pesti 320x200Taur

Taur şi Peşti, Pământ senzual şi lacuri visătoare ... Pentru un Taur, Peştele este într-adevăr o pereche perfectă. Peştele va învăța Taurul subtilitatea de a trăi viața la un nivel artistic, altruismul, și Taurul ar putea ajuta Peștele să aibă încredere în el.

Vă veţi simţi bine împreună şi Peştele poate învăţa să îşi administreze mai bine banii şi să capete simţul realităţii. Peştii nu au un ego foarte proeminent şi se vor adapta foarte repede la stilul de viață al Taurului.

 

Când se îndrăgosteşte, nativul Peşte se dăruieşte din toată inima, trup şi suflet. Pentru Peşti, dragostea este o experienţă aproape mistică. Pe de altă parte, Peştele va fi îngrozit când Taurul va continua să economisească, pentru că nu înţelege dorinţa de a acumula bunuri. În concluzie, nu este nicio îndoială că Taurul va fi cel care va aduce banii. De fapt, banii ar putea fi singura problemă a Taurului, pentru că nativii Peşti dau fără a aștepta nimic în schimb, în timp ce nativii Taur (la fel ca restul dintre noi, de fapt) nu înțeleg aceste lucruri!

Fidelitate? Da, nativul Peştii este fidel, oferă mult, chiar fără a cere prea mult în schimb. El are nevoie de timp pentru a lua o decizie, la fel ca Taurul, dar deciziile sale sunt finale.

Apa și Pământul se potrivesc foarte bine, atunci când vine vorba de relaţii fizice. Pentru nativul Peşti, sexul este o experienţă aproape mistică. Aceasta este o iubire de durată. Tandrețe și afecțiune? Peştele are multe de oferit. Are imaginaţie, a face dragoste cu el/ea poate fi întotdeauna o experiență interesantă, mai ales pentru un Taur.

Prin urmare, o relație Taur-Peşte este menită să reziste? Da, cu siguranță, dacă Taurul este dispus să fie iubit într-un mod care nu îl inţelege, să accepte capriciile Peştelui.

Vărsător

Vărsător și Pești... Angajament necondiționat și sacrificiu suprem. Este cuplul suferinței libere sau al salvării omenirii. Fiecare dintre ei are dualismul propriu.

Nativul Pește poate prelua conducerea acestui cuplu, dacă i se va permite, iar Vărsătorul poate decide direcția mecesară, dacă este luat în serios.

În condiții normale, cuplul poate avea o căsnicie pașnică, fără implicații majore. Dar în momentele de răscruce ale umanității, acest cuplu poate dovedi calități incredibile. Asta pentru că unul poate visa, iar celălalt să se sacrifice. Ambii știu că există pentru a salva planeta.

Dacă partenerii acestui cuplu sunt separați de motivația lor spirituală, practic li se ia viața. Dimpotrivă, dacă sunt sprijiniți, pot fi învățate suprinzător de multe lucruri de la ei.

Vărsătorul iubește totul, este în natura sa solară, liber de orice prejudecată. Peștele la rândul său iubește totul, datorită sensibilității și compasiunii sale, dorinței de a oferi alinare.

Caritabili prin definiție, Versătorii și Peștii găsesc fericire în fericirea și bunăstarea celorlalți, ca niște ghizi anonimi, cu o dragoste fără de sfârșit care merge dincolo de limitele normale.

Fecioara

Sunteți semne opuse in zodiac, deci este fie raiul pe pământ fie iadul. Cel mai probabil, ambele!

Pentru Fecioară, dragostea înseamnă siguranță și compatibilitate intelectuală și spirituală. Chiar contactul fizic trebuie să arate compatibilitate.Pentru Pești, dragostea este ca un torent, o cascadă, valuri uriașe, centrul a tot ceea ce există.Într-adevăr, atracția va fi probabil magnetică la început, dar legile fizicii nu funcționează întotdeauna în astrologie și atracția va dispărea în curând, când veți vedea cât de diferiți sunteți.

