timpului, stimularea intelectuală va fi mai incitantă decât sexul.

Deseori, Vărsătorii gândesc la fel, se înțeleg unul pe altul, poate prin telepatie. În timp, acest lucru va duce la sincronizare afectivă care va dura dincolo de timp.

Rac

Sunteți atât de diferiți încât numai cu un efort mare (mai ales din partea Racului) va funcționa relația. Vărsătorul este un semn de aer, iar Raculești un semn de apă. Două elemente care nu stau împreună prea mult și niciodată nu se amestecă.

Vărsătorul este un fel de "om știință" al zodiacului: este înclinat spre cercetare și tehnologie, și ghidat de rațiune.

Cum Racul este ghidat în primul rând de intuiție și sentimente, reacțiile voastre pot fi foarte diferite în situații similare. Ca un semn de Apă, Racul are un anumit instinct în legătură cu oamenii, un instinct pe care Vărsătorul nu are cum să îl înțeleagă. Vărsătorul poate părea (și de multe ori este) un pic distant, rece și ... el nu pare să se implice la fel de mult ca Racul.  Acesta a fost, probabil, foarte atras de aspectul misterios al Vărsătorului, dar va descoperi în curând că acesta nu este doar o modalitate de a seduce.

Vărsătorul este foarte independent, iar acest lucru va face rău Racului, pentru că îi va crește sentimentul de nesiguranță (care este o caracteristică a multor crabi) și gelozia. În afară de aasta, pentru un Vărsător nu există nicio diplomație, blândețe sau alte calități asemănătoare. Adevărul este unul și, dacă  doare sau nu, trebuie să fie spus. Nu mai vorbim de faptul că efuziunile sentimentale sunt o catastrofă pentru Vărsător. Asta nu înseamnă că Vărsătorul nu are nevoie de dragoste sau nu poate împărtăși sentimente, dar o face într-un mod mai detașat și "universal", mult mai rece decât Racul.

 Vărsătorul iubește lumea, este mai sociabil decat Racul, ceea ce înseamnă că el iubește să fie înconjurat de prieteni, să socializeze.

Vărsătorul pur și simplu nu poate înțelege sufletul misterios, plin de emoții și ghidat de intuiție al Racului.

Sexual, vă veți înțelege bine, cel puțin la început. Atracția fizică este importantă, dar pentru o relație pe termen lung aveți nevoie de multe alte lucruri în comun. Amintiți-vă că singura relație în care merită să stai mai mult de o săptămână este cea care vă permite să fiți voi înșivă în fiecare zi. În caz contrar, pur și simplu nu merită efortul.

Fecioară

Pământ și Aer? Ei bine, ar fi putut fi mai rău ... sau nu?", Pe scurt, Vărsătorul este distrat, idealist, curios, neconventional, obiectiv și detașat, în timp ce Fecioara este meticuloasă, tradițională, precaută, muncitoare.

Multe, multe diferențe, dar există și unele puncte comune. Întrebarea este: există suficiente puncte comune pentru ca relația să dureze? Stelele spun ca nu sunt, și elementele ne învață că Aerul se simte închis într-o peșteră Pământ și de îndată ce vede o crăpătură fuge.

Ce te-a atras de la început a fost, probabil, faptul că ambii sunteți raționali și intelectuali, sensibili și obiectivi. Dar Fecioara are mereu una sau două întrebări despre ideile nebunești ale Vărsătorului care este, mai presus de toate, inventatorul neconvențional.

Vărsătorul este întotdeauna interesat de o cauză mai mult sau mai puțin mare și este un specialist în relațiile umane, în timp ce Fecioara este reticentă, prea precaută pentru un astfel de semn de aer.

Ambițiile Fecioarei sunt de natură foarte personală și Vărsătorul nu este foarte interesat în a asculta lucruri de acest fel. În concluzie, sunteți atât de diferiți încât cu greu ați putea fi prieteni.

Pești

Vărsător și Pești... Angajament necondiționat și sacrificiu suprem. Este cuplul suferinței libere sau al salvării omenirii. Fiecare dintre ei are dualismul propriu.

Nativul Pește poate prelua conducerea acestui cuplu, dacă i se va permite, iar Vărsătorul poate decide direcția mecesară, dacă este luat în serios.

În condiții normale. Cuplul poate avea o căsnicie pașnică, fără implicații majore. Dar în momentele de răscruce ale umanității, acest cuplu poate dovedi calități incredibile. Asta pentru că unul poate visa, iar celălalt să se sacrifice. Ambii știu că există pentru a salva planeta.

             Dacă acest cuplu este separat de motivația lor spirituală, practic li se ia viața. Dimpotrivă, dacă sunt sprijiniți, pot fi învățate suprinzător de multe lucruri de la ei.

Vărsătorul iubește totul, este în natura sa solară, liber de orice prejudecată. Peștele la rândul său iubește totul, datorită sensibilității și compasiunii sale, dorinței de a oferi alinare.

Caritabili prin definiție, Vărsătorii și Peștii găsesc fericire în fericirea și bunăstarea celorlalți, ca niște ghizi anonimi, cu o dragoste fără de sfârșit care merge dincolo de limitele normale.

Scorpion

Scorpion și Vărsător, Apă și Aer? O relație dificilă, ar fi bine să nu încercați. Indiferent cât de înțelegător pare Vărsătorul, pentru el o relație sentimentală nu este de departe un vulcan de pasiune, așa cum este pentru Scorpion. De fapt, Vărsătorul e un semn foarte detașat și cerebral. Și acest lucru este exact lucrul care va nemulțumi un Scorpion, pentru că Vărsătorul va fi plecat deseori cu prietenii și nici nu va observa că Scorpionul este supărat, când se întoarce.

            Nevoia Vărsătorului pentru independență este atât de mare încât el nu va înțelege posesivitatea Scorpionului în dragoste. Vărsătorul este bine-cunoscut pentru obiectivitatea rece cu care se apropie de  orice problemă.

Scorpionul se simte minunat într-o locuință confortabilă, unde rutina de zi cu zi aduce împlinire. Dar Vărsătorul este un semn al schimbării, neconvențional, și se simte ca într-o cușcă.

Fiind un semn dominator, Vărsătorului îi place să aibă controlul într-o relație emoțională, iar Scorpionul nu este de acord.

O astfel de relație va dura cât va dura relația fizică, dar când e vorba de termen lung, veți regreta amândoi.