Peștele nu știe cu adevărat ce este realitatea.Vestea bună?Peștele se înțelege bine cu aproape oricine. Ca semn de apă, Peștele este emoțional, sentimental, și are capul în nori.Și acest lucru este prea mult pentru o Fecioară sensibilă, ordonată și realistă!

De fapt, fiecare dintre voi are multe din calități de care nu dispune celălalt.Peștele este creativ, imaginativ și Fecioara va fi probabil fascinată de personalitatea misterioasă a acestuia.Fecioara este un nativ realist, care ar putea aduce o anumită ordine în viața Peștelui, cu condiția să nu încerce să se impună prea evident, în caz contrar Peștele va căuta alte ape în care să înoate.

Problemele apar atunci când critica Fecioara începe să curețe și să sistematizeze viața Peștelui. Financiar, Peștele este un dezastru. Nu e că Peștii nu știu cum să facă bani, dar nu le pasă prea mult și nu se luptă pentru a câștiga mai mult.

Sexual, din cauza faptului că sunt semne de soare opuse, relația va fi asemănătoare cu o explozie.

Prin urmare, o relație Fecioară-Pești este fie excelentă, fie groaznică.

Capricorn

Această combinație între Pământ și Apă poate fi o combinație fundamentală, extraordinară. Cunoscând intim un nativ Pește, Capricornul va înțelege cele mai profunde dorințe ale sale...

Capricornul nu este lipsit de idei, dar acestea sunt orientate întotdeauna către realitate. Pe de altă parte, Peștii par să fie formați doar din vise și emoții, cel puțin aparent. Capricornul are într-un fel dreptate caracterizând intuiția Peștilor ca irațională.

Capricornul va fi surprins că Peștele rareori se înșeală. Peștii îi vor vorbi despre premoniții, visuri profetice și idei care nu au o bază reală. Chiar dacă pare ciudat, Capricornul va descoperi că are aproape întotdeauna dreptate.

Ce nu poate înțelege Capricornul este lipsa de materialism a Peștilor. Nu doar că Peștele vede lucrurile diferit de Capricorn, dar și față de ceilalți oameni. Ambiția Capricornului este să cumpere o mașină sau bijuterii scumpe, dar când vorbește Peștelui despre aceste lucruri va spune fără entuziasm OK, dacă vrei tu...

Dacă îi va vorbi însă despre cum intenționează să devină bogat într-o zi și să construiască o bibliotecă pentru săraci, Capricornul va capta atenția Peștelui.

Peștii au nevoie să creeze, cele mai potrivite cadouri pentru ei vor fi un aparat foto, un computer pentru a scrie poezii sau romane, sau acuarele și pensule.

Capricornul trebuie să fie alături de Pește pentru că acesta își pierde ușor încrederea și devine depresiv.

Când faceți dragoste, trebuie să fiți la același nivel de sensibilitate, pentru că pentru Pești sexul este expresia non-verbală a dragostei supreme. Dacă vă veți preface că îl doriți, Peștele va ști imediat și vă va respinge, dar dacă veți fi cinstiți, veți avea o relație cum n-ați mai avut!

Care sunt șanseșe unei relații Capricorn-Pești? 9, pe o scară de la 1 la 10. Merită!

Scorpion

Scorpion și Pești. Apă și Apă? Cred că puteți auzi sloganul "partenerul perfect". Aproape toate horoscopurile spun asta, dar cu toate că este foarte posibil că aveți o relație minunată, ar putea fi foarte bine și mediocră.

Într-adevăr, combinațiile dintre semnele de Apă sunt cele mai apreciate, dar realitatea este adesea trecută cu vederea. Nu toți nativii unui semn zodiacal au toate caracteristicile generale ale acestuia. Unii Scorpioni sunt mai geloși, posesiv și introvertiți, dar alții nu sunt așa. În mod similar, unii Pești sunt mai altruiști, generoși, fără nicio dorință de a domina, dar, evident, alții nu sunt așa. Combinația clasică dintre două semne de apă este menită să dureze, teoretic cel puțin.

Ce vă aduce împreună? Stele spun totul. Afinitățile afective între Scorpion și Pești sunt minunate: Peștele nu vrea să domine, va întelege perfect Scorpionul, chiar și atunci când este tăcut, pentru că locuiește în aceeași zonă sentimentală, în același ocean de sentimente complicate și profunde.

Imaginația Peștelui aprinde creativitatea Scorpionului și îi va înțelege dragostea și pasiunea. Discuțiile semnificative, existențiale vor incita Peștele la fel de mult, comunicarea dintre cei doi va fi excelentă.

Deoarece Peștele este un nativ cu voință slabă și instabil, un Scorpion (care este un semn fix) îl va ajuta să se așeze. Scorpionul personal nu oferă relaxare într-un cuplu, și este destul de exigent și intolerant. Nevoia sa de afecțiune este foarte mare, de aceea toate predicțiile astrale indică relația cu Peștele ca una ideală.

Sexual? Semnele de Apă sunt cele mai pricepute cand vine vorba de pasiuni care exprimă emoții profunde și imaginație.

Rac

Rac și Pești?Da!Relația funcționează, chiar funcționează foarte bine. Sentimentele sunt considerate foarte importante de ambele semne, atât Racul cât și Peștii trăiesc într-o lume guvernată de inimă, astfel încât vă veți înțelege unul pe altul aproape intuitiv.Peștilor le place să fie răsfățați, învățați și așa mai departe. Racului îi place să facă asta.Deci, se completează perfect.Veți găsi în această înțelegere aprobarea totală a sentimentelor voastre, deoarece Peștele înțelege mult mai mult decât se spune, fiind semnul cel mai înclinat spre activități paranormale.Ca Peștele, Racul este un nativ cu sentimente puternice.Amândoi aveți momente "ciudate", atunci când simțiți nevoia să fiți singur, fără un motiv aparent.Prin urmare, Racul va descoperi că Peștele poate accepta multe dintre capriciile sale celebre. Vă place să stați acasă și aveți un spirit de sacrificiu care vă va aduce mulți prieteni.

Financiar, Racul va trebui să economisească, pentru că Peștelui nu-i pasă de bani și nu știe să îi investească.

Daca nu sunt bani, atunci la ce este bun Peșteele? La înțelegere și simpatie pentru alții.

Sensibil și romantic ca Racul, Peștele consideră sexul a fi o artă, o experiență aproape mistică, are idei ciudate, romantice și sentimentale: Lumânări, ritualuri, lucruri ca acestea. Combinația Rac-Pești este o relație aproape magică, în care fiecare dintre voi va simți că a găsit sufletul pereche.Dar nu uitați: Racul nu trebuie să sufoce Peștelei cu prea multă realitate, la petreceri sau în mijlocul multor oameni, nu se poate descurca.

Pești

Când Apa întâlnește Apa, timpul și spațiul dispar, totul are loc la nivel emoțional, iar lumea rămâne undeva în urmă.

Ambii aveți imaginație, sunteți creativi, vă trăiți viața la nivel intuitiv și vă puteți înțelege fără cuvinte. Ambii știți cum să dăruiți, astfel că legătura voastră va fi ca un vis frumos, departe de realitatea care afectează atât de mult Peștii.

Singura problemă va fi una prozaică, niciunul dintre voi nu este preucupat de bani, economii și alte lucruri de acest fel, care sunt pentru oamenii de rând. Niciunuia dintre voi nu îi place să ia decizii importante. Cu doi idealiști în casă, va trebui să găsiți în curând un sponsor, sau revenirea pe Pământ va fi destul de bruscă.

Vă respectați reciproc nevoia de liniște și armonie, iar momentele de solitudine vor fi benefice și relaxante. Un Pește va ști intuitiv ce va dori celălalt Pește și, chiar și sexual, va fi o uniune spirituală, intensă, sufletească.

Țineți mint însă că există o condiție pentru ca relația dintre Pești să dureze, un strop de realism și bun simț. Dacă veți reuși să faceți acest lucru, atunci veți înota împreună pentru mult timp, într-o călătorie magică.

Berbec

Foc și Apă. După ce aburul se va risipi, după un timp,Berbecul va fugi epuizat, deoarece apa are un mod special de refuz continuu ...

Nativilor Pești le place un partener puternic: asta e bine. Peștii nu vor să fie la conducere: un alt punct bun pentru Berbec. Peștilor nu le place să ia decizii: ai crede că este cel potrivit pentru Berbec, dar...

Peștele este dedicat celorlalți, este altruist și capabil de sacrificii enorme. Acest lucru este frumos și Berbecul va fi cu siguranță fascinat de lumea interioară a Peștelui, dar acesta este absent de prea multe ori, iar tendința spre auto-sacrificiu va enerva Berbecul.

                Aici Berbecul va spune stop. Peștii se ocupă cu salvarea lumii, dar Berbecul este semnul care se pune pe primul loc.

                Peștii iubesc spiritul, agresivitatea și optimismul Berbecilor. Din păcate, Peștii uită să trăiască, să coboare pe pământ, printre oameni. Berbecul va deveni însă obosit, cu timpul, de această victimă permanentă a universului, care este Peștele.

Berbecul nu este un semn zodiacal foarte subtil, așa că va dura ceva timp pentru a observa că sensibilul Pește a ajuns la limită.

Relația Berbec-Pești promite foarte mult și de multe ori începe impetuos, dar nici unul dintre voi nu va fi mulțumit după un timp, când noutatea a dispărut.

Leu

Foc și Apă.Nici să nu te gândești!Leul este strălucitor, arzător și dominator.Peștii sunt mistici și un pic prea visători.Diferențele între voi doi sunt prea mari.

Leul este un semn de Foc, Peștii sunt un semn de Apă, două elemente care se anulează reciproc.Peștele este sentimental, chiar dulce, emoțional și foarte romantic.Peștii nu își arată vehement sentimentele și, din punctul lor de vedere, comunicarea se poate face în mai multe moduri, dar nu prin cuvinte.Peștii sunt foarte dependenți și au nevoie de îngrijire de zi cu zi, atenție și dragoste.

Având în vedere stilul simplu al Leului, aceasta ar putea duce la probleme.Personalitatea activă a Leului, modul în care înțelege distracția nu se potrivesc cu personalitatea Peștilor.Peștii preferă viața în spații închise, în casă, în timp ce Leului îi plac mersul pe jos și ieșirile.Peștii au nevoie disperată de admirația și aprecierea celor din jur dar nu o spun direct, se vor supăra de multe ori, iar Leul nu va ști de ce!

Peștii sunt adesea timizi și introvertiți, în timp ce Leul este destul de arogant, mândru și extrovertit.În plus, lipsa totală de mândrie a Peștelui va exaspera: e ca și cum nu ați trăi în aceeași lume!Peștele nu vrea bani sau poziție socială."Ce alceva vrea atunci, se întreabă Leul.

Prin urmare, o relație Leu-Pești este pe termen scurt, și de multe ori cu multe dezamăgiri pentru amândoi.

Balanța

Balanță și Pești, Aer și Apă? Frumos, fascinant, neașteptat ... și de multe ori extrem de improbabil.

În cazul în care s-a întâmplat să se îndrăgostească de un Pește, Balanța a fost probabil fascinată de ceva misterios, fermecător. Dar, în adâncimea apei în care trăiesc Peștii, nu este nimic adevărat, cu excepția confuziei, sentimentelor contradictorii și incertitudinii.

Echilibrul este cel mai dificil de obținut într-o relație Balanță-Pești, în cazul în care este una pe termen lung.

Peștii sunt fascinanți, dezinteresați. Asta înseamnă că există o mulțime de lucruri pe care Balanța le poate vorbi cu un Pește. Peștii sunt curioși, plin de idei, astfel încât nu va plictisi cu ele. În afară de asta, nu le place să domine într-o relație, astfel încât liderul din Balanță se poate manifesta.

Întrebarea este ce nu funcționează? Pentru început, este greu pentru nativul Pești să știe ce crede Balanța. Este dificil să ai de-a face cu Peștii, pentru că de obicei aprobă dar nu fac nimic și sunt dezorganizați.

Dar cel mai rău dintre toate este că Peștele este extrem de sensibil, Balanța poate spune ceva care să îl supere, fără să știe.

Astrologii spun că voi doi ar trebui să aveți doar o aventură scurtă și nimic mai mult.

Peștii de multe ori preferă să stea acasă. Din moment ce ieșitul este plăcerea Balanței, aceasta are două opțiuni: fie să stea acasă și să uite de distracție, fie să lase Paștele să își încarce bateriile.

Această relație începe frumos, chiar impetuos, dar se termină înainte ca cei doi să se cunoască, la fel de rapid cun ies bulele de aer din apă. În cazul în care durează, într-o zi Balanța va descoperi că a devenit insipidă, la fel ca și o sticlă de apă minerală, care a fost lăsată fără un capac timp de trei zile.

Un avertisment pentru Balanță: să se gândească mult și bine înainte de a începe o relație pe termen lung cu un Pește.

Gemeni

Aer și Apă mistică? Dificil, foarte dificil, nu este sigur că merită încercat. Geamănul a fost atras, probabil, de aspectul misterios al Peștelui, o atitudine ciudată, ceva ce nu se poate defini.

Da, acesta este Peștele.Simbolizată de doi pești care înoată în direcții opuse, zodia Pești este adesea determinată de dorințe contradictorii. Peștele ascunde în suflet emoțiile care sunt prea puternice pentru viața palpitantă a Geamănului.În afară de faptul că Peștelui îi place să stea acasă în timp ce Geamănului îți place să iasă la cumpărături și în vizite la prieteni cât mai mult posibil.Peștele are un ritm cu totul diferit față de Geamăn. Peștele se sperie de precizia și claritatea Geamănului. Chiar și atunci când Peștele încearcă să-și exprime sentimentele, el va plictisi Geamănul cu lucruri pe care nici el nu le înțelege.

Sexual, ceea ce este o experiența spirituală pentru Geamăn, pentru Pește este una mistică.Pentru un timp, Geamănul va fi fascinat, dar, încă o dată, Peștele preferă stabilitatea.

Prin urmare, înainte de a vă întreba dacă poate funcționa o relație Gemeni-Pești, trebuie să vă întrebați mai întâi dacă merită efortul.

Săgetător

Săgetător și Pești? Compasiune sau îndrăzneală? Ar trebui să știți că există dragoste din compasiune și asta pentru că inima sensibilă a Peștelui este gata să se sacrifice pentru fericirea unui Săgetător care aspiră să descopere adevărurile fundamentale ale existenței umane.

                La asta visează Peștii, ca cineva să găsească ajutor în sacrificiul pe care este gata să îl facă pentru o mare dragoste. Cum să nu îi placă Săgetătorului faptul că cineva arde pentru același scop? Într-adevăr, misteriosul Pește va fi fericit dacă metafizicul Săgetător este interesat de suferințele sale, dar poate trăi și fără acest lucru. În special dacă depinde de el dacă relația continuă sau nu.

                Este adevărat că pentru un Săgetător este un act de curaj să înceapă o relație cu un nativ Pește. Care este problema, nu se poate sacrifica și el puțin? Nu este o aventură la fel de plăcută ca și altele?

Misterul și compasiunea Peștelui pot hrăni inspirația și îndrăzneala Săgetătorului pentru mult timp, în timp ce Peștele se va simți împlinit din toate punctele de vedere, găsind pacea emoțională și satisfacția erotică pe care o căuta de mult timp.